• Ilmainen toimitus
  • Suomen parhaat profiilituotteet
  • Aina luonnos ja tarjous

Suklaa

Valikoimistamme löydät laajan kattauksen erilaisia laadukkaita suklaatuotteita kustomoiduissa logokääreissä. Mm. suositut suklaaneliömme ovat nyt saatavilla myös luomu- ja Fairtrade-sertifioidulla suklaalla.

Ympäristöystävällinen

Suklaa painatuksella

Mainoskarkkien kuningas on suklaakonvehti. Se on kovien karamellien ohella suosituin valinta mainoskarkiksi. Useimmat asiakkaat pitävät suklaasta, joten se on helppo valinta messuille ja muihin yleisötapahtumiin. Useimmiten suklaa ostetaan folioon ja käärepaperiin käärittynä. Lähes kaikkiin käärepapereihin saa 4-värikuvapainatuksen, ja niissä on paljon painoalaa eli paljon mainospotentiaalia. Suklaan säilyvyysaika on lyhyempi kuin kovissa karamelleissa, mutta se antaa myös hieman ylellisemmän vaikutelman asiakkaille. Ylellisyys ei kuitenkaan tarkoita korkeaa hintaa, nimittäin meiltä löytyy myös edullisia suklaakarkkeja valikoimastamme.

Lisäinfoa Axon Profilin valikoimasta

Axon Profilin verkkokaupassa on kattava valikoima erilaisia suklaakarkkeja ja -konvehteja, joiden käärepaperiin tai pakkaukseen saa oman painatuksen. Foliovärejä ja makuja on myös valittavana laidasta laitaan. Meillä on joka makuun jotakin! Tummaa suklaata, valkosuklaata, täytesuklaata ja luksuskonvehteja. Minimitilausmäärä vaihtelee mallista riippuen. Isoihin tapahtumiin kannattaa ostaa kunnon erä edullisempia käärepaperiin pakattuja suklaita ja kalliimmat suklaalevyt tai -rasiat ovat loistavia lahjoja joka vuodenaikaan. Meiltä löydät myös tunnetut merkit kuten Ritter Sport, Milka, Lindt ja Kinder, yhtälailla kustomoitavissa pakkauksissa. Yhdistämällä tavaramerkkisi tunnettuun suklaaseen saat markkinointiisi varmasti vauhtia.

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Snacksit

Snacksit

Herkulliset pikkunaposteltavat kustomoitavissa pakkauksissa.

Energia

Energia

Pastillit ja energiapatukat kustomoitavissa kääreissä.

Purukumi

Purukumi

Raikkaat, korkealaatuiset purukumit kustomoitavissa kääreissä.

Tikkarit

Tikkarit

Herkulliset tikkarit kustomoiduissa kääreissä.

Karamellit

Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Suklaarasiat

Suklaarasiat

Kustomoitavat suklaarasiat omalla painatuksella.

Mainoskynät

Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Asiakas-palvelu