• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kirjoituslehtiöt

Täältä löydät erilaisia kokouskansioita, kierrevihkoja ja muistilehtiöitä. Joihinkin lehtiöihin voi valita itse sivujen määrän, lehtiön koon tai paperin laadun.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kynätelineet
Kynätelineet

Käytännöllinen mainoslahja toimistolle.

Kynänteroittimet
Kynänteroittimet

Edulliset teroittimet omalla painatuksella.

Kirjekuoret
Kirjekuoret

Kaikenlaiset kirjekuoret painatuksella.

Lyijykynät
Lyijykynät

Laaja valikoima lyijykyniä kustomoidulla painatuksella.

Lyijytäytekynät
Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Muistilehtiöt
Muistilehtiöt

Itsekiinnittyvät muistilaput painatuksella.

Post-it
Post-it

Suositut Post-it-laput painatuksella edulliseen hintaan.

Paperiklipsit
Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Kirjoituslehtiöt painatuksella

Kirjoituslehtiöt ovat yksi Axon Profilin suosituimpia tuotteita. Ne ovat käytännöllisiä ja edullisia mainostuotteita, ja sopivat lähes minkä tahansa yrityksen käyttöön. Vihkoissa ja lehtiöissä on lisäksi suuri painoala, eli paljon tilaa mainoksellesi tai logollesi. Vaikka elämme digitaalista aikakautta, on tavallisille kirjoitusvälineille vielä tarvetta. Usein muistivihkoja ostetaan omalle henkilökunnalle, sillä yhdessä mainoskynien kanssa ne näyttävät ammattimaisemmilta kuin tavalliset kirjoitusvälineet, mistä on hyötyä esimerkiksi asiakastapaamisissa. Vihkoissa sisäänostohinta on painatuksen kanssa vain marginaalisesti isompi kuin ilman painatusta.

Laaja skaala vaihtoehtoja

Axon Profililla on markkinoiden suurin valikoima kustomoitavia kirjoituslehtiöitä, muistikirjoja ja vihkoja. Meiltä löytyy kaikkea! Kategorian suosituin tuote on kokouslehtiö, johon voit itse päättää sivujen määrän sekä niiden ulkonäön. Hyvänä kakkosena tulee muistivihko, joka ostetaan usein keinonahkakannella. Tuotteissa on pienet minimierät ja ne ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia mainostuotteita. Niitä voi jakaa asiakastapaamisissa tai konferensseissa, jotta tavaramerkkisi jää varmasti asiakkaiden mieleen. Jos etsit edullisempaa vihkoa, meillä on myös kierrevihkoja, joiden hinta painatuksen kanssa on hyvin edullinen. Niitä voi jakaa isoissa yleisötapahtumissa, kuten messuilla. Myös kierrevihkoissa on paljon yksityiskohtia, jotka voit päättää itse, jotta tuote vastaa täysin toiveitasi. Toinen edullinen vaihtoehto on ohut paperikantinen kirjoitusvihko, joita esimerkiksi opiskelijat suosivat. Niiden kappalehinta on varsin pieni, mutta logopainatuksella varustettuina nekin näyttävät tyylikkäiltä ja brändiisi sopivilta.

Kirjoituslehtiöt jakotavarana

Miksi logopainettu muistivihko on hyvä mainostuote? Se on edullinen, painoala on suuri, ja useimmilla yrityksillä ja asiakkailla on sille aina käyttöä. Suureen painoalaan voi sommitella yrityksen logon lisäksi esimerkiksi sloganin tai kampanjamainoksen. Kirjoitusvihko voi kestää käytössä useita viikkoja tai jopa kuukausia. Koko tämän ajan se muistuttaa käyttäjäänsä brändistäsi. Muistikirjoja voi lisäksi ostaa varastoon isonkin määrän, sillä ne eivät kärsi varastoinnista lainkaan. Siksi voit ostaa kerralla vaikka parin vuoden vihkot, ja jakaa niitä asiakkaille ja työntekijöille pikkuhiljaa.

Me autamme aina

Me Axon Profililla olemme myyneet logokustomoituja vihkoja jo vuosien ajan. Me tunnemme tuotteemme, ja osaamme suositella juuri sinun yrityksellesi sopivaa mainoslahjaa laajasta valikoimastamme. Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos haluat tuotevinkkejä tai apua painotiedoston luomiseen.

Asiakas-palvelu