• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Pinssit

Pinssi on perinteinen mainostuote sekä yrityksille että seuroille. Meiltä löydät monen erilaisia pinssejä omalla suunnittelulla, esimerkiksi emalipinssit - tyylikäs metallinen klassikko jossa värikenttä emalista. Myymme myös painettavia pinssejä, jotka sopivat yksityiskohtaisemmille logoille tai jos haluat painaa vaikkapa valokuvan pinssiin.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kangasmerkit
Kangasmerkit

Brodeeratut vaatemerkit omalla logolla. Suunnittele omasi!

Kalvosinnapit
Kalvosinnapit

Kustomoidut kalvosinnapit - minimitilaus alk. 50 paria.

Mainosnapit
Mainosnapit

Mainosnapit painatuksella, laaja valikoima eri kokoisia ja mallisia.

Pinssit – edullinen ja toimiva mainoslahja

Pinssit ja rintanapit kuuluvat mainostuotteiden klassisimpaan kastiin. Mainosnappeja on käytetty vuosikymmenten varrella monenlaisten asioiden ajamiseen aina poliittisesta kampanjoinnista punk-sanoman levittämiseen, ja ne toimivat edelleen - esimerkiksi nostalgisina giveaway-lahjoina potentiaalisille asiakkaille, työvaatetuksen lisänä tai vaikkapa varainkeruussa vastalahjana.

Oma tuotanto Aasiassa

Axon Profil valmistaa pinssinsä suoraan Aasiassa sijaitsevassa tehtaassaan, ilman välittäjä. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota edullisia pinssejä asiakkaan itse suunnittelemina. Välikäsiä välttämällä voimme tarjota nopeat toimitusajat ja nopeat tilauksen käsittelyprosessit. Olemme päivittäin yhteydessä tehtaaseemme ja tästä syystä meillä on mahdollisuus vastata nopeasti tilauksiin liittyviin erikoispyyntöihin. Tuottamamme pinssit ovat korkealaatuisia ja vuosien varrella olemme tuottaneet tuhansia pinssejä lukuisille pienille ja suurille yrityksille.

Asiakas-palvelu