1. Etusivu
 2. Mukit
 3. Paperimukit

Paperimukit painatuksella

Osta painatetut paperimukit vain 1 000 kpl minimitilausmäärällä! Valikoimastamme löydät paperimukit painatuksella kaikissa suosituimmissa ko'oissa. Meillä on sekä yksinkertaiset että tuplaseinämäiset mallit, joten voit valita sopivan mukin käyttötarkoituksen mukaan. Kaikki mukimme painatetaan täsmälleen toiveesi mukaan. Voit myös tilata erilaisia ​​lisävarusteita paperimukeihisi. Täydellistä, eikö?

17 tuotetta
Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Paperimukit omalla painatuksella

Keramiikkamukit logopainatuksella ovat kauniita, mutta joissakin tapauksissa paperimuki on kuitenkin käytännöllisempi vaihtoehto. Jos toimistollanne ei ole aikaa hukattavaksi keramiikkamukien pesurumbaan, ja haluatte käyttää työaikanne mahdollisimman tehokkaasti, on paperimuki oiva valinta. Paperimukit painatuksella ovat edullisia, ja niitä voi käyttää sekä kylmien että kuumien juomien nauttimiseen. Kahvi, kaakao, tee, mehu - lähes kaikki käy! Vain alkoholijuomat eivät toimi paperimukien kanssa, sillä ne saattavat liuottaa liimatut saumat, jolloin muki vuotaa. Take away -mukien etuna on myös se, että ne voi ottaa mukaansa toimistolta lähtiessään. Kahvin saa siinä kätevästi mukaan kotimatkalle ja samalla muki toimii kävelevänä mainoksena.

Kertakäyttömukien hyödyt

Paperimukit säästävät tosiaan aikaa, kuten aiemmin mainitsimme. Sen lisäksi niissä on iso painoala, ja paljon mainosmahdollisuuksia. Pienellä rahalla saat paljon painotilaa logollesi, sloganillesi tai vaikkapa tuotemainoksellesi. Koko mukin pinta painetaan CMYK-väreillä, eli voit valita monivärisen kuvion tai vaikkapa valokuvan kahvimukisi somisteeksi. Jos sen sijaan haluat mustavalkoisen kuvion, sekin totta kai onnistuu. Kahvi- tai teekupin tarjoaminen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille antaa kohtaamisille lämpimän ensivaikutelman, ja etenkin talviaikaan sijoittuvissa ulkotapahtumissa se tarjoaa myös fyysistä lämpöä. Kannattaa ottaa huomioon, että mukeihin saa myös muovikannet, mikä tekee niistä entistäkin parempia ja käytännöllisiä. Take away-muki on helppo kuljettaa mukana ilman läikkymisvaaraa ja juoma pysyy lämpimänä pidempään. Axon Profilin nettikaupasta voit tilata pahvimukeja 1000 kappaleen minimitilausmäärällä. Hinta tippuu melko reilusti, jos nostat tilausmäärää 2000 tai 5000 kappaleeseen.

Kustomoidut paperimukit markkinointikeinona

Pahvimukit painatuksella sopivat luonnollisesti kahviloiden ja ravintoloiden käyttöön. Ne toimivat loistavasti myös kickoff-tapahtumissa, messuilla tai asiakastapahtumissa markkinointivälineenä. Kun ihmiset kulkevat väkijoukossa verkostoitumassa, saat mainoksesi kulkeutumaan useiden silmäparien nähtäväksi. Siksi mukin suunnitteluun kannattaa panostaa, ja tehdä painatuksesta huomiota herättävä ja persoonallinen. Kertakäyttömukit omalla logolla toimivat myös useissa toimistoissa kahvipisteen vakiovarusteena, sillä niiden tiskaamisen ei kulu aikaa, ja juoman voi napata mukaansa konttorilta lähtiessään. Joka kerta kun painettu pahvimuki otetaan mukaan, se toimii pienenä mainoksena yrityksellesi tai tavaramerkillesi.

Miten valitsen sopivan mallin?

Paperimukeistamme löytyy useita erilaisia variantteja, jotka eroavat toisistaan muutenkin kuin vain hinnan ja koon osalta. Huomioithan, että mukeissa voi olla yksinkertaiset tai kaksinkertaiset seinämät. Tuplaseinäinen muki on tarkoitettu kuumien juomien tarjoiluun ja kaksinkertainen seinämä estää mukin liiallisen lämpenemisen. Se myös pitää juoman kuumana pidempään. Hinta on näissä kertakäyttömukeissa hieman korkeampi, mutta jos tarkoituksenanne on tarjoilla kuumaa kahvia, teetä, kaakaota tai alkoholitonta glögiä, on lisähinta sen arvoinen. Yksinkertaiset paperimukit ovat hieman edullisempia, ja sopivat kylmien juomien tarjoiluun. Niitä voi käyttää myös kuumille juomille, mutta mukin pinta voi lämmetä jonkin verran. Olemme ottaneet nettikauppaamme useita erikokoisia mukeja, jotta voit valita tarpeesi mukaan joko pienet 12 cl mukit, isot 58 cl mukit tai jotain siltä väliltä. Standardikoko on 25 cl ja niitä meiltä ostetaan eniten. Kaikkiin kertakäyttömukeihin saa 4-värisen painatuksen CMYK-väreillä, eli koko mukin alalle voi toteuttaa jopa valokuvapainatuksen. Logosi lisäksi voit tehdä mukeihin sloganeita, kuvia, tarjouksia ja alennuksia. Axon Profililta löydät taatusti mallin, joka kulkee käsi kädessä toiveidesi kanssa.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Eco
  • Eco
 • Express
  • Express