Mukit.

Mukit
  1. Tuotteet
Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Uusia suosittuja tuotteita

Asiakkaiden suosikkituotteet

Mukit painatuksella

Mukit ovat perinteisiä mainostuotteita, joita löytyy useista työpaikoista ympäri maata. Muki on käytännöllinen, pitkäikäinen ja yllättävän edullinen mainostuote. Mainosmukit ovat nimittäin usein edullisempia sisäänostohinnaltaan kuin tavalliset kaupasta löytyvät mukit.

Kaikenlaisia mukeja

Axon Profilelta löydät keraamiikasta valmistettujen perusmainosmukejen lisäksi myös esim. lasimukeja, metallimukeja ja paperimukeja. Alta löytyy lyhyet esittelyt suosituimmista mukeista, jotta valinta olisi helpompi tehdä.

Keramiikkamukit, posliinimuki ja valokuvamukit

Hittituote! Nämä mainosmukit ovat kestäviä ja edullisia. Saatavana mattapintaisina tai kiiltävinä, korvalla tai ilman. Keramiikkamuki on loistava valinta, jos haussa on perinteinen mainosmuki. Posliinimukit ovat keramiikkamukien elegantteja serkkuja. Mukit ovat usein valkoisia ja materiaaliltaan ohuempia. Eleganssilla on kuitenkin hintansa, koska ne ovat hauraampia ja hajoavat helpommin. Valokuvamukeihin saa erittäin näyttävän painatuksen, jossa värien määrää ei ole rajoitettu. Painatus voidaan usein tehdä koko mukin ympäri, jolloin lopputuloksena ovat huomiota herättävät mukit, joilla on suuri mainosarvo.

Lasimukit ja muovimukit

Lasimukit ovat hauska vaihtoehto keramiikkamukeille. Lasimukeja on saatavana sekä läpinäkyvästä että himmeästä lasista, ja osan malleista saa myös värillisenä. Mukit ovat hieman hinnakkaampia kuin tavalliset savimukit, mutta kannattaa huomioida, että ne ovat myös hieman hauraampia. Muovimukit puolestaan kestävät kovaa kohtelua ja ne sopivat täydellisesti ulkokäyttöön ja retkeilyyn sekä lapsille. Tästä kategoriasta löydät myös matkamukit ja take awat-mukit.

Metallimukit

Sinulle, joka haluat todella kestäviä ja jämeriä mukeja omalla logolla! Metallimukit sopivat erinomaisesti mm. auto- ja metallialan yrityksille. Merkkausmenetelmänä on usein laserkaiverrus, mutta joihinkin malleihin voimme tehdä myös painatuksen. Tästä kategoriasta löydät myös termosmukit, jotka on usein valmistettu ainakin osittain metallista.

Käytännöllinen mainostuote

Tiestikö, että tee on maailman toiseksi juoduin juoma heti veden jälkeen? Tai että maailmanlaajuisesti kahvia nautitaan noin kolme miljoona kuppia päivittäin? Suositpa kumpaa juomaa tahansa, saat meiltä mukit, jotka sopivat juuri sinun työpaikallesi.