1. Etusivu
  2. Laukut

Laukut.

Laukut painatuksella joka tilaisuuteen ja tyyliin.

Laukut

Uusia suosittuja tuotteita

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Laukku painatuksella tuo näkyvyyttä

Laukut, joissa on yrityksen logo, ovat tehokkaita mainostuotteita. Laukut ovat näkyvillä useissa yhteyksissä. Esim. kangaskassi painatuksella voi tuoda näkyvyyttä ruokakaupassa, kaupungilla tai vaikkapa junamatkalla. Laukkuvalikoimastamme löydät läppärilaukkujen ja matkalaukkujen lisäksi myös kangaskassit, paperikassit ja muovipussit logolla.

Vinkkejä laukun valintaan

Laukut painatuksella ovat melko hinnakkaita mainostuotteita ja siitä syystä mallin valintaa kannattaa miettiä tarkkaan. Tulevatko ne henkilökunnan käyttöön vai jaettavaksi mainostuotteina? Mikä on kassien käyttötarkoitus? Jos tuotteet tulevat oman henkilökunnan käyttöön, on laadukkaiden ja pitkäikäisten laukkujen valinta yleensä kannattavaa. Usein kannattaa myös kysyä henkilökunnan ajatuksia ja toivomuksia. Jos kassit sen sijaan tulevat mainostarkoitukseen ja annetaan pois, kannattaa miettiä toivottua viestiä ja kohderyhmää. Halutaanko laukuilla viestittää luontoystävällisyyttä vai edullisuutta? Onko kohderyhmä koululaiset vai seniorit? Axon Profililla on satoja malleja, joten valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Näitä kysymyksiä pohtimalla on oikean tuotteen valinta hieman helpompaa.

Älä missaa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Meillä Axonilla on laaja valikoima ympäristöystävällisiä kasseja, joihin saa oman logon. Monet kangaskasseistamme ja jumppapusseistamme on valmistettu luomu- tai kierrätyspuuvillasta, ja niillä on Reilu Kauppa-sertifikaatti. Saatavilla on myös kasseja, joiden materiaalina on kierrätetty PET-muovi tai kierrätyspolyesteri. Yhdessä voimme tehdä parempia valintoja ja vaikuttaa tulevaisuuden mainostuotevalikoimiin.