Post-it

Yli 40 vuoden ajan Post-it on auttanut ihmisiä olemaan luovempia ja tuotteliaampia sekä kommunikoimaan paremmin. Tämä on tuotemerkki, joka sopii idearikkaille ihmisille, joilla on monta palloa ilmassa samanaikaisesti. Lisää yrityksesi logo ja tee Post-it -lapuista lyömätön mainostuote.

Post-it laput logopainatuksella

Post-it laput ovat yksi Axon Profilin suosituimpia tuotteita. Muistilaput lanseerattiin vuonna 1977 ja siitä lähtien ne ovat olleet lähes jokaisen kodin ja toimiston vakiovarusteita. Niille löytyykin vaikka kuinka paljon erilaisia käyttötarkoituksia. Useimmiten niihin kirjoitetaan lyhyitä muistilistoja, sillä laput on helppo kiinnittää juuri sinne missä niitä tarvitaan. Lisäksi ne toimivat kirjanmerkkinä ja viestilappuna vaikkapa jääkaapin ovessa. Painetut Post-it laput sopivatkin lähes kaikille asiakkaille. Jokainen löytää niille käyttöä! Muistilappulehtiöitä on edullista ostaa isokin määrä, ja ne kestävät asiakkaiden käytössä pitkään. Niitä voi myös yhtälailla antaa omalle henkilökunnalle käyttöön. Muistilaput ovatkin varsin monikäyttöisiä mainostuotteita.

Axon Profilin valikoima Post-it lappuja

Verkkokaupassamme on Post-it lappuja eri kokoisina ja näköisinä. Suosikkikoko on A7-lehtiö. Siihen mahtuukin mainiosti logopainatus ja esimerkiksi firman yhteystiedot, ja samalla lapuissa kuitenkin riittää vielä kirjoitustilaa. Jos valitset Post-it lappuja henkilökuntasi käyttöön, voi olla hyvä idea ottaa vähän isompi koko, jotta lappuihin mahtuu kunnolla muistiinpanoja. Jokaiseen lehtiöön voi valita sivumääräksi 25, 50 tai 100 sivua. Lisäksi valittavanasi ovat joko valkoiset tai keltaiset sivut. Painatus Post-it lappuihin onnistuu sekä Pantone-väreillä että CMYK-muodossa. Niihin saa siis kaikkea yksinkertaisista logoista aina valokuvapainatuksiin saakka. Painatus tehdään tietenkin lehtiön jokaiselle sivulle. Tarrapinta on joko lehtiön lyhyellä tai pitkällä sivulla, ja sen paikan voi tarkistaa jokaisen tuotteen omalta tuotesivulta.

Kenelle Post-it lappuja voi jakaa?

Post-it laput ovat täydellinen mainostuote, sillä niitä voi antaa oikeastaan kelle vain. Messuilla ja tapahtumissa niitä voi antaa asiakkaille mainoslahjana, niitä voi laittaa vaikkapa tuotelähetysten kylkiäisenä asiakkaille, ja niistä on aina hyötyä myös omalle henkilökunnallesi. Muistilaput pääsevät varmasti käyttöön, olivatpa ne sitten kotona tai konttorilla. Myös opiskelijat käyttävät tarralappuja muistiinpanojen ja merkintöjen tekemiseen. Koska jokaisella on niille käyttöä, niitä voi myös jakaa kenelle vain. Post-it laput pääsevät lisäksi usein näkyvälle paikalle, joten niillä saat mainosta jatkuvasti. Miksi et siis antaisi asiakkaillesi ja henkilökunnallesi erittäin käytännöllistä mainoslahjaa?

Suosittu tuote, jolla on monta nimeä

Post-it on virallinen tuotemerkki, mutta kuten suosituilla tuotteilla yleensä, myös Post-it lapuilla on monta nimeä. Tuote on tunnettu nimillä muistilaput, tarralaput ja muistilehtiö. Miten ikinä sitä kutsutkaan, tuote on varmasti sinullekin tuttu.

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Lyijykynät

Lyijykynät

Laaja valikoima lyijykyniä kustomoidulla painatuksella.

Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Mainoskynät

Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Muistilehtiöt

Muistilehtiöt

Itsekiinnittyvät muistilaput painatuksella.

Paperiklipsit

Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Lehtiöt

Lehtiöt

Kustomoitavat kokouskansiot, -lehtiöt ja kierrelehtiöt.