• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Aurinkolasit painatuksella

Omalla painatuksella varustetut aurinkolasit kuuluvat ehdottomasti kesän suosituimpiin PR-tuotteisiin. Valikoimistamme löydät monenlaisia aurinkolaseja sekä lapsille, nuorille että aikuisille.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Frisbeet
Frisbeet

Frisbeet omalla painatuksella.

Pallot
Pallot

Kaikenlaiset pallot omalla painatuksella.

Shortsit
Shortsit

Laaja valikoima shortseja omalla painatuksella.

Rantapallot
Rantapallot

Rantapallot painatuksella kesän lämpimille päiville.

Aurinkolasit omalla painatuksella

Aurinkolasit kustomoidulla painatuksella ovat kesän kuumin PR-lahja, joka muistuttaa saajaansa auringosta, lomasta ja kesähelteistä. Ja kun pilvet väistyvät ja aurinko alkaa paistaa, pääsevät logollasi varustetut lasit oikeutetusti esiin rannalla, puistokonserteissa ja festivaaleilla. Positiivinen näkyvyys on taattu, ja vieläpä edulliseen hintaan - valikoimistamme löydät useita trendikkäitä mutta taloudellisia malleja, jotka sopivat tiukimpaankin markkinointibudjettiin.

Kaikki mallit

Valikoimistamme löydät monenmallisia laseja kaikenlaisiin markkinointitarpeisiin. Tällä hetkellä suosituimpiin tuotteisiimme kuuluvat mm. retrohenkiset aurinkolasit, jotka saavat inspiraationsa ikonisista Wayfarer-laseista. Tämä lasimalli on paitsi huipputrendikäs, myös helppo kustomoida, sillä leveissä muovisangoissa on paljon tilaa teksti- tai logopainatukselle. Toki löydät valikoimistamme myös kaikki muut suosituimmat aurinkolasimallit, kuten ohutsankaiset pilottilasit, koko joukon erilaisia humoristisia festariaurinkolaseja sekä useita lasten malleja - sporttisia urheilulaseja unohtamatta. Kaikki nämä ovat tietenkin kustomoitavissa omalla logo- tai tekstipainatuksellasi.

UV400-suoja

Aurinkolasit ovat muutakin kuin pelkkä asuste - onhan niiden päällimmäinen tarkoitus auttaa suojaamaan silmiämme auringon haitalliselta säteilyltä. Tiedämme, että asiakkaittesi hyvinvointi on sinulle tärkeää, ja siksi kaikki kustomoitavat aurinkolasimme on varustettu UV400-suojalla. Tästä huolimatta pystymme tarjoamaan sinulle edullisia vaihtoehtoja, jotka taatusti sopivat markkinointibudjettiisi - aina turvallisuus edellä.

Aurinkolasit markkinointikeinona ja liikelahjana

Millaisen yrityksen kannattaa mainostaa itseään aurinkolaiseilla? Kuinka logopainettuja aurinkolaseja voi käyttää hyödyksi markkinoinnissa? Aurinkolasit symboloivat kesää, aurinkoa ja iloa. Niitä jakava yritys antaa mielikuvan rennosta ja nuorekkaasta firmasta. Siksi aurinkolaseja kannattaa hyödyntää etenkin kesätapahtumissa ja musiikkifestareilla, jolloin laseille löytyy aina käyttöä. Niitä voi myös jakaa oman firman työntekijöille kesälahjana, ja luoda mukavaa yhteishenkeä ja kesämieltä porukan keskuudessa. Opiskelijajärjestöiden keskuudessa aurinkolasit ovat yksi suosituimmista mainoslahjoista. Niitä jaetaan omille jäsenille tai myydään vaikkapa reissurahaston kartuttamiseksi. Koska värivalikoimamme on todella laaja, on helppo löytää juuri sinun firmasi profiiliin sopivat aurinkolasit. Painoala laseissa ei ole kovin iso, joten sankoihin voi toteuttaa logon tai sloganin. Tai vaikkapa logon toiselle puolelle ja iskulauseen toiselle puolelle. Joihinkin malleihin saa painatuksen sijaan laserkaiverruksen, jolloin lopputulos on hieman ylellisempi kuin painatuksella. Kysy rohkeasti apua, jos haluat neuvoja aurinkolasien tilaamisessa.

Silmälasipussit ja -kotelot logopainatuksella

Aurinkolasien lisäksi myymme lasien suojapusseja ja koteloita, joihin voit suunnitella oman mainoksesi. Suojapussukka aurinkolaseille on todella edullinen mainoslahja, ja kevyt tuote sopii vaikkapa lähetettäväksi asiakkaille tilausten yhteydessä tai mainoksen mukana. Painoalaa on reilusti, joten logon lisäksi tuotteeseen voi painattaa yhteystiedot tai mainoslauseen.

Asiakas-palvelu