1. Etusivu
 2. Tuotemerkit
 3. Post-it

Post-it painatuksella

Yli 40 vuoden ajan Post-it on auttanut ihmisiä olemaan luovempia ja tuotteliaampia sekä kommunikoimaan paremmin. Tämä on tuotemerkki, joka sopii idearikkaille ihmisille, joilla on monta palloa ilmassa samanaikaisesti. Post-it painatuksella on lyömätön liikelahja!

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Post-it laput logopainatuksella

Post-it laput ovat yksi Axon Profilin suosituimpia tuotteita. Muistilaput lanseerattiin vuonna 1977 ja siitä lähtien ne ovat olleet lähes jokaisen kodin ja toimiston vakiovarusteita. Niille löytyykin vaikka kuinka paljon erilaisia käyttötarkoituksia. Useimmiten niihin kirjoitetaan lyhyitä muistilistoja, sillä laput on helppo kiinnittää juuri sinne missä niitä tarvitaan. Lisäksi ne toimivat kirjanmerkkinä ja viestilappuna vaikkapa jääkaapin ovessa. Painetut Post-it laput sopivatkin lähes kaikille asiakkaille. Jokainen löytää niille käyttöä! Muistilappulehtiöitä on edullista ostaa isokin määrä, ja ne kestävät asiakkaiden käytössä pitkään. Niitä voi myös yhtälailla antaa omalle henkilökunnalle käyttöön. Muistilaput ovatkin varsin monikäyttöisiä mainostuotteita.

Axon Profilin valikoima Post-it lappuja

Verkkokaupassamme on Post-it lappuja eri kokoisina ja näköisinä. Suosikkikoko on A7-lehtiö. Siihen mahtuukin mainiosti logopainatus ja esimerkiksi firman yhteystiedot, ja samalla lapuissa kuitenkin riittää vielä kirjoitustilaa. Jos valitset Post-it lappuja henkilökuntasi käyttöön, voi olla hyvä idea ottaa vähän isompi koko, jotta lappuihin mahtuu kunnolla muistiinpanoja. Jokaiseen lehtiöön voi valita sivumääräksi 25, 50 tai 100 sivua. Lisäksi valittavanasi ovat joko valkoiset tai keltaiset sivut. Painatus Post-it lappuihin onnistuu sekä Pantone-väreillä että CMYK-muodossa. Niihin saa siis kaikkea yksinkertaisista logoista aina valokuvapainatuksiin saakka. Painatus tehdään tietenkin lehtiön jokaiselle sivulle. Tarrapinta on joko lehtiön lyhyellä tai pitkällä sivulla, ja sen paikan voi tarkistaa jokaisen tuotteen omalta tuotesivulta.

Kenelle Post-it lappuja voi jakaa?

Post-it laput ovat täydellinen mainostuote, sillä niitä voi antaa oikeastaan kelle vain. Messuilla ja tapahtumissa niitä voi antaa asiakkaille mainoslahjana, niitä voi laittaa vaikkapa tuotelähetysten kylkiäisenä asiakkaille, ja niistä on aina hyötyä myös omalle henkilökunnallesi. Muistilaput pääsevät varmasti käyttöön, olivatpa ne sitten kotona tai konttorilla. Myös opiskelijat käyttävät tarralappuja muistiinpanojen ja merkintöjen tekemiseen. Koska jokaisella on niille käyttöä, niitä voi myös jakaa kenelle vain. Post-it laput pääsevät lisäksi usein näkyvälle paikalle, joten niillä saat mainosta jatkuvasti. Miksi et siis antaisi asiakkaillesi ja henkilökunnallesi erittäin käytännöllistä mainoslahjaa?

Suosittu tuote, jolla on monta nimeä

Post-it on virallinen tuotemerkki, mutta kuten suosituilla tuotteilla yleensä, myös Post-it lapuilla on monta nimeä. Tuote on tunnettu nimillä muistilaput, tarralaput ja muistilehtiö. Miten ikinä sitä kutsutkaan, tuote on varmasti sinullekin tuttu.

Post-it lappujen historia

Vaaleankeltaiset tarralaput saivat alkunsa Yhdysvalloissa 3M-yhtiössä Arthur Fyn ja Spencer Silverin toimesta. Muistilappujen suosion perustana on tarrapinta, jonka ansiosta laput voi irroittaa ja kiinnittää uudelleen, ilman minkäänlaisia liimajälkiä. Spencer Silver tuli luoneeksi tämän uniikin liiman kehittäessään uutta superliimaa. Alkuperäinen tehtävä epäonnistui, mutta vahingossa aikaansaatu liima olikin erittäin käytännöllinen keksintö. Spencer koitti saada työnantajansa 3M:n kiinnostumaan keksinnöstä, mutta he eivät välittäneen uudesta liimatyypistä. Muutamia vuosia myöhemmin Arthur Fry kyllästyi paperilappusiin, joita hän käytti kirjanmerkkeinä, ja jotka tippuivat jatkuvasti. Hän muisti kollegansa Spencerin kehittämän liiman, ja päätti testata kirjanmerkkien liimaamista sen avulla. Se toimi kuin unelma! Keksintö myytiin 3M:lle ja Post-it lappujen massatuotanto alkoi vuonna 1977. Siitä lähtien tuote on ollut lähes kaikkien käytössä maailmanlaajuisesti.

Me olemme täällä sinua varten!

Jos etsit Post-it lappuja omalla painatuksella, olet tullut oikeaan paikkaan. Axon Profililla on laaja valikoima tarralappuja eri muodoissa. Olemme aina valmiita auttamaan niin tuotteiden kuin painatusvaihtoehtojenkin kanssa. Jos haluat nähdä tuotteen ennen tilaamista, voimme lähettää maksuttoman tuotenäytteen sinulle. Mikäli siis jokin mietityttää tilauksesi suhteen, laita vain meille sähköpostia tai soita asiakaspalveluumme, niin autamme eteenpäin.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Värit
  • Valkoinen
  • Keltainen
  Valkoinen
  Keltainen