• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

T-paidat painatuksella

T-paita on todellinen klassikkovaate, joka on aina muodissa! Siitä lähtien kun amerikkalainen hurmurinäyttelijä James Dean teki t-paidat tunnetuiksi 50-luvulla, on tämä rento ja ajaton vaate kuulunut myös lähes jokaisen suomalaisen asuvalikoimiin. Laajasta valikoimistamme löydät kaikenlaisia lyhythihaisia puseroita luomupuuvillaisista reilun kaupan paidoista Fruit of the Loom -merkkipaitoihin. Kaikki puseromme ovat kustomoitavissa omalla painatuksellasi.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Hihattomat paidat ja topit
Hihattomat paidat ja topit

Kevyet, tyylikkäät ja sporttiset topit omalla painatuksella.

Neuleet ja hupparit
Neuleet ja hupparit

Kustomoitavat collegepaidat, hupparit ja oloasut.

Pikeepaidat
Pikeepaidat

Kustomoitavat pikeepaidat painatuksella tai brodeerauksella.

Lippikset
Lippikset

Lippalakit omalla painatuksella tai brodeerauksella - kattava valikoima kaikenlaisia malleja army-lakeista trucker- ja street-lippiksiin.

Klassikkotuote

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista mainostuotteista on T-paita painatuksella. Se on monipuolinen tuote, joka sopii kaikille. James Dean teki T-paidoista suosikin jo 50-luvulla elokuvassa "Rebel Without A Cause" ja siitä lähtien se on ollut vaatekappale, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Axon Profilin nettisivuilta löydät valtavan valikoiman paitoja kaikista hintaluokista ja kaikkiin tilaisuuksiin.

Meidän tuotevalikoimamme T-paidat painatuksella

Etsitpä sitten minkälaista T-paitaa tahansa, löydät verkkokaupastamme varmasti sopivan vaihtoehdon! Edulliset kampanjapaidat, viimeistellyt vaatteet työkäyttöön, urheilupaidat keinomateriaaleista, ympäristöystävälliset puserot luomupuuvillasta - meillä on nämä ja paljon muuta. Jos metsästät edullisia T-paitoja, vilkaise valikoimastamme Fruit of the Loom sekä B&C -tuotemerkit. Näillä valmistajilla on paitoja naisille, miehille ja lapsille. Meiltä saat myös ympäristöystävälliset paidat, jotka on valmistettu luomupuuvillasta ja joista osalla on myös Reilu Kauppa -sertifikaatti. Nämä tuotteet täyttävät korkeat laatukriteerit sekä materiaalien että valmistuksen osalta. Jos et halua ostaa varastoon monia eri malleja ja kokoja, kannattaa valita unisex-mallinen pusero, joka sopii sekä naisille että miehille. Verkkokaupassamme on lisäksi kestäviä työpaitoja, jotka on suunniteltu fyysiseen työntekoon. Niissä on vahvistetut saumat ja erityisvahva kangaslaatu.

Mikä materiaali minun kannattaa valita?

Oikean materiaalin valinta on tärkeä seikka vaatteita tilatessa. Puuvillaa, polyesteria, sekoitemateriaalia - vaihtoehtoja on laaja skaala. Puuvillapaita on perinteinen vaihtoehto, koska se näyttää kauniilta ja hengittää hyvin. Verkkokaupassamme on myös T-paitoja, joiden kangas on erityisen vahvaa ja kestävää, joten ne sopivat vaativampaankin käyttöön. Urheiluun ja raskaaseen työntekoon kannattaa valita polyesterimateriaali, joka on suunniteltu aktiiviseen menoon. Meillä on paljon valikoimaa myös sekoitemateriaaleista, kuten puuvilla-polyesterista ja puuvilla-viskoosista. Käytä filtteriämme, niin voit valita sinulle sopivan materiaalin ja saat esille oikeanlaisia tuotevaihtoehtoja.

Sekoita eri kokoja vapaasti

Kun tilaat T-paitoja painatuksella Axon Profililta, voi aina valita tilaukseesi eri kokoja samasta paitamallista. Jos mietit eri kokojen välillä, voimme myös lähettää näytekappaleen tai pari sinulle kokeiltavaksi. Varma vinkki on ottaa aina mieluummin liikaa isoja kokoja kuin liikaa pieniä kokoja. Normaali kokovalikoima on S - XXL, mutta joissakin merkeissä koot ovat XXS - XXXXL. Meillä on monista malleista miesten ja naisten puserot erikseen, ja niitäkin voi yhdistellä tilaukseen vapaasti. Lähetämme painetut ja brodeeratut pikeepaidat yksittäispakattuina muovipusseissa, jotta ne ovat erityisen puhtaita ja raikkaita, kun ne otetaan käyttöön.

Kuinka löydän sopivan T-paidan?

Olemme tehneet valikoimamme selaamisen yksinkertaiseksi. Tuotekategorioille löytyy filtteri sivun ylälaidasta, ja voit valita sen avulla värin, materiaalin ja muut kriteerit. Saat sen avulla esiin juuri sinun tarpeisiisi sopivat mallit! Jos valinnanvaikeus iskee siitäkin huolimatta, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua henkilökohtaisesti.

Miksi T-paita logolla on hyvä profiilituote?

Painettu T-paita on valtavan monipuolinen mainostuote. Työpaitana se luo yhteisöllisyyden tunnetta ja antaa ammattimaisen ja yhtenäisen ulkonäön henkilökunnallesi. Mainospaitojen jakaminen tapahtumissa ja messuilla antaa mainosta firmallesi ja tuote jatkaa markkinointia, kun paita on käytössä. Se on siis ajaton klassikkotuote, joka antaa paljon mainosarvoa pienellä rahalla. Painatuksen voi asettaa isolla T-paidan rintaan tai pienempänä tekstinä hihaan tai rintaan. Jos printin haluaa mahdollisimman isokokoisena näkyville, sen voi laittaa paidan selkäpuolelle.

T-paitojen historia

T-paita on saanut nimensä tietenkin kirjaimesta T, jota sen muoto muistuttaa. Ei ole aivan selvää, miten paitamalli sai alkunsa, mutta ne todennäköisesti kehitettiin amerikkalaisten sotilaiden aluspaidoiksi. Esimerkkejä T-paidoista löytyy jo 40-luvulta, mutta niistä tuli todella suosittuja vasta 50-luvulla James Deanin ansiosta. Nykypäivänä se on yksi monikäyttöisimmistä ja myydyimmistä vaatekappaleista.

Autamme sinua mielellämme!

Jos et vielä tiedä minkälainen paita olisi paras yrityksesi tai yhdityksesi tarpeisiin, annamme mielellämme lisäapua puhelimitse tai sähköpostitse. Meillä on paljon kokemusta profiilivaatteiden myynnistä ja laaja valikoima, mistä etsiä juuri teille sopiva vaihtoehto. Kerro vain meille mitä tuotteelta odotat ja minkälaiseen käyttöön se tulee, niin lähetämme sinulle tuote-ehdotuksia ja hintatarjoukset. Ota reippaasti yhteyttä!

Asiakas-palvelu