1. Etusivu
 2. Laukut
 3. Kangaskassit

Kangaskassit painatuksella

Meiltä saat kangaskassit painatuksella joka tarpeeseen. Axon Profilin verkkokaupassa voit valita yli 280 kangaskassin joukosta oman suosikkisi. Meillä on kaikkea puuvillakasseista ja juuttikasseista kuitukangaskasseihin ja huopakasseihin. Jos etsit ympäristöystävällisiä kangaskasseja, meillä on yli 60 erilaista mallia. Jos sinulla on kiire, meiltä löytyy monia kasseja pikatoimituksella. Fantastista, eikö? Oletko löytänyt suosikkisi ja haluat nähdä luonnoksen? Se onnistuu! Lähetä vain logosi, niin me hoidamme loput.

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Kangaspussit painatuksella

Kangaspussit painatuksella ovat yksi Axonin myydyimmistä tuotteista. Verkkokaupastamme löydät yhden markkinoiden suurimmista valikoimista, joka sisältää satoja erilaisia tuotteita. Saat apua täydellisen kangaskassin valintaan tuoteoppaastamme.

Kangaspussit painatuksella

Mikä materiaali minun kannattaa valita?

Puuvilla on suosituin materiaali painetuissa kangaskasseissa. Se on joustava ja kestävä materiaali, ja helppo pestä pesukoneessa. Painetut puuvillakassit ovat paras valinta sinulle, joka haluat klassisen kangaskassin. Jos etsit ympäristöystävällistä vaihtoehtoa, sinun tulisi valita malli, joka on valmistettu joko kierrätetystä tai luomupuuvillasta. Puuvillakasseja on saatavana eri laatuisina, eli eri paksuisista kankaista. Tämä ilmoitetaan yleensä g / m² tai g m.

Kuitukangas on sekä halpa että ympäristöystävällinen materiaali. Materiaali on tuntumaltaan hieman kuin sitkeää paperia. Kuitukangaskassit painauksella ovat täydellisiä, kun hinnan on oltava alhainen tai kun kasseja ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Toisin sanoen ne ovat täydellisiä tuotteita messuille tai tapahtumiin. Kuitukangaskassit kestävät useita viikkoja käytössä, mutta eivät sen enempää. Jos haluat enemmän kestävyyttä, sinun kannattaa valita kassi, joka on laminoitua kuitukangasta.

Juutti on kestävä ja luonnollinen materiaali. Materiaalina se sopii sinulle, joka haluat todella luonnollisen kangaskassin painatuksella. Juutissa on melko karkea rakenne, minkä vuoksi joihinkin juuttikasseihin saa vain 1-väripainatuksen.

Polyesteri on erittäin kestävä materiaali. Polyesterikassi on siis täydellinen vaihtoehto sinulle, joka tarvitset vahvan ja kestävän kangaskassin. Polyesterin etuna on, että materiaali on helppo pitää puhtaana. Tarvittaessa voit vain pyyhkiä kassin puhtaaksi märällä liinalla.

Kangaskassit painatuksella

Lyhyet vai pitkät kahvat?

Tavallinen kysymys, joka herää kangaskasseja ostettaessa, on kahvojen pituus. Pitkät kahvat ovat selvästi suositumpi vaihtoehto. Useimmissa kassemalleissa on pitkät kahvat, jotta niitä voi kantaa sekä kädessä että olalla.

Lyhytkahvaisia kangaskasseja voi kantaa vain kädessä. Siksi pitkäkahvaiset kassit ovat monipuolisempia käyttöominaisuuksiltaan. Pitkäkahvaisia kasseja ostetaan enemmän, koska ihmiset haluavat yleensä kantaa kassia olalla. Lyhytkahvaiset kassit sopivat kuitenkin painavien esineiden kantamiseen paremmin kuin kassit pitkillä kahvoilla.

Erittäin leveä pohja

Sivun ylälaidan filtteristä voit valita kassit, joiden pohja on erityisen leveä. Milloin on hyvä valita kassimalli, jonka pohja on erityisen leveä? Tavallinen kangaskassi kapealla pohjalla on erinomainen lähes kaikenlaiseen käyttöön.

Jos tarvitset painetut kassit, jotka kestävät paljon painoa, voi leveäpohjainen kassi olla parempi vaihtoehto. Näissä kasseissa on yleensä paksumpi kangas ja vahvistetut kahvat, minkä ansiosta ne kestävät enemmän painoa.

Mikäli tarkoituksena on kantaa kasseissa jotain oikein painavaa, kuten paria täyttä rengasmappia, suosittelemme katsomaan valikoimamme laminoidut kuitukangaskassit.

Puuvillakassit

Miten paksu kangas minun kannattaa valita?

Puuvillakasseja on saatavilla eri paksuisista kankaista. Puuvillakankaan paksuus ilmoitetaan grammoina neliömetriä kohti (yleensä lyhennettynä g / m² tai g m). Mikä grammalaatu minun kannattaisi valita? Vastaus riippuu täysin tarpeistasi.

100-110 grammaa sopii sinulle, joka etsit edullista kangaskassia painatuksella kevyempään käyttöön. Kassit kestävät käytössä joitakin viikkoja tai kuukausia.

140-150 grammaa on yleisin kangaslaatu puuvillakasseissa. Se on täydellinen valinta lähes kaikenlaiseen käyttöön. Suosituin kassimme Nova sijoittuu tähän kategoriaan.

180-220 grammaa on hyvä valinta sinulle, joka haluat hieman laadukkaamman tuotteen, mutta silti suht edulliseen hintaan.

270-340 grammaa tarkoittaa vahvaa puuvillakangasta ja korkeaa kantokykyä. Näin paksut puuvillakassit voivat kestää käytössä useita vuosia.

Painatuksesta

Kangaskasseihin saa painatuksen joko yhdelle puolelle tai molemmille puolille. Kaksipuolisessa painatuksessa painokustannukset ovat kaksinkertaiset. Painatuksen saa usein useammalla kuin yhdellä värillä.

Kangaskassit ovat erinomaisia mainoslahjoja ison painoalansa ansiosta. Usein reunoille tarvitsee jättää vain 5 cm marginaali, johon ei saa printtiä. Harvoissa tuotteissa on yhtä paljon tilaa logollesi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat tietää tarkemmat painatusvaihtoehdot valitsemastasi mallista.

Ympäristöystävälliset kangaskassit

Ympäristöystävälliset kangaskassit painatuksella

Meillä on paljon tuotteita sinulle, joka haluat ympäristöystävällisen kustomoitavan kangaskassin. Ekologiset kangaskassit. Reilun kaupan kangakassit. Kassit kierrätyspuuvillasta. Mikä näistä tuotteista kannattaisi sitten valita? Autamme sinua selventämällä käsitteet.

Luomupuuvilla tarkoittaa, että puuvilla on kasvatettu ilman lannoitteita ja ilman synteettisesti tuotettuja kemiallisia torjunta-aineita.

Kierrätetty puuvilla tarkoittaa, että puuvilla tulee eri tavoin hävitetyistä kangaspaloista.

rPET on kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu muovimateriaali.

Reilun kaupan puuvilla tarkoittaa, että puuvilla valmistetaan korkeiden sosiaalisten, taloudellisten ja ympäristövaatimusten mukaisesti. Reilu kauppa on suojattu sertifikaatti.

Kolme supersuosittua tuotetta

Etsitkö suosittuja kasseja? Tässä top kolmosemme:

 • Nova. 140 g puuvillakassi pitkillä kahvoilla. Saatavilla 13 suositussa värissä. Tässä tuotteessa yhdistyvät hyvä hinta ja nopea toimitus.

 • Dallas. 140 g kassi luomupuuvillasta. Edullinen kassi, joka on myös hyvä ympäristölle.

 • Duncan. Kuitukangaskassi edulliseen hintaan. Pitkät kahvat. Paljon värivaihtoehtoja. Täydellinen vaihtoehto, jos etsit edullista painettua kangaskassia.

Reilu kauppa, OEKO-TEX ja GOTS

Monilla Axonin kangaskasseilla on erityyppisiä sertifikaatteja. Tässä yleisimmät:

Reilu kauppa on itsenäinen tuotemerkki, joka takaa paremmat taloudelliset ja sosiaaliset olosuhteet viljelijöille ja työntekijöille kehitysmaissa.

OEKO-TEX on riippumaton tuotesertifiointilaitos. Heidän yleisin standardinsa on Standard 100, joka takaa, että materiaali on vaaraton ihmisille.

GOTS on luomutekstiilien maailmanlaajuinen standardi. Sertifikaatti takaa, että kangaskassi täyttää luomuviljelyn ja -tuotannon korkeat vaatimukset.

Ostoskassit omalla painatuksella

Kolme markkinointivinkkiä

Täsä kolme kätevää vinkkiä kangaskassien hyödyntämiseen markkinoinnissanne:

 • Käytä niitä goodie bageina. Täytä ne tuotenäytteillä, myyntimateriaaleilla tai muilla mainostuotteilla ja jaa kassit tapahtumassa tai messuilla. Takuuvarma suosikki kaikissa tapahtumissa!

 • Myy ne asiakkaillesi. Kätevä vinkki yrityksille, joilla on kivijalkakauppoja. Monet ihmiset välttävät muovipussien ostoa, joten voit myydä painetut kangaskassit helposti ostoskasseina. Saat sekä voittoa että näkyvyyttä.

 • Anna kassit ilmaiseksi. Kuulostaa ilmeiseltä, mutta tarkoitamme kassien jakamista kaikille, jotka haluavat niitä. Esimerkiksi yrityksen vastaanotossa, kokoushuoneessa tai lounashuoneessa. Saat brändillesi nopeasti näkyvyyttä. Ilmainen tavara on aina suosittua.

Miksi kangaskassit ovat loistavia mainostuotteita

Kangaskassit omalla painatuksella ovat käytännöllisiä ja arvostettuja profiilituotteita. Harvat tuotteet tarjoavat yhtä paljon vastinetta rahoillesi kuin painetut kangaskassit. Suuren painoalan ansiosta tuotemerkkisi on selvästi esillä joka kerta, kun kangaskassi on käytössä. Yksi kassi voi tavoittaa päivässä satoja silmäpareja.

Myös käyttöikä on pitkä. Painetut kangaskassit voivat helposti kestää käytössä useita vuosia. Harvoilla tuotteilla on näin pitkä käyttöikä. Se on parin euron panostukselle aika mainio saavutus! Harvat tuotteet voivat kilpailla kangaskassin liikearvon kanssa. Painetut kangaskassit kuuluvat siihen pieneen tuoteryhmään, jota kaikki ihmiset todella arvostavat.

Kustomoidut kangaspussit

Mittatilauskassit painatuksella

Periaatteessa kaikki verkkokaupassamme olevat kangaskassit ovat varastossamme ja painetaan tilauksesta. Valikoimamme sisältää tuotteita kaikissa mahdollisissa väreissä, materiaaleissa, ko'oissa ja hintaluokissa. Meillä on melkein aina oikea kangaskassi juuri sinulle.

Joskus kuitenkin käy niin, että asiakas haluaa teettää kangaskassin, jolla on aivan erityisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi erittäin pitkillä olkaimilla. Tai tietyllä Pantone-värillä. Vaikka meillä on valtava valikoima, meillä ei ehkä ole tarkalleen sitä, mitä asiakas etsii. Tällöin ratkaisu on, että valmistamme kangaskassit mittatilaustyönä suoraan tehtaalla Aasiassa.

Silloin mahdollisuudet ovat rajattomat niin muotoilun, värin kuin painatuksenkin suhteen. Miinuspuolena on, että erikoistuotanto vaatii suuria tilausmääriä ja normaalisti 12-16 viikon toimitusajan.

Trendit vuonna 2024

Mitkä ovat uusimmat trendit kangaskassien saralla? Saat sen selville tässä trendikatsauksessa!

 • Huopakassit. Ne ovat olleet saatavilla jo jonkin aikaa, mutta nyt ne ovat nousemassa hyvin suosituiksi.

 • Kierrätysmateriaalit. Kaikki kierrätetyt materiaalit ovat juuri nyt supersuosittuja.

 • Ekologiset väriaineet. Tänä vuonna kassien lisäksi myös painovärit ovat ekologisia.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Värit
  • Musta
  • Valkoinen
  • Punainen
  • Sininen
  • Vihreä
  • Keltainen
  • Oranssi
  • Ruskea
  • Pinkki
  • Harmaa
  • Violetti
  Musta
  Valkoinen
  Punainen
  Sininen
  Vihreä
  Keltainen
  Oranssi
  Ruskea
  Pinkki
  Harmaa
  Violetti
 • Kategoria
  • Huopakassit
  • Juuttikassit
  • Kuitukangaskassit
  • Muut kangaskassit
  • Ostoskassit
  • Puuvillakassit
  • Rantakassit
  Huopakassit
  Juuttikassit
  Kuitukangaskassit
  Muut kangaskassit
  Ostoskassit
  Puuvillakassit
  Rantakassit
 • Kustomointi
  • Painatus
  • Brodeeraus
  • 4-värinen kuvapainatus
  • Laserkaiverrus
  Painatus
  Brodeeraus
  4-värinen kuvapainatus
  Laserkaiverrus
 • Kahvat
  • Pitkät kahvat
  • Lyhyet kahvat
  Pitkät kahvat
  Lyhyet kahvat
 • Pohja
  • Erittäin leveä pohja
  Erittäin leveä pohja
 • Sertifikaatti
  • Reilu Kauppa
  Reilu Kauppa
 • Materiaali
  • Puuvilla
  • Non woven
  • Polyesteri
  • Juutti
  • Muu materiaali
  Puuvilla
  Non woven
  Polyesteri
  Juutti
  Muu materiaali
 • Tavaramerkki
  • Bagbase
  • Continental Clothing
  • Kariban
  • Neutral
  • Quadra
  • Vinga
  • Westford Mill
  Bagbase
  Continental Clothing
  Kariban
  Neutral
  Quadra
  Vinga
  Westford Mill
 • Eco
  • Eco
 • Express
  • Express