Asiakaspalvelu

Lähetä meille sähköpostia

info@axonprofil.fi

Soita meille

09 - 251 663 62 Maanantaista perjantaihin 09.00-17.00

Ota meihin yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Useimmiten tarvitsemme painotiedoston vektorigrafiikkana (eps, ai, tai pdf-tiedosto). Joissain tuotteissa on mahdollista myös käyttää korkean resoluution JPEG-tiedostoa. Resoluution on oltava vähintään 300 dpi:tä, eli 300 pikseliä/inch. Ota yhteyttä, jos olet epävarma tiedostomuodosta.
EPS-tiedosto (eli Encapsulated PostScript) on on Adoben kehittämä kuvien, tekstin ja grafiikan tulostamiseen ja painamiseen soveltuva PostScript-tiedostomuoto. Painotiedoston tulee olla vektoroitu eps-tiedostomuoto, jotta se soveltuu painatukseen. Vektoritiedosto voidaan suurentaa ja pienentää ilman, että se menettää laatua mikä tekee siitä sopivan painatusta varten.
Kyllä, me autamme luomaan vektoroidun EPS-tiedoston, jos sinulla ei sitä ole. Tämä palvelu on useimmiten ilmainen, mikäli tilaat tuotteen meiltä. Jotta voisimme luoda vektoritiedoston, tarvitsemme logotiedoston korkealaatuisena JPEG-, PDF- tai TIFF-muodossa.
Vektorigrafiikka (EPS, AI tai PDF) voidaan luoda piirustusohjelmassa. Jotta voisit itse tallentaa tiedoston, sinulla täytyy olla käytettävissä piirustusohjelma kuten esimerkiksi Adobe Illustrator tai InDesign. Vektoritiedoston luominen vaatii tavallisesti myös jonkin verran piirustustyötä. Ei ole mahdollista muuttaa esim. JPEG-tiedostoa vektoritiedostoksi, vain tallentamalla tiedosto EPS-muodotoon.
EPS-tiedosto voidaan avata vain piirustusohjelmissa (Adobe Illustrator tai InDesign). Mikäli et voi avata EPS-tiedostoa johtuu tämä todennäköisesti siitä, että tietokoneeseesi ei ole asennettu tällaista ohjelmaa. Mikäli olet epävarma EPS-tiedoston sopivuudesta, lähetä se meille sähköpostitse niin lähetämme sen takaisin PDF-muodossa.
Jotta tilatut tuotteet painetaan oikeilla väreillä, on meidän tiedettävä, mitä painoväriä toivot meidän käyttävän. Painoväri määritellään Pantone-värikoodilla, myös tunnettu PMS-koodina. Tämä koodi määrää painovärin. Jos lähetät painotiedoston esimerkiksi mustalla logolla ja mainitset painoväriksi PMS 186 (punainen), tulee painatus punaisena. Jos sinulla ei ole PMS-koodia, voit antaa meidän arvioida PMS-koodin, joka parhaiten vastaa alkuperäisen painotiedoston väriä. Joihinkin tuotteisiin kuuluu aina 4-väripainatus, tällöin ei tarvitse ilmoittaa PMS-koodeja.

Toimitus

Useimmilla tuotteilla on 3-4 viikon toimitusaika tilauksesta. Normaali toimitusaika jokaiselle tuotteelle löytyy tuotteen sivulta otsikon ”Tosiasiat” alta. Useimmiten voimme kiireisissä tapauksissa nopeuttamaan toimitusaikaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos teillä on erityinen määräaika niin tarkistamme onko se mahdollista.
Kyllä, meiltä löytyy expresstuotteita jotka on mahdollista toimittaa erittäin nopeasti. Löydät meidän Express- tuotevalikoimamme tästä.
Kaikki tavarat toimitetaan normaalina virka-aikana. Vastaanottajan tulee kuitata lähetys, joten on tärkeää että toimitusosoite on aina miehitetty. Valitettavasti ei ole aina mahdollista etukäteen selvittää tarkkaa päivää ja aikaa, jolloin toimitus tapahtuu.
Kyllä, se on mahdollista. Toimituskulut lisätään tilaukseen kun toimitus tapahtuu ylimääräiseen osoitteeseen.

Hinta & maksaminen

Maksu tapahtuu tavallisesti laskua vastaan, maksuehto 30 pv netto. Tavallinen luottoluokitus on aina uusilla asiakkailla.

Muuta

Axon Profililla on markkinoiden laajin verkkovalikoima mainostuotteita. Verkkosivuilla löydät tuhansia erilaisia mainostuotteita. Jos et silti löydä mitä etsit, autamme sinua mielellämme löytämään tuotteita joita etsit.
Näytteitä on saatavilla useimmista tuotteista joita näet verkkosivuillamme. Useimmiten voimme myös lähettää näytteet jo samana päivänä. Näytteet ovat ilmaisia eikä niitä tarvitse palauttaa. Poikkeuksena kalliimmat tuotteet tai suuret määrät. Näissä tapauksissa on näytteet palautettava näkemisen jälkeen.

Yleiset ehdot

Hinnat

Kaikki hinnat ovat mainittuna ilman arvonlisäveroa.

Toimituskulut

Toimitus on ilmainen yhteen toimitusosoitteeseen Suomessa.

Maksuehdot

Axon Profilin hyväksyttyä asiakkaan luottotiedot, suoritetaan maksu laskua vastaan 30 päivää netto.

Toimitusehdot

Tilatut tavarat toimitetaan yrityspakettina asiakkaan toimitusosoitteeseen. Jos tavarat ovat vahingoittuneet tai hävinneet kuljetuksen aikana, on tästä Axon Profil vastuussa.

Muut kulut

Lisämaksua ei oteta laskutuskuluista, käsittelykuluista yms.

Asiakkaan vastuu

On asiakkaan vastuulla varmistaa, että lähetetty digitaalinen luonnos sisältää oikeat tiedot (mm. logon värin, koon ja asettelun).

Valitukset

Mikäli toimitus sisältää vahingoittuneita tai viallisia tuotteita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme välittömästi. Älä koskaan palauta tuotteita ennen kuin olet keskustellut valituksesta asiakaspalvelun kanssa.

Palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tapauksissa, joissa tuotantoa ei ole käynnistetty, pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan täyttämään asiakkaan toivomuksen kaupan purkamisesta. Jos tilauksesta on jo aiheutunut kuluja, ne veloitetaan.

Omistusoikeuden pidätys

Myydyt tavarat pysyvät Axon Profilin omaisuutena kunnes koko maksu on suoritettu.

Yritystietoa

Osoite Axon Profil AB Hälsingegatan 49 SE-113 31 Stockholm Toimitusjohtaja Gustaf Gerleman Yritystunnus 556709-1979 VAT SE556709197901

Axon Profil Suomi

Osoite Axon Profil AB Mannerheimintie 12 B FI-00100 Helsinki Soita 09 - 251 663 62 Lähetä sähköpostia info@axonprofil.fi

Talous

Pankkitili 330100-01234681 IBAN FI05 3301 0001 2346 81 BIC ESSEFIHX Sähköposti finance@axonprofil.com