• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kaulanauhat

Kukapa olisi aavistanut, että kaulanauhasta tulisi näin valtava menestys? Kaulanauha tai logonauha, joksi sitä myös kutsutaan, on edelleen yksi suosituimmista mainostuotteista markkinoilla. Saat yrityksellesi toistuvasti edullista mainontaa joko logopainatuksella tai tehokkaalla iskulauseella!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Karamellit
Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Roll Up Telineet
Roll Up Telineet

Rollup-mainostelineet omalla painatuksella esimerkiksi messuille, toimistolle tai PR-tapahtumiin.

Kaulanauhat logolla

Axon Profililla voit valita lukuisista eri kaulanauhatyypeistä. Kaikki kaulanauhamme valmistetaan suoraan tehtaalla tilauksesta, mistä syystä voimme tarjota räätälöityjä kaulanauhoja asiakkaan toiveiden mukaan erilaisilla koristeilla ja lisätarvikkeilla. Koska emme käytä välittäjiä kaulanauhojen valmistuksessa, voimme tarjota erittäin edulliset hinnat. Jos siis etsit edullisia mainoskaulanauhoja, olet tullut oikeaan paikkaan! Sopivien mainoskaulanauhojen valitseminen ei ole aina helppoa - seuraavaksi kerromme suosituimmista kaulanauhatyypeistä.

Painatetut tai kudotut kuviot

Kaulanauhoihin voidaan painaa tai kutoa erilaisia kuvioita. Painetut avainnauhat ovat suosituimpia, sillä painatuksella kuvista saadaan yksityiskohtaisempia kuin kudonnalla. Painatus on myös edullisempaa kuin kudonta. Yhteistä kaikille kaulanauhoille on, että ne voidaan valmistaa millä tahansa Pantone-värillä. Sävy ei aivan täysin vastaa Pantone-väriä, mutta se on hyvin lähellä.

Kaulanauhat painatuksella

Toisin kuin monissa muissa tuotteissa, kaulanauhojen painatus kulkee koko tuotteen ympäri. Suosituin kaulanauhamallimme on polyesteristä valmistettu Kaulanauha Standard (4678), jota saa 10, 15 ja 20 millimetriä leveänä. Toinen suosittu mallimme on Kaulanauha Kontrast (4680), jonka kontrastiraita reunoissa tuo väriä ja tarjoaa hieman erilaisen vaihtoehdon. Jos etsit kapeampaa ja tyylikkäämpää kaulanauhamallia, Kaulanauha Tuubikudottu (4679), on paras vaihtoehto. Tuubikudonnan takia nauha on joustava. Ympäristöystävällisin kaulanauhamallimme on nimeltään Kaulanauha Eco (4681) - se on valmistettu bambusta ja on täysin biohajoava. Eco-mallimme on hieman pehmeämpi kuin muut kaulanauhat, mutta muutoin se näyttää ja toimii samalla tavalla kuin muutkin kaulanauhat. Niille, jotka etsivät kuvapainettua kaulanauhaa, Kaulanauha Transfer (4685) on oikea valinta. Tähän kaulanauhaan voit painattaa valokuvan tai muun monivärisen kuvion. Lisäksi valikoimaamme kuuluu Kaulanauha Reflex (5754) heijastinnauhalla varustettuna sekä Kaulanauha Glow (4682) itsevalaisevalla painatuksella.

Kudotut kaulanauhat

Kudottuun kaulanauhaan voidaan kutoa erilaisia kuvioita. Tämä antaa kaulanauhalle hienostuneen ja tyylikkään ulkonäön. Miinuksena on, ettei kudottuun kaulanauhaan voi kutoa hyvin yksityiskohtaisia kuvioita ja kuduttu kuvio näkyy väärinpäin kaulanauhan takapuolella.

Kaulanauhojen lisätarvikkeet

Huikean laaja valikoimamme lukuisine kustomointivaihtoehtoineen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden persoonallisten kaula- ja avainnauhojen suunnitteluun. Räätälöitävien kaulanauhojen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kaulanauhojen lisätarvikkeita, kuten avainperiä, karbiinihakoja, pikakiinnikkeitä sekä mobiilikiinnikkeitä. Tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia muovitaskuja ja -kansioita.

Asiakas-palvelu