• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Istuintyynyt painatuksella

Mukava istuintyyny on välttämätön lähtiessäsi konserttiin, jalkapallomatsiin tai luontoretkelle. Kiinnitä erityistä huomiota kätevään taskumalliin, jonka voit helposti taittaa kasaan kun et enää käytä sitä. Kaikkiin malleihin on saatavilla painatus!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Fleecepeitot
Fleecepeitot

Lämpimät fleecepeitot painatuksella tai kirjonnalla.

Kuksat
Kuksat

Muovikulhot metsäretkelle mukaan.

Lämpöpakkaukset
Lämpöpakkaukset

Kustomoitavat kädenlämmittimet omalla painatuksella.

Taskulamput
Taskulamput

Taskulamput painatuksella kaikissa hintaluokissa ja malleissa.

Kiikarit
Kiikarit

Tutustu laajaan valikoimaamme kiikareita painatuksella.

Kompassit
Kompassit

Ota oikea ajosuunta! Kompassit omalla painatuksella.

Reput
Reput

Kustomoitavat reput painatuksella tai brodeerauksella.

Termospullot
Termospullot

Laajasta valikoimastamme löydät kaikenkokoiset ja -väriset kustomoitavat termospullot yrityksesi markkinointitarpeisiin.

Istuintyyny omalla logolla - ihana mainostuote!

Istuintyynyt ja istuinalustat logopainatuksella varustettuina ovat ihania mainoslahjoja, sillä lähes kuka tahansa löytää niille käyttöä. Kukapa ei olisi ollut katsomassa jalkapallo- tai jääkiekkomatsia jääkylmällä penkillä istuen? Tai piknikillä hieman kostealla puistonurmella? Näissä tilanteissa hyvä istuintyyny tulee tarpeeseen ja sitä arvostetaan. Kun teetät siihen oman logosi, muistaa asiakas yrityksesi aina istuintyynyn esille ottaessaan, ja se tuo mieleen hyviä hetkiä urheilukatsomoissa tai kesäretkillä. Positiivisena puolena istuinalustoissa on myös niiden iso painoala. Useissa malleissa logopainatuksen saa koko tyynyn alalle, jolloin se pääsee kunnolla oikeuksiinsa ja se näkyy kauas. Axon Profilin verkkokaupassa on iso valikoima erilaisia ja eri muotoisia istuinalustoja, joista voit valita oman suosikkisi. Myös värivalikoimaa on laidasta laitaan, joten löydät helposti brändiisi sopivan sävyn.

Kustomoitavien istuintyynyjen edut

Logopainetut istuinalustat kuuluvat niihin mainostuotteisiin, jotka ovat oikeasti hyödyllisiä, ja jotka muistuttavat hauskoista hetkistä. Kun annat asiakkaallesi istuintyynyn, tulee hän mitä todennäköisimmin käyttämään sitä seuraavalla piknikillä, urheilukisojen katsomossa tai retkeillessään ulkona. Kampanjatuotteena se onkin mitä mainioin, koska saat pienellä rahalla suurikokoisen ja kestävän mainoksen. Joihinkin malleihin voi teettää jopa valokuvatasoisen painatuksen, mikä antaa entistä enemmän mahdollisuuksia mainostaa yritystäsi ja tavaramerkkiäsi persoonallisesti. Yksi loistava käyttökohde löytyy myös rinneravintoloista; laskettelijat istuvat ulkotiloissa mielellään, kun takamuksen alta löytyy ihanan pehmeä ja lämmin istuinalusta eikä vain kylmä ja märkä penkki.

Mainoksena käytettävät istuinalustat

Logopainettu istuinalusta on loistava myyntiartikkeli tai jakotavara urheiluseuroille. Monet sponsorit ovatkin huomanneet istuintyynyjen toimivan loistavana markkinointikeinona. Omaa joukkuetta on mukavampi kannustaa, kun ulkokatsomon penkki ei jäädytä takapuolta. Reiluun painoalaan mahtuu useammankin yrityksen logo, jos kaikki sponsorit haluavat kantaa kortensa kekoon. Myös paljon luonnossa liikkuvat harrastusryhmät, kuten partiolaiset, arvostavat varmasti kokoontaitettavaa ja kevyttä istuinalustaa. Kuten huomattua, käyttötarpeita on monia. Varmaa on se, että lähes kuka tahansa arvostaa laadukasta istuinalustaa saadessaan sen mainoslahjana.

Kokoontaitettavat ja vedenkestävät istuintyynyt omalla logolla

Meillä on kustomoitavia istuinalusia joka lähtöön. Pyöreitä ja neliskulmaisia, vedenkestäviä ja kokoontaitettavia. Myös materiaaleissa on valinnanvaraa, osa malleista on esimerkiksi valmistettu kierrätettävästä materiaaleista ja toisissa on kestävä nylonpäällyste. Minkä tahansa näistä valitsetkin, saat ajattoman mainostuotteen, joka antaa pienellä rahallisella panostuksella paljon näkyvyyttä brändillesi. Meillä on jopa istuintyynyjä, joihin saa painatuksen molemmille puolille. Tällöin painoala on todella suuri, ja voit halutessasi tehdä molemmista puolista erinäköiset. Painatus toteutetaan joko 1-4 Pantone-värillä tai digipainatuksena CMYK-väreillä. Jos haluat täsmälleen yrityksesi brändivärejä vastaavat sävyt painatukseen, on Pantone-painatus oikea valinta. Jos taas designisi sisältää paljon värisävyjä tai jopa valokuvia, suosittelemme ehdottomasti CMYK-painatusta. Käyttämällä sivujemme filtteritoimintoa saat esiin juuri ne tuotteet, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Jos sinulla on vielä senkin jälkeen vaikeuksia valita sopiva tuote, laita vain sähköpostia tai soita asiakaspalveluumme, niin asiantuntijamme auttavat sinua.

Asiakas-palvelu