• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Bic

Bic on yksi maailman suurimmista toimistotuotteiden valmistajista. Merkki on tunnettu kaikkialla maailmassa etenkin kynistään ja sytyttimistään. Yritys perustettiin Ranskassa 1945 ja se mullisti toimistotuoteteollisuuden edullisten, mutta laadukkaiden mustekynien massatuotannolla. Bic-tuotteet ovat nykyäänkin tunnettuja juuri laadustaan, edullisista hinnoistaan ja käytännöllisyydestään.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Prodir
Prodir

Laadukkaat ja tyylikkäästi suunnitellut kynät sveitsiläiseltä Prodir-valmistajalta.

Lyijytäytekynät
Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Post-it
Post-it

Suositut Post-it-laput painatuksella edulliseen hintaan.

Muovikansiot
Muovikansiot

Muovikansiot painatuksella eri hintaluokissa.

Paperiklipsit
Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Viivoittimet
Viivoittimet

Puusta tai muovista tehdyt viivoittimet omalla painatuksella.

Kokouskansiot
Kokouskansiot

Kokouskansiot painatuksella. Paljon eri kokoja ja materiaaleja.

Kirjoituslehtiöt
Kirjoituslehtiöt

Kustomoitavat kokouskansiot, -lehtiöt ja kierrelehtiöt.

Bic-kynät omalla logolla

Axon Profilin verkkokaupassa on tarjolla suuri määrä erilaisia Bic-kyniä. Meillä on mm. klassiset mallit Bic Media Clic ja Bic Matic, jotka voimme kustomoida logopainatuksella. Bic on kaikille tuttu kynämerkki, joka tekee laadukkaita ja kohtuuhintaisia muste- ja lyijykyniä.

Bicin historia

Bic on yksi maailman suurimmista toimistotuotteiden valmistajista. Merkki on tunnettu kaikkialla maailmassa etenkin kynistään ja sytyttimistään. Yritys perustettiin Ranskassa 1945 Marcel Bichin ja Edouard Buffardin toimesta, ja se mullisti toimistotuoteteollisuuden edullisten, mutta laadukkaiden mustekynien massatuotannolla. Bicin tuotteita myydään 160:ssa maassa, ja yli neljässä miljoonassa vähittäismyyntipisteessä. Marcel Bich uskoi kuulakärkikynän mahdollisuuksiin, ja muokkasi sekä paransi tavallista kuulakärkikynää tuoden markkinoille joulukuussa 1950 oman kuulakynänsä BIC®-merkillä. BIC® Cristal® -kuulakärkikynien laatu ja edullinen hinta saivat yhä useammat kuluttajat ostamaan niitä. Vuonna 1958 Yhtiö osti Waterman Pen Companyn Yhdysvalloissa ja saapui Pohjois-Amerikan markkinoille. Vuotta myöhemmin Bic saapui Pohjoismaiden markkinoille. Yritys keksi tarjota omia kyniään muille firmoille mainoskäyttöön vuonna 1969 ja loppu onkin historiaa.

Bic mainoskynänä

Valitessasi Bic-kynän yrityksesi mainoskäyttöön, saat laadukkaan ja tunnetun merkin oman logosi yhteyteen. Tämä nostaa oman brändisi arvostusta asiakkaidesi silmissä. Voit myös luottaa, että mainoskynät toimivat aina kuten niiden pitääkin. Bic-kynien hintaero muihin mainoskyniin on pieni, mutta ne nostavat yrityksesi statusta huomattavasti. Bic on lanseeraanut suosituimmista kynistään myös ympäristöystävälliset versiot, joita suosittelemme lämpimästi!

Bic-ammattilaiset

Axon Profil on myynyt Bic-kyniä yrityskäyttöön jo vuosien ajan. Meillä on Bic-tuotteissa kilpailukykyiset hinnat, ja voimme tarvittaessa lähettä näytteitä kynistä ennen ostopäätöksen tekemistä. Saat totta kai aina vedoksen nähtäväksesi, ennen kuin tilaus menee painoon. Kysy meiltä apua, jos et osaa päättää minkä Bic-kynän valitsisit!

Asiakas-palvelu