• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Pehmolelut

Pehmolelu painatuksella on kiva mainoslahja lapsille. Merkkaus tulee useiten pehmolelun paitaan. Axon Profililla on suuri valikoima erivärisiä pehmoleluja ja nalleja saatavilla kaikissa hintaluokissa.

Värit
Muuta
kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Pelit
Pelit

Erilaisia pelejä omalla painatuksella.

Palapelit
Palapelit

Luo ainutlaatuinen ja leikkisä mainoslahja!

Säästölippaat
Säästölippaat

Säästöpossut ja säästölippaat omalla painatuksella.

Lastenvaatteet
Lastenvaatteet

Lastenvaatteet omalla painatuksella.

Värikynät
Värikynät

Mainostuote, joka herättää asiakkaidesi taiteellisen puolen.

Väriliidut
Väriliidut

Lasten suosikki! Väriliidut omalla painatuksella.

Pastilliaskit
Pastilliaskit

Kustomoitavat pastillirasiat.

Pehmolelut logopainatuksella

Kaikki lapset rakastavat pehmoleluja, ja perinteinen nallekarhu on niistä selkeästi suosituin. Axon Profilin verkkokaupassa on valtava valikoima erilaisia leluja, joihin voi teettää painatuksen. Valikoimamme sisältää kaikkea pienistä avainmenperäleluista suuriin nallekarhuihin, joiden paitaan saa painatuksen. Lapsien keskuudessa pehmolelu on rakastettu ja arvostettu mainoslahja. Siitä voi jopa tulla suosikkilelu, joka seuraa mukana joka paikkaan.

Kenelle lelut sopivat?

Logolla varustetut nallet sopivat useimmille yrityksille, mutta niistä hyötyvät etenkin lasten parissa toimivat firmat. Pehmolelujamme on myyty hammalääkäreiden odotushuoneisiin, sairaaloihin ja päiväkoteihin. Mainio idea on myös ostaa leluja palkinnoksi kisoihin tai mainoslahjaksi lastentapahtumiin. Mikäpä olisi sympaattisempi mainos, kuin nallekarhun paitaan painettu logo?

Suuri valikoimamme

Meiltä löydät pehmoleluja laidasta laitaan: kissoja, elefantteja, pupuja, koiria, kirahveja, tiikereitä ja paljon muuta! Voit valita sopivan lelun kohderyhmäsi ja budjettisi perusteella. Suurin kampanjoihin voi valita esimerkiksi avaimenperässä olevan eläimen, jonka paitaan tehdään logopainatus. Ne on helppo jakaa pienen kokonsa ansiosta vaikkapa messuilla, ja saat paljon mainosta pienellä rahapanoksella. Perinteiset pehmonallet ovat suursuosikkejamme, ja niistäkin löytyy monta vaihtoehtoa eri kokoisina ja värisinä, eli varmasti löydät juuri teille sopivan mainosnallen. Klassikkonalle ei koskaan vanhene tai mene pois muodista. Jos oikean tuotteen valinta tuottaa vaikeuksia, ota vain yhteyttä myyntipalveluumme, niin autamme sinua kaikkien kysymyksien kanssa.

Asiakas-palvelu