• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Sateenvarjot

Valikoimistamme löydät kustomoitavat matkasateenvarjot, lasten suloiset sateenvarjot sekä kestävät golfsateenvarjot. Meillä on ylellisiä, värikkäitä, moderneja ja innovatiivisia vaihtoehtoja joka makuun.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Lastenvaatteet
Lastenvaatteet

Lastenvaatteet omalla painatuksella.

Pehmolelut
Pehmolelut

Nallet ja pehmolelut omalla painatuksella. Paljon eri malleja ja kokoja.

Lelut
Lelut

Herätä lapsenmieli itsessäsi! Lelut kaiken ikäisille.

Heijastimet
Heijastimet

Heijastimet painatuksella sinulle, joka etsit huolehtivaista mainostuotetta.

Sääasemat
Sääasemat

Kustomoitavat sääasemat eri hintaluokissa.

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Golfpallot
Golfpallot

Golfpallot painatuksella, mm. huippumerkit Titleist ja Callaway.

Golftarvikkeet
Golftarvikkeet

Kaikenhintaiset mainostuotteet golfkentälle!

Sateenvarjot painatuksella

Tiesitkö, että olemme täällä Pohjolassa käyttäneet sateenvarjoa jo 1500-luvulta lähtien? Mainossateenvarjot tulivat suosituiksi paljon myöhemmin, mutta ovat nykyään yksi suosituimmista mainostuotteista. Axon Profilelta löydät laajan valikoiman sateenvarjoja painatuksella joka säähän.

Oikea sateenvarjo yrityksellesi

Sateenvarjoja on useita erilaisia, ja joskus voi olla vaikea valita hyvien vaihtoehtojen joukosta. Tässä vähän lisätietoa, joka toivottavasti helpottaa valinnan tekemisessä. Muista myös, että voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin vastaamme kysymyksiisi.

Millainen kahva kannattaa valita?

Perinteisesti sateenvarjon kahva on puusta ja kaareva, ja sateenvarjot tällaisella kahvalla myyvät parhaiten. Kaareva kahva voi tosin olla valmistettu puun sijasta myös muovista tai alumiiista. Kestävin valinta on luonnollisesti kaareva alumiinikahva, vaikka puukahvakin on kestävä ja harvoin hajoaa normaalikäytössä. Sateenvarjojen kahva voi olla myös suora, ja tällöin se on usein valmistettu pehmeämmästä materiaalista. Suora, pehmeä kahva on mukava ja vie vähemmän tilaa kuin kaareva kahva.

Sateenvarjon koko

Sateenvarjot voidaan karkeasti jakaa kolmeen kokoluokkaan: lasten sateenvarjot, n. Ø 70 cm, standardisateenvarjot, n. Ø 100 cm, ja golfsateenvarjot, n. Ø 130 cm. Lasten sateenvarjot tuskin tarvitsevat tarkempaa esittelyä, mutta mitä hyötyjä ja haittoja on muissa luokissa? Kuten nimikin paljastaa, on standardisateenvarjon koko yleisin peruskoko. Sateenvarjo on suunniteltu yhden ihmisen sateensuojaksi normaalisateella, ja se on helppo pitää mukana. Golfsateenvarjot sen sijaan suojaavat paremmin rankemmassakin sateessa, ja niiden koko on suurempi, varsi pidempi, ja joskus nämä on suunniteltu kestämään myös kovempia tuulenpuuskia. Golfsateenvarjot suunniteltiin alunperin golfkentille, mutta käytännöllisyytensä ja käyttömukavuutensa ansiosta käyttö on levinnyt myös kenttien ulkopuolelle.

Sateenvarjon painatus

Sateenvarjossa on yleensä kahdeksan paneelia ja jokaiseen paneeliin saa painatuksen. Jos painatus on 1-väripainatus ja tehdään kahteen paneeliin, on hinta sama kuin 2-väripainatuksella. Kaikista asiakkaista, jotka vuoden aikana tilaavat sateenvarjon painatuksella Axon Profilelta, valitsee n. 75% painatuksen yhteen paneeliin, n. 20% painatuksen kahteen paneeliin ja n. 5% painatuksen neljään paneeliin. Painatus useampaan kuin yhteen paneeliin ei siis ole kovin yleistä, ja tämä saattaa olla yksinkertaisesti makuasia, mutta luonnollisesti myös hintakysymys.

Asiakas-palvelu