• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Asiakaspalvelu

Lähetä meille sähköpostia

info@axonprofil.fi

Soita meille

09 - 251 663 62 Maanantaista perjantaihin 09.00-17.00

Ota meihin yhteyttä

Kiitos!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Tilaus

Tilaat kätevimmin verkkosivujemme kautta. Se on hyvin helppoa. Voit myös lähettää tilauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@axonprofil.fi
Saat aina hyväksyttäväksesi sekä digitaalisen vedoksen sekä hintatarjouksen ennen kuin tilauksesta tulee sitova.
Koeprintti on mahdollista vain hyvin suurissa tilauksissa. Koeprintin tuottaminen on erittäin kallista. Sen sijaan lähetämme aina digitaalisen vedoksen, jossa näet selvästi, miten painatus asetetaan tuotteeseen.

Merkintämenetelmät

Painatus on yleisin merkkausmenetelmä ja painatustekniikoita on useita, esim. screen-, transfer- ja tampo-menetelmät. Kaikille niistä on yhteistä, että kohde tuotetaan halutussa värissä ja yksityiskohtaisesti. Jokainen väri määritellään Pantone-värikartan PMS-sävyillä.
4-väri valokuvapainatuksessa tuotteeseen toteutetaan monivärinen kuvio. Painotekniikka, jota kutsutaan joskus myös nimellä digitaalinen painatus tai CMYK-painatus, mahdollistaa vaativampien aiheiden, kuten valokuvien, painatuksen.
Laserkaiverrus on ylellinen ja erittäin kestävä merkintämenetelmä, jossa kuvio kaiverretaan tuotteeseen. Laserkaiverrus tehdään normaalisti metallisiin tuotteisiin. Kuvio tulee näkyviin yleensä hopeisena, pronssin värisenä tai harmaana.
Brodeeraus tarkoittaa yleisesti kankaaseen toteutettua koneellisesti ommeltavaa kuviota tai merkkiä. Brodeerauksen hinta on sama, riippumatta kohteen väreistä. Merkintämenetelmä on erittäin kestävä.
Embossing-kuviossa, eli kohokuviossa, logo tai teksti erottuu tuotteesta ilman erillistä väriä. Merkintämenetelmää käytetään yleensä ainoastaan nahka- tai paperituotteissa.
Debossing-painotekniikalla tehty logo erottuu tuotteen pinnasta syvempänä, ja ilman painovärejä. Merkintämenetelmää käytetään yleensä ainoastaan nahka- tai paperituotteissa. Debossing on kohokuvioinnin vastakohta.
Useimmiten tarvitsemme painotiedoston vektorigrafiikkana (eps, ai, tai pdf-tiedosto). Joissain tuotteissa on mahdollista myös käyttää korkean resoluution JPEG-tiedostoa. Resoluution on oltava vähintään 300 dpi:tä, eli 300 pikseliä/inch. Ota yhteyttä, jos olet epävarma tiedostomuodosta.
EPS-tiedosto, eli n.s. vektoritiedosto, on korkealaatuinen kuvatiedosto. Kuviota voi suurentaa ja pienentää ilman että sen laatu kärsii, minkä ansiosta se on painokelpoinen ilman kuvanmuokkausta.
Kyllä, me autamme luomaan vektoroidun EPS-tiedoston, jos sinulla ei sitä ole. Tämä palvelu on useimmiten ilmainen, mikäli tilaat tuotteen meiltä. Jotta voisimme luoda vektoritiedoston, tarvitsemme logotiedoston korkealaatuisena JPEG-, PDF- tai TIFF-muodossa.
Vektorigrafiikka (EPS, AI tai PDF) voidaan luoda piirustusohjelmassa. Jotta voisit itse tallentaa tiedoston, sinulla täytyy olla käytettävissä piirustusohjelma, kuten esimerkiksi Adobe Illustrator tai InDesign.
EPS-tiedosto voidaan avata vain piirustusohjelmissa (Adobe Illustrator tai InDesign). Mikäli et voi avata EPS-tiedostoa johtuu tämä todennäköisesti siitä, että tietokoneeseesi ei ole asennettu tällaista ohjelmaa. Mikäli olet epävarma EPS-tiedoston sopivuudesta, lähetä se meille sähköpostitse niin lähetämme sen takaisin PDF-muodossa.
Jotta tilatut tuotteet painetaan oikeilla väreillä, on meidän tiedettävä, mitä painoväriä toivot meidän käyttävän. Painoväri määritellään Pantone-värikoodilla, eli PMS-koodilla. Jos lähetät painotiedoston esimerkiksi mustalla logolla ja mainitset painoväriksi PMS 186 (punainen), tulee painatus punaisena. Jos sinulla ei ole PMS-koodia, autamme antamalla PMS-koodin, joka parhaiten vastaa alkuperäisen painotiedoston väriä. 4-värisen kuvapainatuksen sisältäviin tuotteisiin kuuluu aina painatus CMYK-väreillä, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittaa PMS-koodeja.

Toimitus

Kyllä, toimitus on ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.
Useimmilla tuotteilla on 2-3 viikon tuotanto- ja toimitusaika. Normaali toimitusaika jokaiselle tuotteelle löytyy tuotesivulta muiden lisätietojen yhteydestä. Joskus voimme kiireellisissä tapauksissa nopeuttaa toimitusaikaa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitsette tilauksellenne nopeamman toimituksen.
Kyllä, meiltä löytyy expresstuotteita jotka on mahdollista toimittaa erittäin nopeasti. Löydät Express- tuotevalikoimamme klikkaamalla etusivulta kohtaa 'Express' kohdasta 'Valikoima'.
Kaikki tavarat toimitetaan normaalina virka-aikana. Vastaanottajan tulee kuitata lähetys, joten on tärkeää että toimitusosoite on aina miehitetty. Valitettavasti emme voi aina selvittää etukäteen tarkkaa päivää ja aikaa, jolloin toimitus tapahtuu.
Kyllä, se on mahdollista. Jos tuotteet toimitetaan useampaan osoitteeseen, lisäämme tilauksen hintaan toimituskulut.

Hinta & maksaminen

Kyllä, hintoihin tulee päälle arvonlisävero. Alv on 24% ja elintarvikkeisiin tuleva makeisvero on 13%.
Maksu tapahtuu tavallisesti laskua vastaan, maksuehto 30 pv netto. Pyydämme ennakkomaksun yksityishenkilöiltä, yhdistyksiltä, sekä vasta perustetuilta yrityksiltä.
Lähetämme laskun sähköpostitse, ellei laskutukseen ole annettu muuta ohjeistusta. Ilmoita meille, mikäli haluat laskun mieluummin verkkolaskuna tai kirjeenä. Korttimaksu onnistuu ollessasi sisäänkirjautuneena sivuillamme.
Voit maksaa tilauksen sivujemme kautta joko laskulla tai maksukortilla. Otamme vastaan Mastercad-, Visa- ja American Express-maksut.

Muuta

Verkkosivuiltamme löydät tuhansia erilaisia mainostuotteita ja liikelahjoja. Jos et kuitenkaan löydä sitä mitä etsit, ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme löytämään etsimäsi tuotteen.
Näytteitä on saatavilla useimmista tuotteista, joita näet verkkosivuillamme. Useimmiten voimme myös lähettää näytteet jo samana päivänä. Mallikappaleet ovat ilmaisia, eikä niitä tarvitse palauttaa. Poikkeuksena kalliimmat tuotteet tai suuret määrät, jotka pyydämme palauttamaan postitse.

Yleiset ehdot

Hinnat

Kaikki hinnat ovat mainittuna ilman arvonlisäveroa.

Toimituskulut

Toimitus on ilmainen yhteen toimitusosoitteeseen Suomessa.

Maksuehdot

Axon Profilin hyväksyttyä asiakkaan luottotiedot, suoritetaan maksu laskua vastaan 30 päivää netto.

Toimitusehdot

Tilatut tavarat toimitetaan yrityspakettina asiakkaan toimitusosoitteeseen. Jos tavarat ovat vahingoittuneet tai hävinneet kuljetuksen aikana, on tästä Axon Profil vastuussa.

Muut kulut

Lisämaksua ei oteta laskutuskuluista, käsittelykuluista yms.

Asiakkaan vastuu

On asiakkaan vastuulla varmistaa, että lähetetty digitaalinen luonnos sisältää oikeat tiedot (mm. logon värin, koon ja asettelun).

Valitukset

Mikäli toimitus sisältää vahingoittuneita tai viallisia tuotteita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi. Älä koskaan palauta tuotteita ennen kuin olet keskustellut valituksesta asiakaspalvelun kanssa.

Palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tapauksissa, joissa tuotantoa ei ole käynnistetty, pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan täyttämään asiakkaan toivomuksen kaupan purkamisesta. Jos tilauksesta on jo aiheutunut kuluja, ne veloitetaan.

Omistusoikeuden pidätys

Myydyt tavarat pysyvät Axon Profilin omaisuutena kunnes koko maksu on suoritettu.

Yritystietoa

Osoite Axon Profil AB Hälsingegatan 49 SE-113 31 Stockholm Toimitusjohtaja Gustaf Gerleman Yritystunnus 556709-1979 VAT SE556709197901

Axon Profil Suomi

Osoite Axon Profil AB Mannerheimintie 12 B FI-00100 Helsinki Soita 09 - 251 663 62 Lähetä sähköpostia info@axonprofil.fi

Talous

Pankkitili 330100-01234681 IBAN FI05 3301 0001 2346 81 BIC ESSEFIHX Sähköposti finance@axonprofil.com
Asiakas-palvelu