1. Etusivu
 2. Toimisto
 3. Pakkausteipit

Pakkausteipit painatuksella

Pakkausteipit painatuksella ovat fiksu ja edullinen tapa mainostaa yritystäsi. Ne muistuttavat asiakasta yrityksesi nimestä ja antavat yrityksellesi ammattimaisemman ilmeen. Hieman suuremmissa tilauserissä hinta on myös usein vain hieman korkeampi kuin tavallinen painamaton teippi. Teipit valmistetaan yleensä joko PP:stä tai PVC:stä. PP -pakkausteippi on täydellinen sinulle, joka haluat ostaa edullista pakkausteippiä painatuksella, ja lisäksi huomioida ympäristövaikutukset. Toisaalta PVC on oikea valinta sinulle, joka haluat hiljaisesti rullattavan ja korkealaatuisen pakkausteipin. Onko sinulla kysyttävää teipeistämme? Tai ehkä haluat luonnoksen? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua!

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Pakkausteipit omalla painatuksella

Logopainettu teippi on yksi Axon Profilin suosituimmista tuotteista. Syy siihen on helppo löytää. Teippi on kätevä mainostuote, joka antaa paljon näkyvyyttä pienellä rahallisella panostuksella.

Pakkausteipit painatuksella

PP ja PVC

Pakkausteipit painatuksella valmistetaan yleensä joko PP:stä tai PVC:stä.

PP, tai polypropeeni on ympäristöystävällinen materiaali, joka hajoaa nopeasti, jos se pääsee luontoon. Poltettuna se tuottaa vain vesihöyryä ja hiilidioksidia. PP sopii heille, jotka etsivät ympäristöä vähän kuormittavaa pakkausteippiä. PP on myös erittäin edullista. Materiaalin ainoa haittapuoli on, että teippi tuottaa ääntä, kun sitä rullataan. Esimerkiksi myydyin teipimme Standard 50 mm on valmistettu tästä materiaalista.

PVC ei ole ympäristöominaisuuksiltaan samanlainen materiaali, mutta siitä saa hiljaisesti rullattavan teipin, joka on rakenteeltaan sitkeämpi. Sitkeys tekee teipistä helposti työstettävän. Myydyin tuotteemme Premium 50 mm on tällainen teippityyppi.

Painetun pakkausteipin kolme etua

 • Tehokasta mainontaa edullisesti.
 • Pakettisi ja yrityksesi näyttävät ammattimaisemmilta.
 • Usein edullisempaa, kuin painamaton teippi.

Kaksi erityyppistä teippiliimaa

Teippiliimoja on kahta erilaista tyyppiä. Hot Melt ja Solvent Melt.

Hot Melt on yleisin liimatyyppi. Se toimii hyvin, kun teippiä on tarkoitus käyttää normaaleissa ympäristöissä. Jos et etsi teippiä, jolla on erityisominaisuuksia, saat automaattisesti Hot Melt -teipin.

Solvent Melt on erityisesti kylmissä tiloissa käytettävää teippiä varten kehitetty liima. Tämän tyyppinen liima kestää äärimmäisiä lämpötiloja ilman että sen tarttuvuus kärsii. Pakkausteipissä Temperatur 50 mm on tämän tyyppinen liima.

Kaikki painettavat pakkausteipimme on tarkoitettu pahvin ja kartongin teippaamiseen. Jos tarvitsette teippiä muun tyyppisten materiaalien, kuten lasin tai metallin teippaamiseen, kannattaa aina tilata näyterulla ja testata, kuinka hyvin teippi toimii käyttötarkoitukseenne.

Hiljainen pakkausteippi

Etsitkö hiljaista pakkausteippiä painatuksella? Sitten voimme suositella supersuosittua pakkausteippiämme Premium 50 mm. Se on sekä hiljainen että helppo rullata. Täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat pystyä pakkaamaan laatikoita ympäristöäsi häiritsemättä.

Teipit painatuksella

Mikä leveys minun kannattaisi valita?

Kustomoitua pakkausteippiä myydään pääasiassa 38 mm ja 50 mm levyisinä. Mikä leveys minun pitäisi valita? 50 mm on leveys, jota myymme eniten. Se on pakkausteipin vakioleveys ja se sopii lähes kaikenlaiseen käyttöön, pakettien koosta riippumatta. Tämän leveyden suuri etu on myös se, että teippi sopii useimpiin markkinoilla oleviin pakkausteippikoneisiin. Jos et ehdottomasti halua kapeampaa teippiä, 50 mm teippi on aina varma valinta.

Painatuksesta

Painatus tehdään normaalisti pakkausteipin pintaan. Tämä menetelmä toimii hyvin useimmille yrityksille. Hieman suuremmissa tilausmäärissa painatuksen voi myös saada teippipinnan alle. Tällöin kuvio on suojattu kulumiselta, kun teippiä rullataan. Malli Sandwich 48 mm on tällainen teippimalli.

Suosituin kustomoitavan pakkausteipin muoto on valkoinen teippi, jossa asiakkaan logo toistuu koko teipin pituudella. Teippeihin saa kuitenkin halutessaan myös painettua taustavärin. Taustavärin kustannus on sama kuin tavallisen painovärin. Koska teippi painetaan noin 40 cm:n levyisillä laatoilla, taustaväriin syntyy noin 1 mm: n valkoinen pystyviiva jokaisen toiston välille. Lisämaksusta taustavärin saa myös saumattomana. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja tästä.

Teipin kestävyys ja käyttöaika

Painetun pakkausteipin toimitusaika on yleensä 3-4 viikkoa. Se on hieman pidempi kuin muiden tuotteiden 2-3 viikkoa. Toimitusajan huomioon ottaen on suositeltavaa tilata ja varastoida teippejä aina hieman yli tarpeen. On harmillista, jos logoteippi loppuu kesken kaiken, ja paketit pitää lähettää ilman kustomointia.

Kuinka kauan painettua pakkausteippiä voi varastoida? Virallisesti säilyvyysaika on noin 12 kuukautta. Jos teippi on säilytetty oikein, eli suojattu suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta, sitä voidaan kuitenkin varastoida pidempäänkin. Meillä on asiakkaita, jotka ovat varastoineet teippejään yli 3 vuoden ajan ilman, että laatu kärsii. Koska painetun teipin kappalehinta laskee merkittävästi suurempissa tilausmäärissä, on ihan viisasta sijoittaa hieman suurempaan ostomäärään kerralla.

Pakkausteipit omalla painatuksella

Haluatko nähdä näytekappaleen?

Pakkausteipin ostaminen omalla painatuksella voi joskus olla hankalaa. Erilaiset teippityypit voivat vaihdella suuresti tarttuvuuden ja käytettävyyden suhteen. Jotkut mallit ovat hiljaisesti rullattavia ja sitkeitä, kun taas toisissa on alhainen hinta. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

Jos et ole käyttänyt logollista pakkausteippiä aikaisemmin, voi olla järkevää tilata näyte ennen ostopäätöksen tekoa. Lähetämme mielellämme näytteitä, jotta voit testata, minkä tyyppinen teippi sopii sinulle.

Kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia pakkausteippejä on saatavilla?

Pakkausteipit ovat useimmiten PP:tä tai PVC:tä. PP on edullinen, ympäristöystävällinen ja suosituin materiaali. PVC on kalliimpaa, mutta sen etuna on hiljaisempi rullausääni.

Onko teillä edullista pakkausteippiä painatuksella?

Totta kai! Edullisin pakkausteippimme on Standard 50 mm. Se on PP-muovia, ja ympäristöystävällinen valinta.

Voiko teippiin painattaa taustavärin?

Se onnistuu, taustaväri veloitetaan yhtenä painovärinä. Taustaväriin tulee 1 mm paksu väli 40 cm välein painolaatan vaihtuessa. Lisämaksusta taustavärin saa saumattomana.

Miksi hankkia pakkausteipit omalla painatuksella?

Miksi sinun pitäisi hankkia teippiä omalla painatuksellasi? Hyviä syitä on paljon. Yrityksille, jotka lähettävät säännöllisesti paketteja asiakkailleen, kustomoitu pakkausteippi on hyvä sijoitus. Paketit näyttävät ammattimaisemmilta ja vastaanottaja näkee välittömästi kuka niiden lähettäjä on. Logoteippi toimii mainoksena koko paketin matkan ajan, eli brändisi saa näkyvyyttä lähetyksien noutopisteessä. Näinä aikoina yritys ei voi saada liikaa näkyvyyttä logolleen.

Painetun ja painamattoman teipin hintaero on hyvin pieni, etenkin jos käytätte suuria määriä teippiä vuodessa. Siksi nettikauppaa tekevien yritysten todella kannattaa tehdä pieni sijoitus teippiin, sillä se maksaa pian itsensä takaisin.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Tavaramerkki
  • Scotch
  Scotch