Mainostuotteet. Me autamme sinua.

Axonia perustettaessa tavoitteenamme oli mullistaa mainostuotteiden ostoprosessi. Halusimme luoda sujuvan tilauspalvelun moderneille yrityksille. Halusimme luoda verkkokaupan, joka on helppokäyttöinen ja inspiroiva. Yksinkertaisesti siis sellaisen palvelun, jota itse käyttäisimme mielellämme. Ja sen olemme myös tehneet. Vuodesta 2006 lähtien olemme myyneet tuhansittain liikelahjoja ja mainostuotteita pienille ja isoille yrityksille Euroopassa. Tervetuloa asiakkaidemme joukkoon.

9

Maata

15

vuotta internetissä

Mitä me tarjoamme sinulle.

Asiakkaanamme saat täysivaltaista palvelua, joka ei pääty siihen kun klikkaat tilauksen vahvistetuksi. Olemme täällä sinua varten, ja autamme kaikkien mainoslahjatarpeidesi kanssa.

Maailmanluokan verkkokauppa

Verkkokauppamme on ääriään myöten täynnä mielenkiintoisia mainostuotteita, uniikkeja tarjouksia ja tunnettuja tavaramerkkejä. Lisäämme uusia tuotteita valikoimaamme jatkuvasti. Omat sivut -toiminnon kautta pysyt ajan tasalla kaikista omista tilauksistasi.

Henkilökohtaista asiakaspalvelua

Henkilökohtainen palvelu on valttikorttimme. Tiedämme, että hyvä asiakaspalvelu luo hyvän kokemuksen ja tuntuu turvalliselta. Saat aina saman yhteyshenkilön työskentelemään kanssasi, minkälaista apua sitten tarvitsetkaan. Yhteyshenkilösi tuntee sinut ja tarpeesi. Oikeasti henkilökohtaista palvelua, yksinkertaisesti.

Mainostuote on muutakin kuin pelkkä tuote

Mainostuote on aina paljon enemmän kuin pelkkä mainostuote. Se on tärkeä osa markkinointistrategiaasi ja sen tulee sopia juuri sinun yrityksellesi. Autamme sinua löytämään täydelliset mainoslahjat joka tilanteeseen ja jokaiselle kohderyhmälle.

Omat sivut

Omat sivut -toiminto on helpoin tapa nähdä kaikki tilauksesi kerralla. Omilta sivuilta näet tilauksien vedokset ja tarjoukset ja voit vahvistaa ne. Täältä voit myös tehdä uusintatilauspyynnön. Jos laskusi katosi, löydät sen Omien sivujen laskuarkistosta, ja halutessasi voit myös maksaa tilauksen samassa paikassa.

Sujuvaa. Persoonallista. Joustavaa. Lyhyesti sanottuna: fiksumpi tapa ostaa mainostuotteita.

Axel Gerleman, toinen Axonin perustajista

99,2%

kaikista toimituksistamme vuonna 2023 saapui perille ajoissa.

Astetta parempaa palvelua.

Mainostuotteiden ostamisen tulee olla helppoa, ja tapahtua sinun ehdoillasi. Olemme luoneet siksi muutamia fiksuja lisäpalveluita, joilla voit helpottaa ostosten tekoa ja keskittyä itse muuhun.

Me muokkaamme logosi

Jos logosi ei ole painokelpoisessa muodossa, voimme muokata sen ilmaiseksi. Lähetä vain logo meille, niin me hoidamme loput. Helppoa, vai mitä?

Suunnitteluapu

Suunnittelu ja muotoilu voi olla hankalaa ja kallista. Me voimme auttaa tässä asiassa. Suunnittelijamme ovat taitavia ja edullisia.

Varastointi

Eikö tila riitä tuotteiden varastoimiseen? Ei ongelmaa, voit vuokrata tilaa modernista varastostamme. Osta mitä haluat, ja anna meidän hoitaa tuotteiden säilyttäminen.

“Axonin kanssa tilausten tekeminen ja tuotteiden valinta on ollut helppoa. Näytekappaleiden toimitus on sujunut nopeasti ja asiakaspalvelija on osannut ehdottaa brändiimme sopivia tuotteita. Tilaamamme tuotteet ovat myös olleet laadukkaita ja ne on saanut välillä nopeallakin aikataululla. Prosessi tuotteiden valitsemisesta vedosten hyväksyntään on helppo ja sujuva. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.”

Suvi Lähteenmäki, Suunnittelija, KTM, Tyks Kirurginen sairaala

Takuumme sinulle

Henkilökohtainen palvelu. Ilmainen toimitus. Ilmaiset tuotenäytteet. Ja paljon muuta! Olemme kehittäneet tilausjärjestelmämme ja asiakaspalvelumme huippulaatuisiksi, jotta ostoprosessi olisi sinulle mahdollisimman helppo ja sujuva.

Hyvä hinta

Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen. Teemme jatkuvasti töitä pitääksemme kulumme alhaisina, jotta tuotteiden hinnat ovat niin edullisia kuin mahdollista. Hyvä hinta on tärkeä kriteeri, mutta me panostamme sen lisäksi etenkin palvelun laatuun.

Vedos & tarjous

Ennen kuin tilauksestasi tulee sitova, saat luonnollisesti sekä tarjouksen että vedoksen hyväksyttäväksesi. Vedoksesta näet miltä tuote tulee näyttämään logonne kanssa, ja tarjouksesta näet selkeästi ostoksen kokonaishinnan. Kaikki tehdään Omat sivut-toiminnon kautta, ja näet helposti sieltä myös tilaushistoriasi.

Ilmainen toimitus

Tilauksillamme on aina ilmainen toimitus, tilauksen tuotemäärästä riippumatta. Näin ostoprosessin jokainen vaihe on helppo ja vaivaton.

Ilmaiset tuotenäytteet

Haluatko saada tuotenäytteen ennen ostopäätöksen tekemistä? Se onnistuu. Me ymmärrämme että joskus on hyvä nähdä mitä on tilaamassa. Tuotenäytteemme ovat ilmaisia, ja lähetämme ne postitse.

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu on ykkösvalttimme. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka auttaa kaikkien tilauksiesi ja kysymyksiesi kanssa. Tämän ansiosta meiltä tilaaminen on erityisen helppoa ja vaivatonta!

Toimitus annettuun määräpäivään mennessä

Jos sinulla on tilaukselle määräpäivä, jolloin sen tulee olla perillä, kerro se meille. Laadukkaan tilausjärjestelmän ja tarkkojen rutiinien ansiosta toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa.

“Olemme tilanneet useamman kerran Axonin tuotteita ja olemme olleet tyytyväisiä. Henkilökohtaista palvelua, nopeaa ja luotettavaa toimintaa. Suosittelen!”

Maarit Luukkainen, Toimitusjohtaja, Soukan Pieneläinklinikka Oy

Toimistomme.

Axon toimii tänä päivänä yhdeksässä Euroopan maassa. Pääkonttorimme sijaitsee vilkkaassa teknologiakeskuksessa Tukholmassa, Ruotsissa. Löydät alta muut Euroopan toimistomme.

Tukholma

Sveavägen 163
SE-113 46 Stockholm

Paikallistoimistot

Kööpenhamina

Gammel Kongevej 1
DK-1610 København V

Oslo

Karenslyst Allè 53
NO-0279 Oslo

Helsinki

Mannerheimintie 12 B
FI-00100 Helsinki

Berliini

Gontardstraße 11
DE-10178 Berlin

Milano

Via B. Crespi, 19 – MAC 4 – 4°Piano
IT-20159 Milano

Madrid

Calle de Alfonso XII, 62, Segunda Planta
ES-28014 Madrid

Pariisi

17-21 Rue Saint-Fiacre
FR-75002 Paris

Wien

Kärntnerring 5-7
AT-1010 Wien

Eikä siinä vielä kaikki.

Haluatko tietää meistä lisää? Mukava kuulla! Täältä voit lukea lisää meistä ja yrityksestämme.

Kestävä kehitys

Reilut mainoslahjat.

Ympäristöystävälliset mainostuotteet ovat monille asiakkaistamme jo itsestäänselvyys. Lue lisää työstämme kestävän kehityksen parissa.

Lue lisää

Ura

Tapaa Axon-tiimi.

Työntekijämme ovat suurin vahvuutemme. Tässä joitakin upeista työntekijöistämme.

Lue lisää

Inspiraatiota

Inspiroidu.

Inspiroidu tekemistämme tuotteista ja löydä uusia hauskoja tuoteideoita. Anna luovuuden virrata!

Lue lisää