Asiakaspalvelu.

Asiakaspalvelu.

Ota meihin yhteyttä

Soita, meilaa tai chattaa kanssamme. Autamme mielellämme!

  • Peruuta
    Tiedoston lataaminen epäonnistui. Maximaalinen tiedoston suuruus on 100 MB. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli ongelma ei selviä. Sulje

Kiitos!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Maanantaista perjantaihin 08.30-17.00

Haluatko kysyä nopean kysymyksen? Kokeile chat-palveluamme. Chat on auki työaikoinamme.

Kysymyksiä & Vastauksia.

Tilaus

Miten tilaan?
Tilauksen tekeminen on helpointa nettikauppamme kautta. Sivusto on hyvin helppokäyttöinen. Painotiedosto liitetään tilaukselle, kun etenet ostoskorista tilauksen tekoon. Voit myös tehdä tilauksen sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen info@axonprofil.fi
Saanko luonnoksen?
Totta kai! Saat aina hyväksyttäväksesi sekä digitaalisen vedoksen sekä hintatarjouksen ennen kuin tilauksesta tulee sitova. Haluaisitko nähdä vedoksen heti? Lähetä vain logosi meille, niin saat meiltä pian luonnoksen.
Saanko koeprintin?
Testipainatuksen saa vain hyvin suurille tilauksille, koska niiden tekeminen on kallista. Sen sijaan lähetämme aina digitaalisen vedoksen, jossa näet selvästi, miten painatus tulee tuotteeseen.

Merkintämenetelmät

Mitä tarkoittaa painatus?
Painatus on yleisin merkkausmenetelmä ja painatustekniikoita on useita, esim. screen-, transfer- ja tampo-menetelmät. Kaikille niistä on yhteistä, että kohde tuotetaan halutussa värissä ja yksityiskohtaisesti. Jokainen väri määritellään Pantone-värikartan PMS-sävyillä.
Mitä tarkoittaa 4-väri valokuvapainatus?
4-väri valokuvapainatuksessa tuotteeseen toteutetaan monivärinen kuvio. Painotekniikka, jota kutsutaan joskus myös nimellä digitaalinen painatus tai CMYK-painatus, mahdollistaa vaativampien aiheiden, kuten valokuvien, painatuksen.
Mitä tarkoittaa laserkaiverrus?
Laserkaiverrus on ylellinen ja erittäin kestävä merkintämenetelmä, jossa kuvio kaiverretaan tuotteeseen. Laserkaiverrus tehdään normaalisti metallisiin tuotteisiin. Kuvio tulee näkyviin yleensä hopeisena, pronssin värisenä tai harmaana.
Mitä brodeeraus tarkoittaa?
Brodeeraus tarkoittaa yleisesti kankaaseen toteutettua koneellisesti ommeltavaa kuviota tai merkkiä. Brodeerauksen hinta on sama, riippumatta kohteen väreistä. Merkintämenetelmä on erittäin kestävä.
Mitä tarkoittaa embossing?
Embossing-kuviossa, eli kohokuviossa, logo tai teksti erottuu tuotteesta ilman erillistä väriä. Merkintämenetelmää käytetään yleensä ainoastaan nahka- tai paperituotteissa.
Mitä tarkoittaa debossing?
Debossing-painotekniikalla tehty logo erottuu tuotteen pinnasta syvempänä, ja ilman painovärejä. Merkintämenetelmää käytetään yleensä ainoastaan nahka- tai paperituotteissa. Debossing on kohokuvioinnin vastakohta.

Logo & painatus

Missä muodossa haluatte painotiedoston?
Useimmiten tarvitsemme painotiedoston vektorigrafiikkana (eps, ai, tai pdf-tiedosto). Joissain tuotteissa on mahdollista myös käyttää korkean resoluution JPEG-tiedostoa. Resoluution on oltava vähintään 300 dpi:tä, eli 300 pikseliä/inch. Ota yhteyttä, jos olet epävarma tiedostomuodosta.
Mikä on vektoroitu eps-tiedosto?
EPS-tiedosto, eli n.s. vektoritiedosto, on korkealaatuinen kuvatiedosto. Kuviota voi suurentaa ja pienentää ilman että sen laatu kärsii, minkä ansiosta se on painokelpoinen ilman kuvanmuokkausta.
Minulla ei ole vektoroitua EPS-tiedostoa. Voitteko auttaa minua muuntamaan logoni vektorimuotoon?
Kyllä, me autamme luomaan vektoroidun EPS-tiedoston, jos sinulla ei sitä ole. Tämä palvelu on useimmiten ilmainen, mikäli tilaat tuotteen meiltä. Jotta voisimme luoda vektoritiedoston, tarvitsemme logotiedoston korkealaatuisena JPEG-, PDF- tai TIFF-muodossa.
Minulla ei ole vektoroitua eps-tiedostoa. Voinko itse muuntaa logoni vektorimuotoon?
Vektorigrafiikka (EPS, AI tai PDF) voidaan luoda piirustusohjelmassa. Jotta voisit itse tallentaa tiedoston, sinulla täytyy olla käytettävissä piirustusohjelma, kuten esimerkiksi Adobe Illustrator tai InDesign.
En voi avata eps-tiedostoa. Onko siinä jotain vikaa?
EPS-tiedosto voidaan avata vain piirustusohjelmissa (Adobe Illustrator tai InDesign). Mikäli et voi avata EPS-tiedostoa johtuu tämä todennäköisesti siitä, että tietokoneeseesi ei ole asennettu tällaista ohjelmaa. Mikäli olet epävarma EPS-tiedoston sopivuudesta, lähetä se meille sähköpostitse niin lähetämme sen takaisin PDF-muodossa.
Miksi tarvitaan Pantone-/PMS-koodi?
Jotta tilatut tuotteet painetaan oikeilla väreillä, on meidän tiedettävä, mitä painoväriä toivot meidän käyttävän. Painoväri määritellään Pantone-värikoodilla, eli PMS-koodilla. Jos lähetät painotiedoston esimerkiksi mustalla logolla ja mainitset painoväriksi PMS 186 (punainen), tulee painatus punaisena. Jos sinulla ei ole PMS-koodia, autamme antamalla PMS-koodin, joka parhaiten vastaa alkuperäisen painotiedoston väriä. 4-värisen kuvapainatuksen sisältäviin tuotteisiin kuuluu aina painatus CMYK-väreillä, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittaa PMS-koodeja.

Toimitus

Onko toimitus ilmainen?
Kyllä, toimitus on ilmainen yhteen osoitteeseen Suomessa.
Miten pitkä toimitusaika tuotteilla on?
Useimmissa tuotteissamme on 7-10 arkipäivän tuotanto- ja toimitusaika. Löydät tarkan toimitusajan tuotteen omalta tuotesivulta. Onko sinulla kiire? Ota vain yhteyttä meihin. Usein toimitusta voi nopeuttaa, jos tuotteilla on kiire.
Voiko tuotteita tilata pikatoimituksella?
Kyllä, meiltä löytyy expresstuotteita jotka on mahdollista toimittaa erittäin nopeasti. Löydät Express- tuotevalikoimamme klikkaamalla etusivulta kohtaa 'Express' kohdasta 'Valikoima'.
Miten tuotteet toimitetaan?
Kaikki tavarat toimitetaan normaalina virka-aikana. Vastaanottajan tulee kuitata lähetys vastaanotetuksi. Voimme antaa toimitusaika-arvion, mutta emme tarkkaa aikaa, jolloin toimitus tapahtuu.
Voinko saada toimituksen useampaan osoitteeseen?
Kyllä, se on mahdollista. Jos tuotteet toimitetaan useampaan osoitteeseen, lisäämme tilauksen hintaan toimituskulut.

Hinta & maksaminen

Onko hinnoissa mukana arvonlisävero?
Sivuillamme hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.
Milloin maksu tapahtuu?
Maksu tapahtuu tavallisesti laskua vastaan, maksuehto 30 pv netto. Pyydämme ennakkomaksun yksityishenkilöiltä, yhdistyksiltä, sekä vasta perustetuilta yrityksiltä.
Miten saan laskun?
Lähetämme laskun sähköpostitse, ellei laskutukseen ole annettu muuta ohjeistusta. Ilmoita meille, mikäli haluat laskun mieluummin verkkolaskuna tai kirjeenä. Korttimaksu onnistuu ollessasi sisäänkirjautuneena sivuillamme.
Onko korttimaksu mahdollista?
Voit maksaa tilauksen maksukortilla sivuillamme. Otamme vastaan Mastercard-, Visa- ja American Express-maksut.

Muuta

Voitteko tarjota muita tuotteita kuin mitä verkkosivuillanne näkyy?
Verkkosivuiltamme löydät tuhansia erilaisia mainostuotteita ja liikelahjoja. Jos et kuitenkaan löydä sitä mitä etsit, ole vain yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme löytämään etsimäsi tuotteen.
Voinko saada näytteen?
Se onnistuu! Saat ilmaisen näytteen, jota ei tarvitse lähettää meille takaisin.

Yleiset ehdot.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat mainittuna ilman arvonlisäveroa.

Toimituskulut

Toimitus on ilmainen yhteen toimitusosoitteeseen Suomessa.

Maksuehdot

Axon Profilin hyväksyttyä asiakkaan luottotiedot, maksutapana on lasku 30 päivän maksuajalla.

Toimitusehdot

Tilatut tavarat toimitetaan yrityspakettina annettuun toimitusosoitteeseen. Jos tavarat ovat vahingoittuneet tai hävinneet kuljetuksen aikana, ne ovat Axon Profilin vastuulla.

Muut kulut

Lisämaksua ei oteta laskutuskuluista, käsittelykuluista yms.

Asiakkaan vastuu

On asiakkaan vastuulla varmistaa, että lähetetty digitaalinen luonnos sisältää oikeat tiedot (mm. logon värin, koon ja asettelun).

Valitukset

Mikäli toimitus sisältää vahingoittuneita tai viallisia tuotteita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi. Älä koskaan palauta tuotteita ennen kuin olet keskustellut valituksesta asiakaspalvelun kanssa.

Palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tapauksissa, joissa tuotantoa ei ole käynnistetty, pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan täyttämään asiakkaan toivomuksen kaupan purkamisesta. Jos tilauksesta on jo aiheutunut kuluja, ne veloitetaan.

Omistusoikeuden pidätys

Myydyt tavarat ovat Axon Profilin omistamia, kunnes koko maksu on suoritettu.

Yritystieto.

Yritystietoa

Osoite

Axon Profil AB
Hälsingegatan 49
SE-113 31 Stockholm

Toimitusjohtaja

Gustaf Gerleman

Yritystunnus

556709-1979

ALV-tunnus

SE556709197901

Axon Suomi

Osoite

Axon Profil AB
Mannerheimintie 12 B
FI-00100 Helsinki

Puhelin

09 - 251 663 62

Sähköposti

info@axonprofil.fi

Talous

Pankkitili

330100-01234681

IBAN

FI05 3301 0001 2346 81

BIC

ESSEFIHX

Pankki

SEB

Sähköposti

finance@axonprofil.com