1. Tuotteet

Kynät.

Etsi uusi suosikkisi ja tilaa kynät painatuksella.

Kynät

Uusia suosittuja tuotteita

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Asiakkaiden suosikkituotteet

Kynät painatuksella

Kynät ovat yksi Axon Profilin suosituimmista tuotteista. Joka vuosi myymme yli miljoona kynää painatuksella, kaikissa mahdollisissa väreissä, muodoissa ja malleissa. Valittavissasi on yli 700 mallia. Kynä on edullinen mainostuote, jonka sisäänostohinta on yleensä vain parisenkymmentä senttiä.

Valikoimamme

Meillä on kaikenlaisia kyniä: simppeleitä mainoskyniä, laadukkaita metallikyniä, lyijytäytekyniä, lyijykyniä, merkkauskyniä ja kosketusnäyttökyniä. Meillä on luontoystävällisiä kyniä ja kyniä tunnetuilta merkeiltä, kuten Bic, Prodir ja Parker. Yritämme pitää valikoiman mahdollisimman laajana, ja se uudistuu jatkuvasti, eli kannattaa pitää silmällä kotisivuamme.

Vinkkejä kynän valintaan

Suurimmalla osalla yrityksistä, jotka käyttävät profiilituotteita, on kynä painatuksella yhtenä tuotteena. Yritys voi valita yksinkertaisen muovikynän tai laadukkaan metallikynän sen mukaan, mitä yritys halua viestittää, ja myös miten paljon kyniä on tarkoitus jakaa. Esimerkiksi asianajotoimistot, joilla usein on vähemmän, mutta tärkeitä asiakkaita, valitsevat mielellään metallikynän tai muun ylellisemmän mallin. Jos kyseessä sen sijaan on nopeasti kasvava it-yritys, joka haluaa viestittää innovatiivisuutta ja uudenaikaisuutta, on moderni muovikynä luultavasti parempi valinta.

Suuria eroja painoalassa

Kynissä on usein luonnollisista syistä melko pieni painoala. Painokorkeus on yleensä vain 7-8 mm, vaikka poikkeuksia jopa 16 mm:n painokorkeudellakin löytyy. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos yrityksesi logo on korkea, niin voimme suositella kynämalleja, joissa painoalaa on vähän enemmän.

Painatuksen edut

Minkä tahansa kynämallin valitsetkaan, se kannattaa kustoimoida painatuksella. Kynät kiertävät usein käyttäjältä toiselle, kun niitä lainataan, kadotetaan ja löydetään. Yksi mainoskynä voi siis toimia mainoksena useille silmäpareille ja antaa paljon näkyvyyttä brändillesi.