1. Tuotteet

Karkit.

Herkulliset mainoskarkit, joilla boostaat tavaramerkkiäsi.

Karkit

Uusia suosittuja tuotteita

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Asiakkaiden suosikkituotteet

Mainoskarkit jokaiseen makuun

Mainoskarkit on mukava tapa mainostaa yritystä. Karkin vastaanottaja saa positiivisen mielikuvan antajasta ja yrityksestä, ja karkit ovat myös edullinen mainostuote. Axon Profilelta löydät kaikenlaiset mainoskarkit: suklaat, pastilliaskit, tikkunekut, purukumit, karkkipussit, karamellit ja toffeet.

Hyvät mahdollisuudet profilointiin

Mainoskarkkeja on monenlaisia, mutta yhteistä niille on yleensä se, että pakkaus tai paperi melkein aina painetaan tilauksen jälkeen. Pakkauksen tai paperin ulkonäön voikin usein suunnitella ihan asiakkaan toiveiden mukaan. Karamellipaperin voi suunnitella esimerkiksi sinivalkoraidalliseksi tai täyteen vaaleanpunaisia pilkkuja, melkein kaikki onnistuu. Lisäbonuksena voidaan mainita, että yleensä valkoinen väri on ”ilmainen”, koska paperin perusväri on melkein aina valkoinen.

Ei vain karkkeja

Valikoimastamme löytyy mainoskarkkien lisäksi erilaisia energiapatukoita, keksejä ja snacksejä. Nämä ovat suosittuja vaihtoehtoja karkille ja käyvät usein hyvin kaupaksi messuilla.

Hyväksi terveydelle

Axon Profil haluaa liputtaa mainossuklaan puolesta. Jo pitkään on sanottu, että suklaa on hyväksi sydämelle, ja nyt on amerikkalainen tutkijaryhmä dr John Finleyn johdolla selvittänyt miksi sydämemme sykkii juuri suklaalle, ja tarkemmin sanottuna sen sisältämälle kaakaolle. Kun ottaa palan tummaa suklaata kahvin seuraksi, alkavat suoliston bakteerit hajottaa suklaan kuituja ja muuttaa ne anti-inflammatorisiksi aineiksi, jotka ovat hyväksi sydämelle. Hyviä uutisia siis kaikille suklaanystäville!

Vinkkejä karkin valintaan

Mainoskarkkit ovat vakiintuneita jakotavaroita messuilla, yritysten auloissa ja hotelleissa. Karamellit voi ja kannattaa valita kohderyhmän mukaan. Esimerkiksi terveystietoiselle asiakaskunnalle voi ostaa sokerittomia makeisia.