• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Avaimenperät

Avaimenperä on mainoslahja, jonka voi antaa lähes kenelle vain. Axon Profilin verkkokaupassaon laaja valikoima käteviä avaimenperiä muovista ja metallista.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Nivelmitat
Nivelmitat

Nivelmitat laatuvalmistajilta Stabila ja Hultafors.

Käsityökalut
Käsityökalut

Tutustu laajaan valikoimaamme mainostyökaluja.

Taskulamput
Taskulamput

Taskulamput painatuksella kaikissa hintaluokissa ja malleissa.

Kompassit
Kompassit

Ota oikea ajosuunta! Kompassit omalla painatuksella.

Maglite
Maglite

Korkealaatuiset laserkaiverruksella kustomoitavat taskulamput amerikkalaiselta Maglitelta.

Kaulanauhat
Kaulanauhat

Kustomoitavat kaulanauhat klipsuilla, muovitaskuilla ja muilla lisävarusteilla, tai ilman.

Avaimenperät painatuksella

Axon Profilella on laaja valikoima fiksuja ja käytännöllisiä avaimenperiä muovista ja metallista painatuksella tai laserkaiverruksella. Valikoimasta löytyy myös useita avaimenperiä erityisellä käyttötarkoituksella, kuten kompassilla, pillerpurkilla, mittanauhalla ja LED-lampulla. Avaimenperä painatuksella on perinteinen mainostuote, joka on sekä edullinen hankkia että kätevä pitää mukana. Avaimenperämalleja on useita erilaisia, mikä mahdollistaa persoonallisen mainostuotteen luomisen.

Funktionaalinen mainos

Avaimenperän alkuperäinen tarkoitus on merkitä eri avaimet ja avainniput, jotta ne olisi helpompi erottaa ja tunnistaa. Kaikkihan tietävät, miten kurjaa on ottaa mukaan vahingossa väärät avaimet, ja avaimia on usein enemmän kuin tarpeeksi. Yritämme valita oikean avaimen kodin, auton, kesämökin, veneen, pyörän, autotallin ja varaston avainten joukosta. Ja tässä ei nyt varmaankaan tullut edes kaikkia avaimia mainittua. Avaimenperät ovatkin arvostettuja give away -tuotteita, koska niitä tulee harvoin itse ostettua. Loistava ja usein myös pitkäikäinen mainostuote!

Muutama suosittu malli

Useimmille yrityksille on tavallinen akryyliavaimenperä 4-väripainetulla paperilla paras valinta. Tämä malli on edullinen ja painoala on melko suuri, eli mainosarvo on hyvä. Näitä perusavaimenperiä on saatavilla useissa koissa ja muodoissa. Löydät ne täältä. Jos haussa on jotain vähän ylellisempää, on metalliavaimenperä laserkaiverruksella sopivampi valinta. Esim. asunnonvälittäjille voisivat sopia hyvin talonmalliset avaimenperät give away -tuotteiksi. Hinta metalliavaimenperillä ei ole juurikaan muoviavaimenperiä korkeampi, ja metalliavaimenperät ovat oikea valinta, jos niitä on tarkoitus jakaa pienempi määrä vain tärkeimmille asiakkaille. Löydät ne täältä. LED-avaimenperät, eli avaimenperät LED-lampulla, ovat suosituimpia avaimenperiämme. LED-lamppu lisää avaimenperän käyttöarvoa ja sisäänostohinta on kuitenkin suhteellisen edullinen. Kuulostaako tämä kiinnostavalta? Siinä tapauksessa löydät avaimenperät LED-lampulla täältä. Axon Profilella on myös todella suuri valikoima erilaisia funktio-avaimenperiä, esim. avaimenperiä pullonavaajalla, vihellyspillillä, kompassilla, veitsellä ja mittanauhalla. Avaimenperässä voi olla mukana myös pilleripurkki, tai avaimenperä voi kellua. Ja vaikka mitä muuta. Lisätietoa löydät täältä.

Asiakas-palvelu