1. Etusivu
 2. Messut
 3. Matot

Matot painatuksella

Kustomoitava matto on erinomainen mainostuote, joka on koko rahan arvoinen. Siinä on suuri ja näyttävä tila logollesi, ja se kestää käytössä pitkään. Axon Profililta löydät laajan valikoiman kustomoitavia mattoja. Minimitilausmäärä vain 1 kpl. Tilaa matot painatuksella yrityksellesi helposti verkkokaupastamme.

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Matot omalla painatuksella yrityksellesi

Axonilta löydät korkealuokkaisia mattoja omalla painatuksellasi. Matot ovat suunniteltu kestämään vuosien käyttöä. Täältä löydät lisätietoa matoistamme.

Miksi matot omalla painatuksella ovat kannattava sijoitus?

Miksi kustomoidut matot ovat hyvä ostos yrityksellesi? Siihen on monta syytä. Tyylikäs aulamatto antaa ammattimaisen ja vakavasti otettavan kuvan yrityksestäsi heti ovella. Lisäksi se tietysti estää lian ja kosteuden kulkeutumisen liiketilaasi.

Korkealaatuinen materiaali

Axonin matot ovat äärimmäisen korkealaatuisia, ja niillä on kahden vuoden takuu. Matoissa on nitriilikuminen pohja, ja high twist nylon polyamid -nukka. Matot voi pestä painepesurilla tai koneessa 60 asteessa.

Matto sisäkäyttöön

Axonin mainosmatot on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa. Niitä käytetään usein aulamattoina, mutta niillä voi luoda kodikasta ilmettä myös näyttelytiloihin tai kokoushuoneeseen.

Painatuksesta ja sen suunnittelusta

Kustomoidun maton suunnittelu on helppoa. Valitse ensiksi taustaväri 45 värin valikoimastamme. Valitse sen jälkeen kuvion värit samasta värikartasta. Jos haluat mattoon vain logonne, voit periaatteessa vain valita toivomasi taustavärin, ja me hoidamme loput.

1 kpl minimierä ja nopea toimitus

Mainosmaton ostaminen ei vaadi suurta investointia. Voit ostaa halutessasi vain yhden kappaleen. Toimitusaikamme on nopea, saat usein mainosmatot alle kahdessa viikossa.

Euroopassa valmistetut matot

Kaikki mattomme valmistetaan Euroopassa. Olemme tarkkoja siitä, että tuotteemme täyttävät korkeat laatukriteerit. Edullinen hinta on tärkeää, mutta kaikista tärkeintä meille on silti laatu.

Eri kokoiset matot

Mattomme ovat saatavilla useissa eri ko'oissa. Halusitpa sitten maton mihin käyttötarkoitukseen tahansa, löydät meiltä varmasti sopivan koon.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus