• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kangaskassit painatuksella

Kangaskassi on PR-tuotteena vertaansa vailla - harva mainostuote on yhtä haluttu ja ahkerasti käytetty, esillä yhtä näkyvällä paikalla ja vieläpä ekologinen. Logollasi varustettu kangaskassi keikkuu asiakkaasi olalla julkisilla paikoilla kesät talvet, ja jopa muotitietoisimmat asiakkaasi kantavat sitä ylpeydellä. Tee vihreä valinta ja teetä meillä yrityksesi logolla varustetut kangaskassit vaikka giveaway- lahjoiksi seuraavaa tapahtumaasi varten. Asiakkaasi ja luonto kiittävät (ja yrityksesi saa positiivista näkyvyyttä koko rahalla).

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Paperikassit
Paperikassit

Paperikassit painatuksella. Saatavana useita erilaisia malleja eri kannikkeilla ja pinnoitteilla.

Kesätuotteet
Kesätuotteet

Tutustu nyt kesäaiheisiin mainostuotteisiimme!

Asiakirjalaukut
Asiakirjalaukut

Kustomoitavat olkalaukut, salkut ja asiakirjalaukut.

Kangaskasseja logopainatuksella

Axon Profililta löydät laajan valikoiman kangaskasseja painatuksella. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin! Vaihtoehtoina puuvillasta, kuitukankaasta, juutista sekä polyesterista valmistettuja kasseja. Meiltä löydät myös useita malleja, jotka on valmistettu ekologisista materiaaleista. Mutta miten valita juuri se oikea materiaali ja malli? Tämä on enimmäkseen makuasia. Seuraavaksi annamme vinkkejä eri materiaaleihin liittyen.

Puuvillakassit

Suurin osa valikoimamme kangaskasseista valmistetaan puuvillasta. Puuvilla on kestävä materiaali, joka sopii painatukselle hyvin ja kassin voi myös pestä ilman pelkoa painatuksen haalistumisesta. Puuvillakankaita on eri laatuisia. Jos etsit standardi-laatuista puuvillakassia, suosittelemme ostamaan kassin, jonka paino on noin 140 grammaa/m2. Se pysyy normaalikäytössä kauniina monia kuukausia tai jopa vuosia. Ohuemmat puuvillakassit voivat myös olla hyviä ostoskasseja, mutta yleisesti ottaen ne on tarkoitettu tilanteisiin, joissa alhainen hinta on tärkeä tekijä.

Kuitukangaskassit

Kuitukankaista valmistetut kassit ovat erittäin edullisia ja ne sopivat erinomaisesti esim. messuille lahjakasseiksi. Kuitukangas sisältää kuitua ja polypropeenia, mikä tekee materiaalista ns. kankaan ja paperin sekoituksen. Materiaali on kestävä, pehmeä ja ympäristöystävällinen. Polypropeeni voidaan polttaa tavallisten roskien kanssa eikä se päästä ilmaan mitään haitallisia aineita, ainoastaan vettä ja hiilidioksidia. Etsitkö ympäristöystävällisiä ja edullisia kangaskasseja painatuksella, tässä tapauksessa kuitukankaasta tehdyt kassit ovat oikea valinta.

Juuttikassit

Toinen mielenkiintoinen materiaali on juutti. Juutti on luonnollinen kangas, joka saadaan kasvien varsista. Juutti on karkea ja kestävä materiaali ja sitä käytetään usein säkkikankaiden valmistuksessa. Juuttikassi painatuksella on hyvä valinta sinulle, jos etsit maalaistyylistä ja karheaa kangaskassia. Vaikka juuttikasseihin voidaan tehdä painatus, hyvin yksityiskohtaisten kuvioiden painatus ei ole mahdollista.

Polyesterikassit

Valikoimaamme kuuluu möyös useita polyesterikasseja. Polyesteri on kestävä materiaali, jota käytämme tyylikkäiden kangaskassien valmistukseen. Kuten puuvillakankaita, myös polyesterikankaita on olemassa eri paksuisia. Eri paksuuksilla on omat nimityksensä, kuten 210D. Nimityksiä voi olla vaikea ymmärtää, mutta pääsääntönä on: mitä suurempi numero, sitä paksumpi kangas.

Asiakas-palvelu