Näin valitset oikean kynän painatuksella

Kynät painatuksella ovat monien mielestä ultimaattisia mainostuotteita. Kynävalikoimamme on valtava, joten oikean kynämallin löytäminen voi joskus tuntua vaikealta. Kokosimme siksi tänne hyviä vinkkejä, joiden avulla on helppoa löytää juuri teille sopivat kynät painatuksella.

Näyttävä mainoskynä, joka lepää kirjan päällä

Design, joka kertoo yrityksestäsi

Hyvä mainoskynä heijastaa mainostamansa yrityksen visuaalista brändiä. Värivalinnan lisäksi myös muotoilulla voi viestiä yrityksen luonnetta. Esimerkiksi moderni kynä on nappivalinta yrityksille, jotka haluavat korostaa moderniuttaan. Perinteinen kynä gripillä on hyvä valinta yrityksille, jotka haluavat luoda maanläheisen ja luotettavan imagon.

Katso kaikki mainoskynät

Eri värisiä metallikyniä kirjan päällä

Painavampi kynä

Metallikynissä on jotain erityistä, eikä vain? Ne tuntuvat erilaisilta, koska ne ovat painavampia kädessä ja niillä saa toisenlaisen kirjoitustuntuman. Jos haluat tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi, ykkösvalintasi on ehdottomasti metallikynät painatuksella.

Katso kaikki metallikynät

Puiset kynät suurella klipsillä, johon saa painatuksen.

Painatusvaihtoehdot

Kynässä painatuksen saa moneen eri kohtaan. Suosituin paikka logolle on klipsin vieressä ja kirjoittajaan päin, jolloin painatus on aina esillä. Klipsin vastapäinen puoli on myös suosittu painatuskohta. Usein painatuksen saa myös itse klipsiin, jolloin painoala on hieman pienempi, mutta logon näkyvyys on erinomainen.

Kynä, josta näkyy suosittu kohta painatukselle.

Kynän painoalan korkeudesta

Useimmissa kynissä painoalan korkeus on 6 ja 8 mm välillä. Jos logossasi on paljon yksityiskohtia, tämä voi olla liian matala painoala. Meillä on onneksi myös kyniä isolla painoalalla. Voit filtteröidä mainoskynien joukosta ne, joissa painoala on erityisen suuri, niin näet vain ne vaihtoehdot, joissa painoalan korkeus on vähintään 20 mm.

Katso kaikki kynät