• Ilmainen toimitus
  • Suomen suurin valikoima
  • Aina luonnos ja tarjous

Hupparit

Axon Profililta löytyy luultavasti Suomen suurin valikoima huppareita omalla painatuksella. Meillä on huppareita tunnetuilta merkeiltä kuten Fruit of the Loom, Gildan, B&C ja Russell. Hupparit ovat klassisia ja ajattomia mainostuotteita. Perinteisesti ne ovat olleet erityisen suosittuja kouluissa ja urheiluseuroissa, sillä ne lisäävät yhteishenkeä.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Shortsit

Shortsit

Laaja valikoima shortseja omalla painatuksella.

Olohousut

Olohousut

Collegehousut omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Fleecepaidat

Fleecepaidat

Lämpimät fleecetakit ja -puserot brodeerauksella.

Takit

Takit

Talvitakit, urheilutakit ja tuulitakit painatuksella.

Neuleet ja hupparit

Neuleet ja hupparit

Kustomoitavat collegepaidat, hupparit ja oloasut.

T-paidat

T-paidat

T-paidat tunnetuilta valmistajilta, mm. Fruit of the Loom, Hanes, Russell ja B&C.

Lippikset

Lippikset

Lippalakit omalla painatuksella tai brodeerauksella - kattava valikoima kaikenlaisia malleja army-lakeista trucker- ja street-lippiksiin.

Hupparit logopainatuksella

Painettu huppari on aikamoinen klassikko profiilivaatteiden joukossa. Se sopii sekä lapsille että aikuisille ja on mukava päällä. Monikäyttöinen vaate soveltuu mallista riippuen esimerkiksi rentoon toimistoasuun tai urheilullisiin aktiviteetteihin.

Hupparien monikäyttöisyys

Eniten painettuja huppareita ostavat koulut ja urheiluseurat. Niitä joko annetaan joukkueen jäsenille tai myydään edullisesti eteenpäin kannattajille. Logopainettu vaate nostaa yhteishenkeä ja sen avulla on helppo osoittaa kuuluvaansa ryhmään. Huppari sopii myös työvaatteeksi, etenkin niille yrityksille joilla on rento pukeutumiskoodi tai jotka toimivat urheilun parissa.

Suuri valikoima

Axon Profil tarjoaa erittäin kattavan valikoiman huppareita lapsille ja aikuisille kaikissa sateenkaaren väreissä. Hintahaitari on myös suuri - kaupassamme on valittavana edullisia perusmalleja ja korkealaatuisia huppareita joka tarpeeseen. Kaikista klassisin malli on huppari, jossa on mahan kohdalla tasku ja hupussa kiritysnyörit. Niitä myydään meilläkin kaikista eniten. Myös vetoketjullinen hupparitakki on todella käytännöllinen vaihtoehto, sillä se toimii kesäaikana takin korvikkeena.

Puuvilla, polyesteri vai sekoitemateriaali?

Useimmat verkkokauppamme hupparit ovat sekoitekangasta, mutta meiltä löytyy myös 100% puuvillaa sekä 100% polyesteria olevia vaihtoehtoja. Mikä näistä kannattaa sitten valita? Se riippuu hupparin käyttötarkoituksesta. Puuvilla on kevyttä ja ilmavaa. Polyesteri on kestävää kangasta, joka kestää pesua hyvin korkeissakin lämpötiloissa. Polyesterihuppari sopii kestävyytensä ansiosta työpaikoille, joissa tehdään fyysistä työtä. Sekoitemateriaalista valmistetut vaatteet antavat käyttäjilleen molempien materiaalien parhaat puolet, sillä ne ovat hengittäviä ja pitkäikäisiä.

Asiakas-palvelu