• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Mainoskynät

Oletko koskaan laskenut kyniä työpöydälläsi? Voi olla, että niitä on aika monta. Kuinka moni niistä on painatettuja? Yli puolet? Luultavasti. Ja se ei ole sattumaa - mainoskynä on epäilemättä kaikkien aikojen suosituin profiilituote.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Penaalit
Penaalit

Kaikenlaiset penaalit. Monipuolinen ja käytännöllinen mainoslahja.

Kosketusnäyttökynät
Kosketusnäyttökynät

Valtava valikoima kosketusnäyttökyniä. Paljon eri malleja ja hintatasoja.

Bic
Bic

Laadukkaat ja edulliset mainoskynät ranskalaiselta Bic-valmistajalta.

Prodir
Prodir

Laadukkaat ja tyylikkäästi suunnitellut kynät sveitsiläiseltä Prodir-valmistajalta.

Lyijykynät
Lyijykynät

Laaja valikoima lyijykyniä kustomoidulla painatuksella.

Lyijytäytekynät
Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Metallikynät
Metallikynät

Tyylikkäät ja laadukkaat metallikynät.

Muistilehtiöt
Muistilehtiöt

Itsekiinnittyvät muistilaput painatuksella.

Mainoskynät logopainatuksella

Mainoskynät logopainatuksella ovat profiilituotteiden klassikkoja. Ne ovat suosittuja, koska ne ovat edullisia ja erittäin käytännöllisiä. Joka myös sopivat mainostuotteeksi minkä tahansa alan yrityksille. Vaikka nykyaikana moni toiminto on siirtynyt sähköiseen maailmaan, käytetään kynää ja paperia silti kodeissa ja työpaikoilla jatkuvasti. Vaikka kyseessä onkin erittäin yksinkertainen tuote, on jokaisella oma suosikkinsa mustekynien ja lyijykynien joukosta. Lempikynä voi olla kevyt, painava, pehmeä, värikäs tai esimerkiksi ympäristöystävällinen. Minkälaista kynää sitten etsittekin, löydätte sen varmasti meiltä! Axon Profililla on suuri valikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu. Jos haluat apua mainoskynän valinnassa, ota toki yhteyttä meihin, niin autamme etsimään juuri teidän yrityksellenne sopivan mallin.

Millaisen mainoskynän tilaisin?

Ennen kynän valitsemista kannattaa miettiä mikä on sen tärkein ominaisuus. Onko se hinta, ulkonäkö vai materiaali. Mikä on kynien käyttötarkoitus? Koska valikoimaa on niin paljon, kannattaa etsiä sellainen malli, joka sopii yrityksenne profiiliin värien ja ulkonäön osalta. Vaihtoehtoisesti kynän materiaali voi kuvastaa työtänne ja arvojanne. Hintahaitarimme ylettyy edullisista peruskynistä ylellisiin metallikyniin. Edulliset muovikynät ovat mainioita messuilla tai yleisötapahtumissa. Jämerät metallikynät kaiverruksella ovat puolestaan ihanteellisia konttorille työkäyttöön, tai liikelahjana tärkeimmille asiakkaille. Kannattaa muistaa, että mainostuotteet toimivat osaltaan myös käyntikorttina, joten laatuun kannattaa satsata. Siksi me suosittelemme satsaamaan kynään, josta tulee vastaanottajan uusi suosikki, ja joka kestää vuosia. Nettikaupastamme löydät myös laatuvalmistajien tuotemerkit, kuten Bic, Prodir ja Senator.

Kuinka monta kynää kannattaa tilata?

Kynien lukumäärä kannattaa laskea käyttökohteen mukaisesti. Isommissa tapahtumissa, jossa mainostavaraa jaetaan paljon, on hyvä perusmäärä 500 kappaletta tai enemmän. Muihin käyttötarkoituksiin kannattaa huomioida kynien käyttöikä, sillä perushintaiset mainoskynät voivat kuivua 2-3 vuoden jälkeen. Siksi konttorille kannattaa tilata n. 1,5 vuoden varasto kyniä kerralla.

Mitä painatuksessa tulee ottaa huomioon?

Painoala on kynissä melko rajallinen. Siksi logon tai tekstin kannattaa olla melko yksinkertainen, sillä kovin koukeroiset ja yksityiskohtaiset kuviot eivät ole selkeitä tässä koossa. Hyvä vaihtoehto on myös painaa logo kynän toiselle puolelle ja nettiosoite toiselle puolelle. Silloin molemmille riittää mukavasti tilaa.

Kuinka mainoskynät kannattaa jakaa?

Mainoskynien jakaminen vierailijoille messuilla ja tapahtumissa on loistava keino saada mainoksesi mahdollisimman monelle potentiaaliselle asiakkaalle. Jos tuote on persoonallinen ja erottuu joukosta, saat sille vielä enemmän huomiota. Messuilta kynä kulkeutuu kotiin tai työpaikalle, ja pääsee mahdollisesti jakamaan brändisi sanomaa vielä suuremmalle yleisölle. Siksi kannattaakin satsata kestäviin ja laadukkaisiin mainoskyniin, sillä ne toimivat yrityksesi käyntikorttina. Niitä voi olla myös tarjolla yrityksen vastaanotossa pienessä kulhossa tai kyniä voi laittaa jokaisen tavaralähetyksen mukaan asiakkaille pienenä lisämainoksena. Logokyniä kannattaa kantaa myös mukana asiakaskäynneille ja jättää ne sinne vierailun päätteeksi.

Ympäristöystävälliset kynät logolla

Kierrätysmateriaaleista valmistetut kynät kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Niiden tuotannossa on otettu huomioon ympäristö sekä eettiset seikat. Useimmat mallit on valmistettu kierrätetystä muovista, puusta, paperista tai maissista. Niiden hintataso on useimmiten sama kuin tavallisillakin kynillä, joten hinta ei onneksi tule esteeksi. Olemme ylpeitä laajasta valikoimastamme, josta löytyy jokaiselle jotakin. Vilkaise kierrätyskynämme ja löydä suosikkisi jo tänään!

Asiakas-palvelu