• Ilmainen toimitus
  • Suomen suurin valikoima
  • Aina luonnos ja tarjous

Urheilupullot painatuksella

Vallitsevan fitness- ja kuntoilubuumin ansiosta logopainetut urheilupullot ovat juuri nyt hyvin trendikkäitä ja haluttuja mainostuotteita kaikenlaisten yritysten keskuudessa, ja miksipä eivät olisi - urheilupullo luo positiivisia assosiaatioita terveyteen ja hyvinvointiin, kulkee näkyvästi käyttäjänsä mukana lenkillä, kuntosalilla ja rannalla, ja kestää käytössä pitkään.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Frisbeet
Frisbeet

Frisbeet omalla painatuksella.

Jalkapallot
Jalkapallot

Jalkapallot painatuksella. Suosittu mainoslahja, jolla on pitkä käyttöikä.

Urheiluvaatteet
Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Polkupyörän tarvikkeet
Polkupyörän tarvikkeet

Pyöräilytarvikkeet ovat urheilullisia mainoslahjoja.

Energia
Energia

Pastillit ja energiapatukat kustomoitavissa kääreissä.

Jumppapussit
Jumppapussit

Kustomoitavat naruolkaimiset jumppapussit ja kuntosalikassit painatuksella. Laaja valikoima eri värejä ja malleja.

Urheilulaukut
Urheilulaukut

Kustomoitavat urheilulaukut, weekend-bagit ja treenikassit seuroille ja yrityksille.

Pipot
Pipot

Kustomoitavat pipot ja myssyt - paljon eri värejä ja malleja karvalakeista kokkihattuihin ja uimalakkeihin.

Urheilupullo - supersuosittu liikelahja!

Urheilupullot painatuksella ovat Axon Profiilin todellinen menestystuote. Tämän klassisen mainostuotteen suosio vaikuttaa pysyvältä hitiltä yrityslahjana.

Siksi urheilupullo on menestyvä mainostuote

Logokustomoidut juomapullot ovat luonnollinen valinta giveaway-lahjoiksi tai edullisiksi myyntituotteiksi kaikenlaisille urheilualan yrityksille, kuten kuntosaleille ja lisäravinnevalmistajille, minkä lisäksi asiakaskuntaamme kuuluu paljon mm. urheiluseuroja sekä muita liikunnallisia yhteisöjä. Pulloja tilataan sekä urheilujoukkueiden jäsenten omaan käyttöön, että kannatus- ja varainkeruutuotteiksi. Vallitsevan fitness- ja kuntoilubuumin ansiosta urheilupullot ovat kuitenkin juuri nyt hyvin trendikkäitä ja haluttuja myös kaikenlaisten muidenkin yritysten keskuudessa, ja miksipä ei - urheilupullo luo positiivisia assosiaatioita terveyteen ja hyvinvointiin, kulkee näkyvästi mukana lenkillä ja kuntosalilla ja pysyy asiakkaalla käytössä pitkään.

Erilaisia urheilupulloja

Axon Profiililla on laaja valikoima urheilupulloja painatuksella. Löytyy yksinkertaisia pulloja muovista ja eksklusiivisia ruostumaton teräs pulloja, monia eri kokoisia ja värejä. Tietenki ovat kaikki elintarvikehyväksytty. Nyt seuraa opas niille, jotka haluavat hieman enemmän tietoa eri urheilupullojen eduista.

Muovipullot

Klassinen urheilupullo on valmistettu muovista ja se on edelleen myydyin pullomalli. Muovipullo on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät hieman halvempaa urheilupulloa. Muovipulloissa on usein suuri painoala, mikä tarkoittaa, että saat paljon mainontaa rahallasi. Useissa malleissa on myös kaksipuolinen painopinta, silloin saat vieläkin enemmän vastinetta rahallesi. Muovi on kestävänä ja se on erittäin kevyt materiaali, jolle monet antaa arvoa.

Alumiinipullot

Toisenlaiset pullot ovat alumiinipullot. Ne ovat usein varustettu karbiinihakalla ja ovat alunperin tarkoitettu ensinäkin luontoretkeilyyn. Karbiinihaka on helppo liittää reppuun ja on valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinista. Alumiinipullot ovat nykyään yhtä suosittuja salilla kuten luonnon keskellä. Alumiinipullot voidaan yleensä merkitä laserkaiverrusksella.

Teräspullot

Eksklusiivisemmat pullot ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämän tyyppinen pullo on lähes voittamaton ja siten tarjoaa elinikäistä mainontaa yrityksellesi. Teräspullot usein toimitetaan lahjapaketissa ja kuin alumiinipulloihin tehdään merkintä usein laserkaiverruksella. Teräsurheilupullo on erittäin kestävä, mutta hieman painavampi kuin muovi tai alumiini.

Erilaiset merkkausmenetelmät

Axon Profilin juomapulloihin voi valita mallista riippuen joko painatuksen tai kaiverruksen. Perinteisen painatuksen lisäksi moniin metalli- ja alumiinipulloihimme voi valita laserkaiverruksen, joka on kestävä ja arvokkaan näköinen merkkaus. Kun logo kaiverretaan metallipintaan, se ei koskaan kulu pois. Toinen suosittu merkkausmenetelmä on 4-värikuvapainatus. Metodilla voi painattaa pulloon monivärisiä kuvioita jopa valokuvalaatuisena. Useimmiten kuvapainatuksissa myös painoala on huomattavan iso. Urheilupulloista voikin suunnitella todella uniikin näköisiä, ja juuri teidän yrityksellenne tai seurallenne sopivia. Jokaisen tuotteen tuotesivulta näet kyseisen mallin merkkausvaihtoehdot sekä niiden hinnat. Jos sinulla herää lisäkysymyksiä painatusmenetelmistä, painoaloista tai -väreistä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Axon Profil tarjoaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi henkilökohtaista palvelua!

Asiakas-palvelu