• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Karamellit painatuksella

Karamellit painatetuissa kääreissä ja pakkauksissa kuuluvat ehdottomasti suosituimpiin mainostuotteisiimme. Meiltä saat korkealaatuiset karamellit omalla painatuksella varustetuissa kääreissä tai paketeissa aina edulliseen hintaan.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Karkkipussit
Karkkipussit

Karkkipussit omalla painatuksella.

Tikkarit
Tikkarit

Herkulliset tikkarit kustomoiduissa kääreissä.

Suklaa
Suklaa

Herkulliset suklaapalat kustomoiduissa kääreissä.

Karamelleja joka lähtöön

Mainostuotteiden klassikko on painettuun käärepaperiin pakattu karamelli. Karkit maistuvat useimmille, niitä on edullista ostaa isokin erä ja ne säilyvät kauan. Karamellit mainostuotteena eivät ole pitkään asiakkaiden käsissä ennen kuin ne syödään, mutta ne antavat paljon iloa ja luovat positiivista mielikuvaa firmastasi. Mainoskynien ohella kynät ovat messutapahtumien suosikkituotteita, sillä niitä on helppo jakaa isoille väkimäärille. Messualue ei näytä valmiilta ilman karkkikulhoa! Myös hotellien vastaanotoissa ja kokouskeskuksien huoneissa karkkikipot ovat tuttu näky. Pitkän säilyvyysajan vuoksi karamelleja voi ostaa isomman erän varastoon.

Jokaiselle jotakin

Axon Profil tarjoaa paljon erilaisia karamelleja ja kustomoitavia karkkipakkauksia. Makujakin löytyy ananaksesta persikkaan ja kolasta mansikkaan. Myös sokerittomia vaihtoehtoja löytyy useampia. Käärepaperin voit suunnitella itse, ja useissa karkeissa on valittavissa joko valkoinen tai läpinäkyvä pakkaus, johon painatus tehdään. Ota siis mielikuvitus käyttöön, tai kerro toiveesi meille, niin suunnittelemme yhdessä karamellit toiveidesi mukaisesti.

Asiakas-palvelu