• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Lippikset painatuksella ja brodeerauksella

Axon Profililta löydät lippikset logolla ja lippalakit brodeerauksella. Laajasta valikoimastamme saat sekä edulliset mallit isoihin mainoskampanjoihin että laatulippikset työkäyttöön. Mainoslippikset ovat suosittuja yrityksissä, kouluissa ja urheiluseuroissa. Ne toimivat mainostuotteena ja lisäävät yhteishenkeä.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Paperihatut
Paperihatut

Hauskat kustomoitavat paperihatut painatuksella.

Pipot
Pipot

Kustomoitavat pipot ja myssyt - paljon eri värejä ja malleja karvalakeista kokkihattuihin ja uimalakkeihin.

Hatut
Hatut

Trendikkäät kustomoitavat lieri-, olki- ja aurinkohatut, aurinkolipat, bandanat ja muut kesäiset päähineet.

Mainoslippikset jokaiseen makuun

Valikoimamme sisältää lukuisia eri lippalakkimalleja. Klassisia lippalakkeja, katutyylisiä lakkeja sekä rekkakuskilippiksiä! Lippalakkivalikoimastamme löydät varmasti juuri sen mallin, joka edustaa yritystäsi parhaiten ja sopii yrityksesi tyyliin. Huokuuko yrityksesi luotettavuutta vai nykyaikaa? Urheilullisuutta ja asennetta? Muista tehdä valintasi huolella: valitsemasi malli välittää selkeitä signaaleja siitä, mitä yrityksesi edustaa.

Mainoslippiksiä painatuksella tai kirjonnalla

Jotkut kilpailijoistamme tarjoavat lippalakkeja painatuksella, mutta me olemme päättäneet tarjota lippalakkeja ainoastaan kirjonnalla. Lippalakit on yleensä valmistettu melko karkeasta, harjatusta puuvillamateriaalista, joka ei sovellu hyvin painatukselle. Lisäksi lippalakeissa on usein sauma, mikä vaikeuttaa painatusta. Lippalakkien painatus voi myös löystyä käytössä ja ajan kuluessa. Sen sijaan kirjonta sopii täydellisesti lippalakeille. Kirjonta kestää ja säilyy vuosi toisensa jälkeen ja näyttää hyvältä. Lisäksi kirjonnan etuna on, että sen kustannukset ovat samat, vaikka siihen käytettäisiin yhtä tai useampaa väriä. Voit itse päättää, minkä kokoisen kirjonnan haluat lippalakkiin. Kirjonnan värejä on myös mahdollista sekoittaa, kunhan kuvio näyttää samalta kaikissa lippalakeissa. Poikkeuksena on ns. rekkakuskilippikset, joiden erityinen materiaali sallii painatuksen. Näiden lippalakkien etuosa on valmistettu nylonista, johon painatusmenetelmä sopii erinomaisesti.

Mihin kohtaan kirjoinnan voi sijoittaa?

Tavallisin paikka kirjonnalle on lippalakin etuosa, sillä se on laaja ja näkyvä paikka. Kirjonnan voi asettaa myös lippalakin takaosaan, joka on myös hyvä paikka. Joissan tapauksissa olemme tehneet kirjontoja myös lippalakin sivuosaan, vaikka se onkin harvinaisempi paikka. Se ainakin herättää huomiota! Kirjontaa ei voida kuitenkaan asettaa lippaan, sillä lipan materiaali on liian kovaa kirjonnan toteuttamiseksi.

Asiakas-palvelu