1. Etusivu
 2. Messut
 3. Roll Up Telineet

Roll Up Telineet painatuksella

Riippumatta siitä, ostatko Roll Upeja painatuksella messuille tai toimistoon, on tärkeää, että niiden laatu on huippuluokkaa. Siksi olemme Axon Profililla ylpeitä Roll Upiemme korkeasta laadusta. Kun ostat Roll Up Telineet painatuksella meiltä, ​​voit luottaa siihen, että laatu on hyvä ja että toimitus saapuu ajoissa. Olemme sekä nopeita että luotettavia. Haluatko luonnoksen? Saat on se nopeasti, joskus jopa alle 24 tunnissa.

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Roll-upit painatuksella - messujen must have -tuote!

Rollupit omalla painatuksella ovat must have -tuotteita messuilla tai yritystilaisuuksissa, mutta ne voidaan pystyttää myös yrityksesi tiloihin, jotta asiakkaat kohtaavat ne ensimmäisenä ovesta sisään astuessaan. Riippumatta siitä, miten käytät tuotetta, roll-up suurella painoalalla on täydellinen yrityksesi logon esittelyyn. Se on taatusti loistava tapa kiinnittää ohikulkijoiden huomio!

Mainosjulisteen historia

Kaikkein yksinkertaisin tapa mainostaa on julisteen avulla, olipa se sitten käsinkirjoitettu pienelle pahvilevylle tai painettu kaksi metriä korkea roll-up, jossa on oma painatus. Julisteet ovat yksinkertaisesti erittäin tehokas tapa välittää viesti ympärilläsi oleville. Pohjoismaissa mainosjulisteiden käyttö aloitettiin 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa. Konsepti kehittyi taiteellisemmasta suunnittelusta pikkuhiljaa tehokkaampaan mainosviestintään. Julisteet erottuivat enemmän, kun niissä oli vahvoja värejä, yksinkertaisia viivoja ja selkeää tekstiä.

Roll-upit sopivat erinomaisesti yritystapahtumiin

Roll-up omalla painatuksella on melkein pakollinen profiilituote tapahtumissa. Se on tehokas tapa näyttää potentiaalisille asiakkaille kaukaa, missä yrityksesi on messuosastolla. Suuren painoalansa ansiosta se on yksinkertaisesti erinomainen tapa vangita ihmisten huomio. Kuvan, suuren tekstin ja yrityksesi logon avulla voit houkutella kävijöitä lähestymään osastoasi, jossa voit antaa heille lisätietoja yrityksestäsi tai tuotteestasi. Roll-upit omalla logolla ovat hyviä investointeja monella tapaa. Koska kaikki Axonin mallit toimitetaan kätevässä pussissa, ne on helppo kuljettaa mukana ja käyttää uudelleen ja uudelleen.

Roll-upit ensiluokkaisella painolaadulla

Axonilta löydät rollupit painatuksella eri kokoisina ja nopealla toimituksella. Valitsetpa edullisemman tai kalliimman mallin, painatus on aina korkealaatuinen. Joissakin malleissa on vahvistettu alumiinirakenne. Nämä mallit ovat hyviä, jos teline kootaan ja puretaan jatkuvasti. Kaikki Axonin rollupit toimitetaan käytännöllisissä pusseissa.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus