• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Pyyhekumit

Pyyhekumi mainospainatuksella on edullinen ja hyödyllinen mainostuote, joka sopii erityisen hyvin koulutusyrityksille ja kouluihin. Hyvä pyyhekumi pysyy käytössä pitään! Huomaa erityisesti pyyhekumit ensiluokkaiselta valmistajaltamme Staedtlerilta.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Penaalit
Penaalit

Kaikenlaiset penaalit. Monipuolinen ja käytännöllinen mainoslahja.

Kynänteroittimet
Kynänteroittimet

Edulliset teroittimet omalla painatuksella.

Lyijykynät
Lyijykynät

Laaja valikoima lyijykyniä kustomoidulla painatuksella.

Lyijytäytekynät
Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Post-it
Post-it

Suositut Post-it-laput painatuksella edulliseen hintaan.

Kirjoituslehtiöt
Kirjoituslehtiöt

Kustomoitavat kokouskansiot, -lehtiöt ja kierrelehtiöt.

Pyyhekumit omalla logolla

Pyyhekumi on yksinkertainen ja edullinen logotuote, joka sopii melkein mille tahansa yritykselle mainostuotteeksi. Se on erityisen suosittu koulujen ja oppilaitosten keskuudessa, mutta kaikki lyijykyniä käyttävät yritykset ja yhdistykset voivat tilata logollisia pyyhekumeja.

Lisätietoa valikoimastamme

Axon Profilin verkkokaupassa on tarjolla paljon erilaisia kustomoitavia pyyhekumeja. Kannattaa miettiä minkälaiseen käyttöön tuotteet tulisivat, ja tilata sopiva malli sen mukaan. Lapsille ja nuorille on saatavilla paljon hauskoja ja värikkäitä pyyhekumeja. Opiskelijoille ja aikuisille ehdottaisimme käytännöllisiä pyyhekumeja muovikuorella.

Painatusvaihtoehdot

Pyyhekumit voi kustomoida mallista riippuen joko 1-4 Pantone-värillä tai valokuvapainatuksella. Yksinkertaisen logon, jossa on vain muutama eri väri, voi toteuttaa helposti Pantone-väreillä. Jos tarkoituksena on tehdä monisävyinen vaatimapi kuvio, kannattaa ehdottomasti valita tuote, johon saa valokuvapainatuksen. Liukuväriefektit voi toteuttaa vain valokuvapainatuksella.

Suosittu mainostuote

Kustomoitavien pyyhekumien suosioon on monta syytä. Logollinen pyyhekumi on käytännöllinen ja edullinen mainostuote, joka kestää varastointia vaikka vuosien ajan. Pienen kokonsa ansiosta kumeja voi ostaa varastoon ison erän ilman että ne vievät paljon varastotilaa. Niitä on myös helppo jakaa eri tapahtumissa, koska ne ovat kevyitä ja pieniä.

Asiakas-palvelu