• Ilmainen toimitus
  • Suomen parhaat profiilituotteet
  • Aina luonnos ja tarjous

Jääraapat painatuksella

Mitä tehdä ilman jääraappaa kylminä talviaamuina kun tuulilasi on jäässä? Axon Profililla on laaja valikoima jääraappoja kaikissa hintaluokissa. Paina yrityksesi nimen ja logon jääraappaan, niin sinusta tulee asikakkaasi pelastaja aina kun pakkanen iskee!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Heijastinliivit

Heijastinliivit

Fiksu tuote, joka pelastaa henkiä liikenteessä.

Auton lisävarusteet

Auton lisävarusteet

Kaikenlaiset autoihin liittyvät mainostuotteet.

Lämpöpakkaukset

Lämpöpakkaukset

Kustomoitavat kädenlämmittimet omalla painatuksella.

Työkalut

Työkalut

Tutustu laajaan valikoimaamme mainostyökaluja.

Ensiapusetit

Ensiapusetit

Kustomoitavat ensiapupakkaukset ja -tarvikkeet, sammutuspeitteet ja hälyttimet painatuksella.

Taskulamput

Taskulamput

Taskulamput painatuksella kaikissa hintaluokissa ja malleissa.

Heijastimet

Heijastimet

Heijastimet painatuksella sinulle, joka etsit huolehtivaista mainostuotetta.

Jääraappa - talvisesongin paras mainoslahja

Suomen talvesta ei puutu pakkasta, jäätä ja lunta. Autojen tuulilasit peittyvät jäästä ja lumesta lähes jokaisen pakkasyön jälkeen, minkä tietää jokainen auton omistaja. Tästä syystä jääraapat ovat erinomaisia ja hyödyllisiä mainoslahjoja, sillä ihmiset ottavat ne mielellään vastaan ja muistavat yrityksesi anteliaisuudesta. Jääraappa on mainostuote, joka kestää vuosia.

Laaja valikoima

Valikoimistamme löydät laajan ja monipuolisen lajitelman edullisia jääraappoja, jotka kohtuullisten hintojensa ansiosta sopivat erinomaisesti esimerkiksi PR-kampanjoiden giveaway-tuotteiksi. Ilmainen vinkkimme on jakaa flyerien sijaan kustomoituja jääraappoja pysäköityjen autojen tuulilaseihin - kylmänä talviaamuna ilmainen jääraappa voi olla hyvinkin arvostettu lahja.

Valikoimamme sisältää myös ylellisiä ja tyylikkäitä jääraappoja lumiharjoilla, kumilistoilla ja varrellisilla kahvoilla ja led-valoilla varustettuina. Nämä mallit ovat yleensä mainoslahjoja, joiden painatuspinta ei ole kovin suuri. Lisäksi valikoimastamme löytyy joitakin jääraappamalleja, joihin voi tehdä neljän värin valokuvapainatuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit painattaa valokuvan tai värikkään kuvion ostamaasi jääraappaan. Tuloksena on hätkähdyttävä mainoslahja, joka mainostaa yritystäsi tehokkaasti pienellä investoinnilla.

Jääraappoihin voidaan myös painattaa yksityiskohtaisia kuvioita sellaiseen kohtaan, jossa painatuspinta on tarpeaksi suuri. Neliön muotoisia kuvioita voidaan painattaa ainoastaan standardi-mallisiin leveisiin jääraapoihin. Tässä tapauksessa painatus tehdään jääraapan molemmille puolille ja näin painatettava kuvio tai logo näkyy jääraapassa aina, mikä mainostaa yritystäsi miten päin vain.

Asiakas-palvelu