1. Etusivu
  2. Karkit

Karkit.

Herkulliset mainoskarkit, joilla boostaat tavaramerkkiäsi.

Karkit

Uusia suosittuja tuotteita

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Mainoskarkit jokaiseen makuun

Mainoskarkit on mukava tapa mainostaa yritystä. Karkin vastaanottaja saa positiivisen mielikuvan antajasta ja yrityksestä, ja karkit ovat myös edullinen mainostuote. Axon Profilelta löydät kaikenlaiset mainoskarkit: suklaat, pastilliaskit, tikkunekut, purukumit, karkkipussit, karamellit ja toffeet.

Hyvät mahdollisuudet profilointiin

Mainoskarkkeja on monenlaisia, mutta yhteistä niille on yleensä se, että pakkaus tai paperi melkein aina painetaan tilauksen jälkeen. Pakkauksen tai paperin ulkonäön voikin usein suunnitella ihan asiakkaan toiveiden mukaan. Karamellipaperin voi suunnitella esimerkiksi sinivalkoraidalliseksi tai täyteen vaaleanpunaisia pilkkuja, melkein kaikki onnistuu. Lisäbonuksena voidaan mainita, että yleensä valkoinen väri on ”ilmainen”, koska paperin perusväri on melkein aina valkoinen.

Ei vain mainoskarkkeja

Valikoimastamme löytyy mainoskarkkien lisäksi erilaisia energiapatukoita, keksejä ja snacksejä. Nämä ovat suosittuja vaihtoehtoja karkille ja käyvät usein hyvin kaupaksi messuilla. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat hieman ruokaisamman vaihtoehdon mainoskarkeille.

Hyväksi terveydelle

Axon Profil haluaa liputtaa mainossuklaan puolesta. Jo pitkään on sanottu, että suklaa on hyväksi sydämelle, ja nyt on amerikkalainen tutkijaryhmä dr John Finleyn johdolla selvittänyt miksi sydämemme sykkii juuri suklaalle, ja tarkemmin sanottuna sen sisältämälle kaakaolle. Kun ottaa palan tummaa suklaata kahvin seuraksi, alkavat suoliston bakteerit hajottaa suklaan kuituja ja muuttaa ne anti-inflammatorisiksi aineiksi, jotka ovat hyväksi sydämelle. Hyviä uutisia siis kaikille suklaanystäville!

Vinkkejä mainoskarkin valintaan

Mainoskarkit ovat arvostettuja mainoslahjoja, jotka usein sujahtavat taskuun niin ettei niiden edes ajatella olevan mainoksia. Kannattaa kuitenkin mukauttaa makeisvalinta kohderyhmäsi mukaan. Jos yrityksesi edustaa terveellistä elämää ja sen kohderyhmä on ruokavaliotietoista, kannataa valita sokeriton mainoskaramelli. Jos yrityksesi kohdistaa markkinointinsa lapsiperheisiin, karkkipatukat tai tablettirasiat ovat täydellisiä mainoskarkkeja. Ne ovat lasten suosikkeja! Niille, jotka haluavat antaa hieman kypsemmän vaikutelman, minttupastillit ovat erinomainen valinta. Lähes kaikki arvostavat virkistävää minttupastillia. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat vinkkejä mainoskarkkien valinnassa.