1. Toimisto

Hiirimatot

Hyvä hiirimatto lisää nopeutta, tarkkuutta ja mukavuutta hiirin käyttöön. Lisäksi se suojaa työpöytää kulumiselta. Axon Profilin hiirimatot ovat kaikki optimoitu nykypäivän optisille hiirille. Anna asiakkaillesi hyvä hiirimatto yrityksesi painatuksella, niin pysyt varmasti heidän mielessään!

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Hiirimatto painatuksella - mainostuote, joka kerää katseita

Painettu hiirimatto on mahtava mainoslahja. Lähes jokainen käyttää tietokonetta, joten itsesuunniteltu hiirimatto on äärimmäisen käyttökelpoinen tuote antaa asiakkaille. Laadukas hiirimatto parantaa hiiren käyttötarkkuutta ja on mukava alusta kädelle. Samalla se myös suojaa pöydän pitää naarmuilta. Jos teetät hiirimattoon oman painatuksesi, se on arvokas mainos, jolla on pitkä käyttöikä. Työpöydällä oleva hiirimatto muistuttaa käyttäjäänsä sinusta ja tavaramerkistäsi jatkuvasti.

Axon Profilin valikoima hiirimattoja

Axon Profililla on paljon erikokoisia ja -muotoisia hiirimattoja, mistä valita. Löydät valikoimastamme varmasti sinullekin sopivan mallin. Standardituotteiden lisäksi meillä on pari erikoisempaa vaihtoehtoa, kuten nestetäytteinen hiirimatto ja rannetuella varustettu malli. Niillä käden saa parempaan asentoon, ja ranne ei rasitu niin paljon kuin normaalisti. Voit helposti suunnitella oman uniikin designisi valitsemaasi tuotteeseen. Useimpiin hiirimattoihin saa valokuvapainatuksen, eli niihin voi painaa hyvin myös värikkäitä ja yksityiskohtaisia kuvioita. Niissä on myös mainiosti painotilaa, eli mainospotentiaali on todella suuri.

Mikä malli kannataa valita?

Hiirimaton valintaan vaikuttavat eri tekijät. Haluatko pehmeän vai kovan hiirimaton? Pidätkö muovi- vai kangaspinnasta enemmän? Suositko vaahtomuovi- vai kumipohjaisia malleja? Tuleeko tuotteen olla korkea vai matala? Kysymyksiä on monta, ja vaihtoehtoja löytyy myös paljon erilaisia. Loppujen lopuksi kyse on vain siitä, mistä itse pidät eniten. Vaikka jakaisitkin niitä mainoslahjoina tai henkilökuntasi käyttöön, voit valita hiirimaton omien mieltymyksiesi mukaan. Klassisin valinta on vaahtomuovipohjainen ja kangaspäällysteinen hiirimatto. Se on suosituin ja perinteisin vaihtoehto, joten jos aiot ostaa hiirimattoja isomman määrän jakoon, suosittelisimme sitä. Muovipintainen hiirimatto puolestaan on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote. Edullisin ratkaisu on ottaa muovipintainen hiirimatto, jossa painatus tehdään muovin väliin asetettavaan paperiarkkiin. Tällöin hinta on edullinen, mutta kannattaa huomioida, ettei silloin kannata valita kovin yksityiskohtaisia kuvioita. Muovipinta voi nimittäin hieman sumentaa painatusta. Kun suunnittelet omaa hiirimattoasi, voit myös valita sen muodon. Meiltä löytyy mm. ympyrän, neliön, pisaran ja kilven muotoisia malleja. Useimmat asiakkaat valitsevat neliön, mutta ehkä haluat erottua joukosta ja ottaa erikoisemman vaihtoehdon?

Miksi painetut hiirimatot ovat hyviä mainoslahjoja?

Kuten aiemmin mainitsimme, lähes jokainen käyttää nykyisin tietokonetta, joten hiirimatoille löytyy paljon käyttäjiä. Siksi niitä voikin antaa mainoslahjoina lähes kenelle vain. Hiirimatoissa on reilusti painoalaa, joten saat helposti suunniteltua painatukseen esimerkiksi logosi ja yrityksesi yhteystiedot. Myös valokuva vaikkapa henkilökunnastasi on mahdollista painattaa hiirimattoon. Lisäksi mainoksesi on aina esillä ja tavoittaa katseita, joten se levittää brändisi sanomaa jatkuvasti. Miten mainoslahjoja sitten kannattaisi jakaa? Jos johdat esimerkiksi konsultointiyritystä, on hyvä idea antaa asiakaskäyntejä tekeville työntekijöillesi oman firman hiirimatot. Niitä voi myös jakaa messuille goodiebag-pusseissa muiden mainostavaroiden mukana, sillä ne ovat kevyitä ja vievät vain vähän tilaa. Tai miksi et laittaisi niitä vaikka ilmaiseksi kylkiäiseksi asiakkaidesi ostosten mukaan? Vaihtoehtoja on monia, mutta joka tapauksessa asiakkaasi pitävät yhteystietosi aina lähettyvillä ja muistavat firmasi, kun he käyttävät painettua hiirimattoa.

Me annamme apua tilauksen kanssa!

Mikäli tarvitset apua oikean mainoslahjan löytämisessä, laita vain meille sähköpostia tai soita, niin autamme kaikkien kysymyksiesi kanssa. Voimme lähettää ilmaisia näytteitä tuotteista tai neuvoa painatusvaihtoehtojen suhteen. Mikäli haluat ensin hintatarjouksen, lähetämme sen sinulle pikimmiten.

 • Lajittele
  • Suosio
  • Hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Suosio
  Hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Kustomointi
  • 4-värinen kuvapainatus
  • Painatus
  4-värinen kuvapainatus
  Painatus