• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Urheilupullot painatuksella

Vallitsevan fitness- ja kuntoilubuumin ansiosta logopainetut urheilupullot ovat juuri nyt hyvin trendikkäitä ja haluttuja mainostuotteita kaikenlaisten yritysten keskuudessa, ja miksipä eivät olisi - urheilupullo luo positiivisia assosiaatioita terveyteen ja hyvinvointiin, kulkee näkyvästi käyttäjänsä mukana lenkillä, kuntosalilla ja rannalla, ja kestää käytössä pitkään.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Urheilupullo - supersuosittu liikelahja!

Urheilupullot painatuksella ovat Axon Profiilin todellinen menestystuote. Tämän klassisen mainostuotteen suosio vaikuttaa pysyvältä hitiltä yrityslahjana.

Siksi urheilupullo on menestyvä mainostuote

Logokustomoidut juomapullot ovat luonnollinen valinta giveaway-lahjoiksi tai edullisiksi myyntituotteiksi kaikenlaisille urheilualan yrityksille, kuten kuntosaleille ja lisäravinnevalmistajille, minkä lisäksi asiakaskuntaamme kuuluu paljon mm. urheiluseuroja sekä muita liikunnallisia yhteisöjä. Pulloja tilataan sekä urheilujoukkueiden jäsenten omaan käyttöön, että kannatus- ja varainkeruutuotteiksi. Vallitsevan fitness- ja kuntoilubuumin ansiosta urheilupullot ovat kuitenkin juuri nyt hyvin trendikkäitä ja haluttuja myös kaikenlaisten muidenkin yritysten keskuudessa, ja miksipä ei - urheilupullo luo positiivisia assosiaatioita terveyteen ja hyvinvointiin, kulkee näkyvästi mukana lenkillä ja kuntosalilla ja pysyy asiakkaalla käytössä pitkään.

Eri kokoja ja malleja

Axon Profiililla on laaja valikoima urheilupulloja painatuksella. Meiltä löydät niin yksinkertaiset muovipullot kuin hieman erityisemmät teräspullot monessa koossa ja värissä. Kaikki pullomme on elintarvikehyväksyttyjä. Tästä löydät hieman tietoa eri malleista ja niiden eduista.

Muovipullot

Klassinen urheilupullo on valmistettu muovista ja se on edelleen myydyin pullomalli. Muovipullo on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät hieman halvempaa urheilupulloa. Muovipulloissa on usein suuri painoala, mikä tarkoittaa, että saat paljon mainosta pienellä hinnalla. Useissa malleissa on myös kaksipuolinen painopinta, silloin saat vieläkin enemmän vastinetta rahallesi. Kestävä mainospullo on arvostettu mainoslahja!

Alumiinipullot

Toisena vaihtoehtona ovat valikoimamme alumiinipullot. Ne ovat usein varustettu kiinnikkeellä tai hakasella, jolla pullo on helppo kiinnittää reppuun. Alumiinipullot ovat nykyään yhtä suosittuja salilla kuten luonnon keskellä. Alumiinipulloihin saa useimmiten laserkaiverretun logon.

Teräspullot

Ylellisemmät pullot ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämän tyyppinen pullo kestää lähes mitä vain, ja siten tarjoaa elinikäistä mainontaa yrityksellesi. Myös teräksisiin malleihin merkkaus tehdään useimmiten laserkaiverruksena. Teräspullo on erittäin kestävä, mutta hieman painavampi kuin muovi tai alumiini.

Erilaiset merkkausmenetelmät

Axon Profilin juomapulloihin voi valita mallista riippuen joko painatuksen tai kaiverruksen. Perinteisen painatuksen lisäksi moniin metalli- ja alumiinipulloihimme voi valita laserkaiverruksen, joka on kestävä ja arvokkaan näköinen merkkaus. Kun logo kaiverretaan metallipintaan, se ei koskaan kulu pois. Toinen suosittu merkkausmenetelmä on 4-värikuvapainatus. Metodilla voi painattaa pulloon monivärisiä kuvioita jopa valokuvalaatuisena. Useimmiten kuvapainatuksissa myös painoala on huomattavan iso. Urheilupulloista voikin suunnitella todella uniikin näköisiä, ja juuri teidän yrityksellenne tai seurallenne sopivia. Jokaisen tuotteen tuotesivulta näet kyseisen mallin merkkausvaihtoehdot sekä niiden hinnat. Jos sinulla herää lisäkysymyksiä painatusmenetelmistä, painoaloista tai -väreistä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Axon Profil tarjoaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi henkilökohtaista palvelua!

Asiakas-palvelu