• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Pallot

Pallo on leikkisä ja hauska mainostuote, joka sopii erityisen hyvin kesän mainoskampanjoihin. Axon Profililta löytyvät kaikenlaiset pallot painatuksella, jalkapalloista rugbypalloihin ja rantalenttispalloihin. Valikoimasta löytyy myös yksinkertaisempia muovipalloja painatuksella.

Värit
Muuta
kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Pelit
Pelit

Erilaisia pelejä omalla painatuksella.

Frisbeet
Frisbeet

Frisbeet omalla painatuksella.

Jalkapallot
Jalkapallot

Jalkapallot painatuksella. Suosittu mainoslahja, jolla on pitkä käyttöikä.

Urheiluvaatteet
Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella.

Shortsit
Shortsit

Laaja valikoima shortseja omalla painatuksella.

Rantapallot
Rantapallot

Rantapallot painatuksella kesän lämpimille päiville.

Festarirannekkeet
Festarirannekkeet

Edulliset kustomoitavat festarirannekkeet tyvek-materiaalista, muovista tai kankaasta.

Jumppapussit
Jumppapussit

Kustomoitavat naruolkaimiset jumppapussit ja kuntosalikassit painatuksella. Laaja valikoima eri värejä ja malleja.

Pallot omalla logolla

Etsitkö hauskaa mainoslahjaa kesän markkinointikampanjoita varten? Olet löytänyt oikeaan paikkaan! Axon Profilin nettikaupassa on jalkapalloja, rygbypalloja, lentopalloja ja rantapalloja joka tarpeeseen ja tilanteeseen! Jos haluat saada hymyn asiakkaidesi huulille, yhdistä tavaramerkkisi mainoslahjaan, joka antaa heille iloa.

Palloja, palloja, palloja!

Kaikenlaiset pallot sopivat mainostuotteeksi kevään ja kesän kampanjoihin. Kesäisin suomalaiset viettävät paljon aikaa ulkoilmassa pallopelejä pelaten, joten mainospotentiaalia kyllä riittää. Lentopallo logopainatuksella pääsee rannalle useiden silmäparien nähtäväksi, ja kustomoitu jalkapallo puolestaan puistoon ja kotipihojen peleihin. Mainospallot kestävät parhaassa tapauksessa vuosien ajan, eli saat yrityksellesi pitkäikäisen mainoksen. Samalla viestit asiakkaillesi, että haluat jakaa iloisia hetkiä, sekä että välität heidän hyvinvoinnistaan.

Vinkkejä tilauksen tekoon

Voit päättää painatuksen tyylin itse. Normaalisti palloihin painetaan yrityksen logo, sekä mahdollisesti myös slogan. Useissa malleissa painoala on melko pieni, mutta muutamassa pallossa on erityisen suuri painoala, johon saa reilun kokoisen mainoksen. Kun käytät suunnitteluun hieman mielikuvitusta, voit luoda upean ja uniikin mainostuotteen. Kuten muissakin tuotteissa, kappalemäärä on edullisempi, mitä isomman erän ostat. Palloissa ei ole Parasta ennen -päivämäärää, joten niitä voi ostaa varastoon isommankin satsin kerralla. Jos haluat neuvoja tai apua tilauksen suhteen, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

Asiakas-palvelu