Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Miten valita sopiva rantalippu

Rantaliput painatuksella ovat kätevä keino saada viestisi näkyviin. Niitä voi käyttää sekä sisätiloissa että ulkona, ja mainosviestisi näkyy niiden avulla kauas. Tässä hieman vinkkejä oikeanlaisen mallin valintaan.

Rantalippu painatuksella

Rantaliput ja beachflagit - mikä ero niillä on?

Onko rantalipuilla ja beachflageilla jotain eroa? Ei, kyseessä on sama tuote eri nimellä.

Rantaliput monissa eri muodoissa

Kun puhutaan rantalipuista, monille tulee mieleen hain evän muotoinen mainoslippu. Ei ihme, se onkin suosituin malli tässä tuoteryhmässä. Rantalippuja on tosin saatavilla monissa eri muodoissa. Voit valita sen, joka sopii juuri sinun mieltymyksiisi.

Eri kokoiset liput

Axonilla on useita eri kokoja, joista voit valita sopivan. Useimmat mallit ovat saatavilla S-XL -kokoisina, mikä tarkoittaa n. 260 cm - 520 cm korkeutta. Siksi löydät helposti käyttötarkoituksiisi sopivan mainoslipun. Löydät suosituimman mallin ja koon täältä.

Rantaliput omalla painatuksella

Rantaliput nopealla toimituksella

Rantaliput painatuksella toimitetaan normaalisti n. 8-10 työpäivässä. Jos sinulla on kiire, voimme usein toimittaa ne vieläkin nopeammin.

Jalusta, ristijalka vai maapiikki?

Millainen jalusta kannattaa valita? Se riippuu siitä, mihin lippu aiotaan asettaa. Jalusta ja ristijalka sopivat koville alustoille, ja maapiikki on täydellinen pehmeille alustoille. Kaikki pidikkeet löytyvät lisävarusteiden joukosta tuotesivulta.

Mitä rantalipun hintaan sisältyy?

Rantalipun hintaan sisältyy painettu lippu, masto, säilytyslaukku sekä toimituskulut. Saat myös vinkkejä lipun ulkonäön suunnitteluun. Jos logosi tulee vektoroida, voimme auttaa myös sen kanssa.

Rantalippu logolla

Vinkkejä painatuksen suunnitteluun

Rantalippujen idea on saada logosi tai viestisi näkymään kauas. Siksi onkin tärkeää valita sopivan kokoinen logo ja fontti. Rantalipuissa isoin mahdollinen koko on paras valinta.

Minkä painoinen jalustan tulisi olla?

Saatavilla on 4, 8 ja 12 kg jalustat. Näistä 4 kg sopii S-kokoiselle lipulle, 8 kg M- tai L-kokoiselle lipulle ja 12 kg XL-kokoiselle lipulle. Mikäli lippu tulee ulos tuuliseen paikkaan, kannattaa valita painavampi jalusta.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus