Kynät

Kynät

Kynät painatuksella

Kynät ovat yksi Axon Profilin suosituimmista tuotteista. Joka vuosi myymme yli miljoona kynää painatuksella, kaikissa mahdollisissa väreissä, muodoissa ja malleissa. Kynä on edullinen mainostuote, jonka sisäänostohinta on yleensä vain parisenkymmentä senttiä.

Valikoimamme

Meillä on kaikenlaisia kyniä: simppeleitä mainoskyniä, laadukkaita metallikyniä, lyijytäytekyniä, lyijykyniä, merkkauskyniä ja kosketusnäyttökyniä. Meillä on luontoystävällisiä kyniä ja kyniä tunnetuilta merkeiltä, kuten Bic, Prodir ja Parker. Yritämme pitää valikoiman mahdollisimman laajana, ja se uudistuu jatkuvasti, eli kannattaa pitää silmällä kotisivuamme.

Vinkkejä kynän valintaan

Suurimmalla osalla yrityksistä, jotka käyttävät profiilituotteita, on kynä painatuksella yhtenä tuotteena. Yritys voi valita yksinkertaisen muovikynän tai laadukkaan metallikynän sen mukaan, mitä yritys halua viestittää, ja myös miten paljon kyniä on tarkoitus jakaa. Esimerkiksi asianajotoimistot, joilla usein on vähemmän, mutta tärkeitä asiakkaita, valitsevat mielellään metallikynän tai muun ylellisemmän mallin. Jos kyseessä sen sijaan on nopeasti kasvava it-yritys, joka haluaa viestittää innovatiivisuutta ja uudenaikaisuutta, on moderni muovikynä luultavasti parempi valinta.

Suuria eroja painoalassa

Kynissä on usein luonnollisista syistä melko pieni painoala. Painokorkeus on yleensä vain 7-8 mm, vaikka poikkeuksia jopa 16 mm:n painokorkeudellakin löytyy. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos yrityksesi logo on korkea, niin voimme suositella kynämalleja, joissa painoalaa on vähän enemmän.

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi?

Syötä väri, määrä ja budjettisi, niin tarjoamme sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Kokeile Promo Finderia

Tyytyväisyystakuu

Tarjous ja digitaalinen vedos

Henkilökohtainen palvelu

Ilmaisia tuotenäytteitä

Hintatakuu

Nopea ja luotettava toimitus

Ilmainen toimitus

Asiakas-palvelu