Paperimuki

Yrityksesi logopainatuksella varustetut take away -mukit ovat edullinen kävelevä mainos kahvilallesi tai ravintolallesi. Valikoimistamme löydät taatusti tarpeitasi vastaavat kertakäyttöiset paperimukit, jotka ovat täysin kustomoitavissa toiveittesi mukaan. Vähimmäistilausmäärä 2 000 kpl.

Itse suunnitellut paperimukit

Take-away kahvin saapuminen markkinoille on tehnyt pahvimukeista viime vuosien aikana erittäin tehokkaan mainoslahjan. Se on täydellinen mainoslahja esimerkiksi messuilla, festareilla ja erilaisissa tapahtumissa, joissa tarjotaan juotavaa. Axon Profin paperimukeissa on yksipuoliset seinämät, joka antaa mukille hyvän vakauden ja lämmöneristyksen. Kaikki paperimukimallit painetaan 4-värin valokuvapainatuksella. Painatus tehdään kupin ulkopuolelle ja suunnittelun avuksesi olemme liittäneet PDF-mallin jokaisen paperimukin tuotesivulle.

Edullisia paperimukeja painatuksella

Paperimukien hinta on usein tärkeä tekijä asiakkaille. Tästä syystä tuotamme vain huolellisesti valmistettuja ja laadukkaita malleja ja vielä erittäin edulliseen hintaan. Halvin paperimukimme maksaa hieman yli sentin per kappale. Eli todella edullista! Ja koska kuppeja käytetään usein kuumien juomien juomiseen, kaikkiin paperimukeihin on saatavilla myös korkit.

Olet ehkä myös kiinnostunut?

Olutlasit

Olutlasit

Laadukkaat olutlasit ja tuopit painatuksella. Paljon eri kokoja ja malleja.

Korvatulpat

Korvatulpat

Hyödyllinen ja hieno mainoslahja festivaaleille ja konsertteihin.

Savimukit

Savimukit

Kustomoitavat keraamiset mukit, kahvikupit ja teekupit, asetilla tai ilman.

Muovimukit

Muovimukit

Kustomoitavat muovimukit, termosmukit ja kesto-takeaway-mukit.

Ilmapallot

Ilmapallot

Kustomoitavat ilmapallot omalla logo-, teksti- tai valokuvapainatuksella.