• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Pakkausteipit painatuksella

Pakkausteippi yrityksesi logopainatuksella on yksi suosituimmista tuotteistamme. Alkaen vain 72 rullaa, painatamme pakkausteippeihin yrityksesi logon, nettiosoitteen tai iskulauseen. Pakkausteippi Standard on ehdottomasti suosituin teippimallimme. Ja hinnat? Tietysti markkinoiden edullisimmat!

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kuplamuovipussit
Kuplamuovipussit

Kuplamuovipussit ja pehmustetut kirjekuoret omalla painatuksella.

Paperikassit
Paperikassit

Paperikassit painatuksella. Saatavana useita erilaisia malleja eri kannikkeilla ja pinnoitteilla.

Veitset
Veitset

Käytännölliset ja toimivat veitset painatuksella tai laserkaiverruksella.

Teippi omalla logolla

Axon Profil tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia pakkausteippejä painatuksella. Pakkausteippejä voidaan valmistaa eri materiaaleista ja niihin voi lisätä erilaisia tarrapintoja. Seuraavaksi kerromme parhaita vinkkejämme pakkausteipin ostamiseen.

Teippilaadut

Pakkausteippimme valmistetaan joko polypropeenista (PP), tai polyvinyylikloridista (PVC). PP on ympäristöystävällinen materiaali, joka tuottaa ainoastaan vesihöyryä ja hiilidioksidia poltettaessa. PP on myös edullinen materiaali, mutta sen avaamisesta lähtee kova ääni. PVC ei ole yhtä ympäristöystävällinen materiaali, mutta se on sitkeä rakenteeltaan eikä sen avaamisesta lähde juurikaan ääntä. Premium-mallimme valmisetetaan PVC:sta, kun taas muut mallit PP:sta.

Teippipainatus

Teippien standardityyppi on Hot Melt, joka toimii hyvin normaaleissa olosuhteissa. Jos pakkausteippi tulee kylmiökäyttöön, kannattaa teippityypiksi valita Solvent Melt, joka kestää hyvin lämpötilanvaihteluita. Kaikki teipit on suunniteltu käytettäväksi pahvi- ja kartonkipakkauksissa. Jos tarkoituksena on käyttää teippiä muun materiaalin, esimerkiksi lasin tai metallin kanssa, suosittelemme tilaamaan meiltä näyterullan teipistä sen testausta varten. Painatus tehdään normaalisti teipin pintaan. Isompien tilauserien kohdalla voimme tehdä tarjouksen painatuksen laittamisesta teipin alapintaan, jolloin painokuvio on vielä kestävämpi. Teippiin voi myös painattaa taustavärin tietyillä väreillä. Taustaväriin tulee pieni 1mm katko 40 cm välein painotekniikasta johtuen.

Miksi valita pakkausteippi painatuksella?

Miksi kannattaa satsata logopainettuun pakkausteippiin? Hyviä syitä löytyy useita. Investointi pakkausteippiin kannattaa etenkin, jos yrityksenne lähettää paketteja asiakkaille. Lähetykset näyttävät ammattimaisemmilta, ja sen lisäksi vastaanottaja näkee heti, keneltä lähetys on tullut. Jos paketti menee noutopisteeseen haettavaksi, toimii teippi myös mainoksena ja henkilökunta löytää lähetyksen helpommin. Hintaero tavallisen teipin ja painetun teipin välillä on hyvin pieni, varsinkin jos teippiä kuluu isoja määriä vuoden aikana. Pienellä satsauksella saa siis nostettua firman imagoa paljon.

Hieman asiaa teipin säilyvyydestä

Pakkausteipillä on virallisesti 12 kuukauden säilyvyysaika. Jos se on säilytetty oikein, eli suojattuna lämmöltä ja auringonvalolta, teippi voi kuitenkin säilyä käyttökelpoisena paljon pitempäänkin. Axon Profililla on asiakkaita, jotka ovat varastoineet pakkausteippejä jopa 3 vuoden ajan niiden laadun kärsimättä. Mitä isomman määrän ostat kerralla, sitä paremman hinnan tilauksellesi saat.

Haluatko tuotenäytteen?

Eri teippityypit eroavat toisistaan melko paljon. Toiset teipit ovat hiljaisia rullattavia ja erittäin lujia, ja toiset taas ovat hinnaltaan alhaisia. Jos et ole aiemmin tilannut pakkausteippiä, etkä tunne niiden ominaisuuksia, voi olla hyvä idea tilata näytekappaleita. Lähetämme mielellämme näytteitä, jotta voit helpommin päättää, mikä tuote sopii tarpeisiinne. Laita vain viestiä tai soita, niin autamme sinua!

Asiakas-palvelu