Vinkkejä juomapullon valintaan

Juomapullot painatuksella ovat yksi suosituimpia tuotteitamme. Eikä ihme, nehän ovat erittäin monipuolisia ja käytännöllisiä mainoslahjoja. Niille löytyy käyttöä niin konttorilta kuin kuntosalilta, ja kesäaikaan pullo kannattaa pitää aina mukana.

Tyylipuhdas pullo painatuksella pysyy pöydällä

Täydellinen sisäiseen markkinointiin

Juomapullo painatuksella on loistava väline sisäiseen markkinointiin. Se kannustaa henkilökuntaa hyviin valintoihin ja muistuttaa nesteytyksen tärkeydestä. Tyylikäs juomapullo on aina arvostettu lahja.

Näyttävä juomapullo muovista

Keskity muotoiluun ja käyttötarkoitukseen

Juomapulloja on saatavilla monista eri materiaaleista valmistettuina. Onko materiaali tärkeä huomioida vesipullon valinnassa? Ei välttämättä. Muoviset mallit (jotka ovat nykyisin usein biomuovia tai rPETiä) ovat lähes yhtä kestäviä kuin metalliset, ja lasipullot puolestaan ovat melkein aina kestävää borosilikaattilasia. Siksi kehotamme keskittymään ennemminkin pullon muotoiluun ja käyttötarkoitukseen, ja valitsemaan pullon näillä kriteereillä.

Metallipullo kätevillä ominaisuuksilla ja omalla painatuksella

Metallipullot kätevillä ominaisuuksilla

Metallipulloissamme on usein käytännöllisiä ominaisuuksia. Monissa on esimerkiksi karbiinihaka, jolla pullon voi kiinnittää reppuun, mikä on kätevä toiminto vaellusretkillä. Useat mallit toimivat myös termospulloina, ja pitävät kuumat juomat lämpiminä ja kylmät juomat viileinä. Nerokasta, vai mitä?

Katso kaikki metallipullot

Sininen urheilupullo pillillä urheilijalle

Pilli, imukorkki vai kierrekorkki?

Juomapullon suuaukko on tärkeä osa sen käytännöllisyyttä. Mikä minun sitten kannattaisi valita? Jos vesipullot on tarkoitettu urheiluun, pillit ja imukorkit ovat erinomainen valinta. Niistä on helppo juoda myös vauhdissa, ilman että pullon sisältö läikkyy. Muihin käyttötarkoituksiin kannattaa puolestaan valita tavallinen kierrekorkki, koska avoimesta pullonsuusta on miellyttävä juoda.

Katso kaikki juomapullot