“Kestävä kehitys on ydinarvomme, ja se on integroitu kaikkeen toimintaamme. Se on tiennäyttäjänä, kun jatkamme työtämme kestävän kehityksen saralla.”

Gustaf Gerleman,
toinen Axonin perustajista

Kestävä kehitys Axonilla

Voit ostaa mainostuotteitamme turvallisin mielin, sillä ne on tuotettu hyvissä olosuhteissa ja ne ovat ympäristöystävällisiä. Ja ne vastaavat laatuvaatimuksiamme.

Ympäristö

Luonnon suojeleminen on kaikkien meidän vastuulla. Me panostamme yrityksenä ympäristövaikutustemme vähentämiseen, ja olemme luoneet tätä varten selkeät tavoitteet, joita seuraamme. Sinun avullasi voimme toteuttaa ne.

Hyvät työolosuhteet

Tuotteemme valmistetaan hyvissä työolosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että työolosuhteet ovat turvallisia, varmoja ja oikeudenmukaisia. Kaikkia työntekijöitä kohdellaan kunnioituksella ja arvostuksella. Nämä arvot on kirjattu ohjesääntöömme, joka kaikkien tavarantoimittajiemme tulee vahvistaa ja hyväksyä.

Laatu

Mitä kauemmin tuote kestää käytössä, sitä parempi se on ympäristölle. Vaikka valikoimamme on laaja, on tuotteet valittu ajatuksella ja laadun huomioiden. Pitkäikäinen tuote antaa tietysti enemmän arvoa myös käyttäjälleen.

Ohjesäännöt

Axonin ohjesäännöt kertovat arvomme. Selvennämme siinä miten kunnioitamme ihmisoikeuksia sekä huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset. Ohjesäännöt kertovat selkeästi minimivaatimukset yrityksellemme sekä alihankkijoillemme. Päästäkseen alihankkijaksemme yrityksen on täytettävä ohjesäännössä mainitut vaatimukset.

Lataa Cofe of conduct -tiedosto

Ympäristötietoisuus. Hyvät työolosuhteet. Laadukkaat tuotteet. Kaikin puolin erinomaisia mainostuotteita.

100%

ilmastoneutraali toimisto vuoteen 2025 mennessä

Ympäristötavoitteemme

Haluamme panostaa kestävään kehitykseen työssämme. Etsimme jatkuvasti keinoja vähentää ympäristökuormitustamme, ja olemme asettaneet selkeät tavoitteet toiminnallemme.

Toimitus

Tuotteistamme 98,8% tulee eurooppalaisilta toimittajilta, ja eurooppalaisista varastoista. Monet tuotteista on valmistettu Aasiassa ja ne on kuljetettu Eurooppaan merirahtina. Vain 1,2% myynnistämme sisältyy tuotteista, jotka toimitetaan Aasiasta lentorahtina. Se on hyvä alku, mutta voimme vielä parantaa tuota numeroa. Tavoitteenamme on, että vuoteen 2023 mennessä vain 0,6% tuotteista tuodaan lentorahtina Aasiasta.

Toimistomme

Teemme systemaattisesti töitä minimoidaksemme toimistomme hiilijalanjälkeä. Se tarkoittaa, että valitsemme ympäristöystävällisen vaihtoehdon aina kun se on mahdollista. Toimistomme ympäristötoimiin kuuluvat mm. jätteiden kierrättäminen, ympäristöystävällinen sähkösopimus, ympäristöystävällinen lämmitys ja ekotuotteiden suosiminen konttoritarvikkeiden, ruoan ja juomien osalta. Tavoitteenamme on olla 100% ilmastoneutraali toimisto vuoteen 2023 mennessä.

Valikoimamme

Löydät meiltä markkinoiden laajimman valikoiman ympäristöystävällisiä mainostuotteita. Tällä hetkellä valikoimastamme 8% on ekotuotteita. Haluamme, että tarjolla on aina myös ekoversio, halusitpa sitten ostaa minkä tuotteen tahansa. Matkamme on vasta alussa, ja tavoitteenamme on että valikoimasta 12% on ympäristöystävällisiä tuotteita vuoteen 2023 mennessä.

Me tuemme.

Haluamme auttaa enemmän. Siksi tuemme joka vuosi kahta organisaatiota, joiden toimintaa pidämme erityisen tärkeinä.

Unicef

Unicef ​​on taistellut kaikille lapsille paremman maailman puolesta vuodesta 1946 lähtien. Järjestön työ perustuu YK:n lapsen oikeuksien yleissopimukseen ja pyrkii vahvistamaan lasten oikeuksia. Tärkeä osa Unicefin työtä on varmistaa, että kaikki lapset saavat hyvän koulutuksen. Hyvä peruskoulutus on olennaista lapsen kehityksen ja elämänlaadun kannalta. Lisäksi se on yksi tärkeimmistä pyrkimyksistä maan positiiviseen kehitykseen. Vuonna 2023 Axon lahjoittaa koulupaketin 3000 lapselle eri puolilla maailmaa.

WWF

WWF on riippumaton ympäristöjärjestö, joka on perustettu vuonna 1961. Organisaatio toimii pysäyttäkseen luonnon köyhtymisen ja rakentaakseen tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa. WWF:n työllä on suuri merkitys sekä eläimille että ihmiskunnalle. Axon toimii vuonna 2024 WWF:n ystäväyrityksenä ja tukee sen toimintaa.

Mitä sinä voit tehdä.

Sinulla on asiakkaana suuri valta vaikuttaa asioihin. Yksi tapa vaikuttaa on valita ympäristöystävällinen tuote tavallisen sijaan. Tai valita laatu ennen määrää. Teet hyvän teon jo siinä, kun käytät toimittajaa, joka ottaa kestävän kehityksen vakavasti.

Eco

Verkkokaupassamme on helppo ostaa ekotuotteita, sillä ne on merkitty selkeästi Eco-merkillä. Eco-teksti tarkoittaa, että tuote on ympäristöystävällisempi vaihtoehto, eli se on esimerkiksi valmistettu kierrätetystä muovista tai luomupuuvillasta, tai se on biohajoava. Valitessasi ekotuotteen teet hyvän ympäristövalinnan, ja samalla osoitat että ympäristöystävällisille tuotteille on kysyntää ja niiden valikoimaa tulee laajentaa.

Reilu Kauppa

Reilu Kauppa -sertifikaatti on tuotemerkintä, jonka tarkoituksena on tehdä eettisten, luotettavasti valvottujen tuotteiden valitseminen kuluttajille helpoksi. Reilu kauppa tekee töitä sen eteen, että kehittyvien maiden pienviljelijöillä ja maataloustyöntekijöillä olisi mahdollisuus reiluun toimeentuloon ja päätösvalta omasta tulevaisuudestaan.

Laatu

Yksi keino tehdä kestävän kehityksen mukaisia ostoksia on valita laatu ennen määrää. Laadukkailla tuotteilla on pidempi käyttöikä, eli ne rasittavat ympäristöä vähemmän. Ja loppupeleissä laadukkaammat tuotteet tulevat myös edullisemmiksi pitkän ikänsä vuoksi.

Kierrätys

Onko sinulla käyttöikänsä päähän tulleita tuotteita, jotka on tilattu meiltä? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen recycling@axonprofil.com, niin autamme sinua tuotteiden kierrätyksen kanssa.