• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Metallimukit painatuksella

Axon Profililla on markkinoiden suurin valikoima kustomoitavia metallimukeja. Sivuiltamme löydät termosmukit, emalimukit ja metalliset retkimukit, joihin saa painatuksen tai laserkaiverruksen.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Taskumatit
Taskumatit

Taskumatit painatuksella tai kaiverruksella. Monia erilaisia malleja, pienet vähimmäistilausmäärät.

Posliinimukit
Posliinimukit

Kustomoitavat posliinimukit omalla painatuksella.

Kuvamukit
Kuvamukit

Valokuvamukit ja CMYK-painettavat mukit, joihin on mahdollista painaa yksityiskohtaisia kuvia sekä esimerkiksi liukuvärisiä grafiikoita.

Lasimukit
Lasimukit

Kustomoitavat lasiset mukit ja kupit, paljon erilaisia malleja.

Keramiikkamukit
Keramiikkamukit

Kustomoitavat keraamiset mukit, kahvikupit ja teekupit, asetilla tai ilman.

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Metallimuki liikelahjana

Etsitkö kestävää ja korkealaatuista mukia liikelahjaksi? Kustomoitava metallimuki on erinomainen valinta! Metallimukeissa on eristäviä ominaisuuksia, minkä ansiosta ne pitävät juomat kylminä tai kuumina. Kestävän rakenteensa ansiosta ne ovat etenkin ulkoilmaihmisten suosiossa. Vaelluksilla ja eräretkillä mukit voivat ottaa hieman osumaa ilman sen suurempia vahinkoja. Termosmukit toimivat loistavasti myös kiireisten kaupunkilaisten mainoslahjana, sillä tiivit kannet tekevät mukeista turvalliset myös julkisissa kulkuvälineissä.

Axon Profilin metallimukit

Suuresta valikoimastamme löydät metallimukit eri hintaluokista ja erilaisiin tarpeisiin. Kannettomat mukit sopivat eräihmisille, etenkin karbiinihaalla varustettuina. Karbiinihaka toimii ripustimena ja muki kulkee vaivattomasti mukana esimerkiksi repussa roikkuen. Ulkoillessa kahvit keitetään monesti taukopaikalla ja juodaan paikan päällä, joten mukin ei tarvitse olla termosmuki. Kannelliset termosmukit ovat aina vain suositumpia kaupunkilaisten keskuudessa, sillä niiden avulla kuumat ja kylmät juomat saa mukaan autoon, junaan tai ihan minne vain. Kiireisinä aamuina aamukahvin voi juoda työmatkalla ilman pelkoa läikkymisestä. Termomukikahvi on mukavampi kantaa mukana kuin kuuma pahvinen take away-kuppi, ja lähes kaikki kahvilat tekevät mielellään kahvit omaan kuppiisi kertakäyttömukin sijaan.

Miksi metallimuki?

Metalli- ja termosmukeilla on pitkä elinikä ja ne sopivat lähes kenelle tahansa. Liikelahjana termosmuki on hyvin arvostettu tuote, joka kelpaa sekä työntekijöille, asiakkaille että yhteistyökumppaneille. Se ei ole sidottu mihinkään sesonkiin, ja sopii yhtälailla kesäkampanjoihin sekä joululahjaksi.

Miten mukit voi kustomoida?

Mukit voi kustomoida joko laserkaiverruksella tai logopainatuksella. Painatus on edullinen merkkausmenetelmä, jolla voi toteuttaa tarkkojakin yksityiskohtia. Jos logossa on paljon värejä, tulee kuviointi tehdä painatuksena. Laserkaiverrus on menetelmä, jossa logo poltetaan metallin pintaan, jolloin se kestää koko tuotteen eliniän. Kaiverretuissa logoissa ei ole värejä, mutta lopputulos on erittäin ylellisen näköinen.

Asiakas-palvelu