Pakkausteipit

Pakkausteippi yrityksesi logopainatuksella on yksi suosituimmista tuotteistamme. Alkaen vain 72 rullaa, painatamme pakkausteippeihin yrityksesi logon, nettiosoitteen tai iskulauseen. Pakkausteippi Standard on ehdottomasti suosituin teippimallimme. Ja hinnat? Tietysti markkinoiden edullisimmat!

Pakkausteipit painatuksella

Axon Profil tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia pakkausteippejä painatuksella. Pakkausteippejä voidaan valmistaa eri materiaaleista ja niihin voi lisätä erilaisia tarrapintoja. Seuraavaksi kerromme parhaita vinkkejämme pakkausteipin ostamiseen.

Teippilaadut

Pakkausteippimme valmistetaan joko polypropeenista (PP), tai polyvinyylikloridista (PVC). PP on ympäristöystävällinen materiaali, joka tuottaa ainoastaan vesihöyryä ja hiilidioksidia poltettaessa. PP on myös edullinen materiaali, mutta sen avaamisesta lähtee kova ääni. PVC ei ole yhtä ympäristöystävällinen materiaali, mutta se on sitkeä rakenteeltaan eikä sen avaamisesta lähde juurikaan ääntä. Premium-mallimme valmisetetaan PVC:sta, kun taas muut mallit PP:sta.

Teippipainatus

Käyttämämme teipeissämme eri liimatyyppejä. Yleisimmin käyttämämme Standard Melt-liimatyyppi toimii erinomaisesti normaaleissa olosuhteisssa. Jos taas haluat teipin, joka soveltuu äärimmäisiin lämpötiloihin, kuten kylmiin tai kuumiin ympäristöihin, voit valita Temperatur 38- tai Temperatur 50-pakkausteipit, joissa käytämme äärilämpötiloja kestävää Hot Melt-liimapintaa. Kaikki pakkausteippimme testataan paperilla ja pahvilla ennen myyntiä. Jos haluat käyttää pakkausteippiä muille materiaaleille, kuten lasipinnoille tai metallipinnoille, suosittelemme ensin tilaamaan pakkausteippiä näytekappaleen ja testata sitä haluamasi materiaalin kanssa.

Painatus tehdään yleensä kangaspinnalle. Hieman suuremmalla määrällä painatusainetta painatus voidaan kuitenkin tehdä myös teippipinnan alle. Pakkausteippi Sandwich-mallimme on hyvä esimerkki tästä. Pakkausteippi Sandwich on korkealaatuinen ja hiljainen pakkausteippi, johon painatus tulee teipin alapuolelle. Teippiin on myös mahdollista tehdä koko taustan kokoinen painatus tietyllä värillä. Tässä tapauksessa teippirullaan muodostuu noin 1 mm kokoinen valkoinen viiva 40 cm välein. Tämä ei valitettavasti voi välttää. Koko taustan painatus maksaa yhtä paljon, kuin tavallinen painatus.

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kuplamuovipussit

Kuplamuovipussit

Kuplamuovipussit ja pehmustetut kirjekuoret omalla painatuksella.

Paperikassit

Paperikassit

Paperikassit painatuksella. Saatavana useita erilaisia malleja eri kannikkeilla ja pinnoitteilla.

Veitset

Veitset

Käytännölliset ja toimivat veitset painatuksella tai laserkaiverruksella.