• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Mukit

Mukit

Uusia suosittuja tuotteita

Asiakkaiden suosikkituotteet

Mukit painatuksella

Mukit ovat perinteisiä mainostuotteita, joita löytyy useista työpaikoista ympäri maata. Muki on käytännöllinen, pitkäikäinen ja yllättävän edullinen mainostuote. Mainosmukit ovat nimittäin usein edullisempia sisäänostohinnaltaan kuin tavalliset kaupasta löytyvät mukit.

Kaikenlaisia mukeja

Axon Profilelta löydät keraamiikasta valmistettujen perusmainosmukejen lisäksi myös esim. lasimukeja, metallimukeja ja paperimukeja. Alta löytyy lyhyet esittelyt suosituimmista mukeista, jotta valinta olisi helpompi tehdä.

Keramiikkamukit

Hittituote! Nämä mainosmukit ovat kestäviä ja edullisia. Saatavana mattapintaisina tai kiiltävinä, korvalla tai ilman. Keramiikkamuki on loistava valinta, jos haussa on perinteinen mainosmuki.

Posliinimukit

Posliinimukit ovat keramiikkamukien elegantteja serkkuja. Mukit ovat usein valkoisia ja yleensä ohuempia kuin keramiikkamukit. Eleganssilla on kuitenkin hintansa: posliinimukit ovat hauraampia ja hajoavat helpommin.

Kuvamukit

Kuvamukit ovat savimukeja, joihin voidaan tehdä valokuvapainatus. Painatus voi olla hyvinkin yksityiskohtainen ja peittää koko mukin pinnan. Nämä mukit herättävät huomiota, ja niiden mainosarvo on suuri.

Lasimukit

Mukava vaihtoehto savimukeille. Lasimukeja on tilattavissa sekä läpinäkyvinä että huurrettuina. Tyylikkäät lasimukit ovat vähän arvokkaampia ja myös hieman herkempiä hajoamaan.

Muovimukit

Muovimukit kestävät kovaakin käyttöä ja ovat täydellisiä ulkokäytössä tai lasten mukeiksi. Muovimukeista löydät myös ns. matkamukeja ja take-away-mukeja.

Metallimukit

Nämä mukit kestävät menoa ja meininkiä! Huippuvalinta, jos haluat viestittää kestävyyttä sekä eleetöntä tyylikkyyttä. Merkkaus tehdään usein laserkaiverruksena, mutta joihinkin malleihin saa myös painatuksen. Metallimukeista löytyvät myös ns. termosmukit, jotka on valmistettu vain osittain metallista.

Asiakas-palvelu