Hupparit - urheiluvaatteesta huippumuodiksi

Huppari on vaate, joka on tehnyt matkan mukavasta treenivaatteesta huippumuodiksi. Matka on kulkenut 1970-luvun hip-hop-ympäristöstä erilaisten kaupunkien alakulttuurien kautta aina maailman johtavan muotitalon catwalkille asti. Hupparilla on ainutlaatuinen paikka muotimaailmassa - ja useimpien ihmisten vaatekaapissa. Täällä kerromme, miksi hupparit painatuksella ovat myös täydellinen profiilivaate yrityksellesi.

Nainen vaaleansinisessa hupparissa, jossa on iso painatus.

Viileä asenne

Maailmantähdet kulkevat trendikkäissä huppareissa. Huppari on yhtä ilmeinen valinta ensi-iltaan kuin vapaa-ajan viettoon. Huppu päässä antaa välittömästi cooliuden tunteen. Hupparissa on ainutlaatuinen asenne. Ja kukapa ei haluaisi hyödyntää sitä? Kun valitset yrityksellesi hupparit omalla logolla, saat kaikki nämä edut käyttöösi.

Tummansininen huppari pitkällä vetoketjulla ja pienellä painatuksella.

Tyyli, jota rakastamme

Huppareissa on mukavan rento tyyli. Tyyli, jota rakastamme. Se on myös helposti yhdistettävä vaate. Yhtenä päivänä mustien farkkujen ja tyylikkäiden kenkien kanssa. Seuraavana päivänä hameen ja lenkkarien kanssa. Huppari on hyödyllinen ja sopii useimmille ihmisille. Kun yllätät työntekijäsi painetuilla huppareilla, tiedät, että niitä todella käytetään.

Tummansininen huppari pitkällä vetoketjulla ja painatuksella.

Paljon malleja

Printtihuppareita saa monessa muodossa. Pitkällä tai lyhyellä vetoketjulla. Miehille tai naisille muotoiltuna. Tai unisex-mallisena. Axonilta löydät myös useita ympäristöystävällisiä malleja. Axonilla voit valita yli 100 eri mallista. Saat hupparit painatuksella todella helposti meiltä.

Viininpunainen huppari, jonka vasemmassa rinnassa on painatus.

Painatuksella ja brodeerauksella

Hupparin painatus voidaan sijoittaa moneen eri kohtaan. Yleisin on suuri painatus rinnassa. Toinen yleinen tapa on laittaa pieni painatus vasempaan rintaan. Jos haluat tehdä painatuksesta todella hienovaraisen, voimme painaa sen sävy sävyyn vaatteen kanssa. Suuret painatukset selässä ovat toisten suosikkeja. Moniin malleihin saa logon myös brodeerattuna. Se on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat logosi pienellä 3D-efektillä.

Alla hoodies