1. Etusivu
 2. Toimisto
 3. Hiirimatot

Hiirimatot painatuksella

Hyvä hiirimatto lisää nopeutta, tarkkuutta ja mukavuutta hiiren käyttöön. Lisäksi se suojaa työpöytää kulumiselta. Kaikki Axon Profilin hiirimatot painatuksella ovat optimoituja nykypäivän optisille hiirille. Valittavissasi on 14 korkealaatuista mallia. Anna asiakkaillesi hyvä hiirimatto yrityksesi painatuksella, niin pysyt varmasti heidän mielessään!

26 tuotetta
Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Hiirimatto painatuksella - mainostuote, joka kerää katseita

Hiirimatto painatuksella on mahtava mainoslahja. Lähes jokainen käyttää tietokonetta, joten itsesuunniteltu hiirimatto on äärimmäisen käyttökelpoinen tuote antaa asiakkaille. Laadukas hiirimatto parantaa hiiren käyttötarkkuutta ja on mukava alusta kädelle. Samalla se myös suojaa pöydän pitää naarmuilta. Jos teetät hiirimattoon oman painatuksesi, se on arvokas mainos, jolla on pitkä käyttöikä. Työpöydällä oleva hiirimatto muistuttaa käyttäjäänsä sinusta ja tavaramerkistäsi jatkuvasti.

Axon Profilin hiirimatot painatuksella

Axon Profililla on paljon erikokoisia ja -muotoisia hiirimattoja, mistä valita. Löydät valikoimastamme varmasti sinullekin sopivan mallin. Standardituotteiden lisäksi meillä on pari erikoisempaa vaihtoehtoa, kuten nestetäytteinen hiirimatto ja rannetuella varustettu malli. Niillä käden saa parempaan asentoon, ja ranne ei rasitu niin paljon kuin normaalisti. Voit helposti suunnitella oman uniikin designisi valitsemaasi tuotteeseen. Useimpiin hiirimattoihin saa valokuvapainatuksen, eli niihin voi painaa hyvin myös värikkäitä ja yksityiskohtaisia kuvioita. Niissä on myös mainiosti painotilaa, eli mainospotentiaali on todella suuri.

Mikä malli kannataa valita?

Hiirimaton valintaan vaikuttavat eri tekijät. Haluatko pehmeän vai kovan hiirimaton? Pidätkö muovi- vai kangaspinnasta enemmän? Suositko vaahtomuovi- vai kumipohjaisia malleja? Tuleeko tuotteen olla korkea vai matala? Kysymyksiä on monta, ja vaihtoehtoja löytyy myös paljon erilaisia. Loppujen lopuksi kyse on vain siitä, mistä itse pidät eniten. Vaikka jakaisitkin niitä mainoslahjoina tai henkilökuntasi käyttöön, voit valita hiirimaton omien mieltymyksiesi mukaan. Klassisin valinta on vaahtomuovipohjainen ja kangaspäällysteinen hiirimatto. Se on suosituin ja perinteisin vaihtoehto, joten jos aiot ostaa hiirimattoja isomman määrän jakoon, suosittelisimme sitä. Muovipintainen hiirimatto puolestaan on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote. Edullisin ratkaisu on ottaa muovipintainen hiirimatto, jossa painatus tehdään muovin väliin asetettavaan paperiarkkiin. Tällöin hinta on edullinen, mutta kannattaa huomioida, ettei silloin kannata valita kovin yksityiskohtaisia kuvioita. Muovipinta voi nimittäin hieman sumentaa painatusta. Kun suunnittelet omaa hiirimattoasi, voit myös valita sen muodon. Meiltä löytyy mm. ympyrän, neliön, pisaran ja kilven muotoisia malleja. Useimmat asiakkaat valitsevat neliön, mutta ehkä haluat erottua joukosta ja ottaa erikoisemman vaihtoehdon?

Miksi hiirimatot painatuksella ovat hyviä mainoslahjoja?

Kuten aiemmin mainitsimme, lähes jokainen käyttää nykyisin tietokonetta, joten hiirimatoille löytyy paljon käyttäjiä. Siksi niitä voikin antaa mainoslahjoina lähes kenelle vain. Hiirimatoissa on reilusti painoalaa, joten saat helposti suunniteltua painatukseen esimerkiksi logosi ja yrityksesi yhteystiedot. Myös valokuva vaikkapa henkilökunnastasi on mahdollista painattaa hiirimattoon. Lisäksi mainoksesi on aina esillä ja tavoittaa katseita, joten se levittää brändisi sanomaa jatkuvasti. Miten mainoslahjoja sitten kannattaisi jakaa? Jos johdat esimerkiksi konsultointiyritystä, on hyvä idea antaa asiakaskäyntejä tekeville työntekijöillesi oman firman hiirimatot. Niitä voi myös jakaa messuille goodiebag-pusseissa muiden mainostavaroiden mukana, sillä ne ovat kevyitä ja vievät vain vähän tilaa. Tai miksi et laittaisi niitä vaikka ilmaiseksi kylkiäiseksi asiakkaidesi ostosten mukaan? Vaihtoehtoja on monia, mutta joka tapauksessa asiakkaasi pitävät yhteystietosi aina lähettyvillä ja muistavat firmasi, kun he käyttävät painettua hiirimattoa.

Me annamme apua tilauksen kanssa!

Ymmärrämme, että joskus voi olla vaikeaa päättää, mikä malli valita. Hiirimattojen ostaminen omalla painatuksella ei ole aina helppoa. Valinnanvaraa on paljon ja mallit ovat melko erilaisia. Autamme siksi mielellämme. Näytteen näkeminen voi usein helpottaa valintaa. Ota meihin yhteyttä, niin varmistamme, että saat näytteen postitse mahdollisimman pian. Luonnollisesti teemme mielellämme hintatarjouksia ja annamme vinkkejä ja neuvoja tuotteiden suhteen. Jos haluat nähdä luonnoksen, autamme mielellämme myös siinä. Lähetä meille logosi ja saat meiltä luonnoksen hiirimatoista logosi kanssa. Ota yhteyttä jo tänään, niin autamme sinua!

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Kustomointi
  • 4-värinen kuvapainatus
  • Painatus
  • Laserkaiverrus
  4-värinen kuvapainatus
  Painatus
  Laserkaiverrus
 • Eco
  • Eco