• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Ilmapallot painatuksella

Ajattele sanaa juhla, niin mieleesi tulee melko varmasti ilmapallot! Mikäli yritykselläsi on avajaiset tai vuosijuhla tarvitset ehdottomasti ilmapalloja. Axon Profililta löydät ilmapallot kaikissa sateenkaaren väreissä!

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Festarirannekkeet
Festarirannekkeet

Edulliset kustomoitavat festarirannekkeet tyvek-materiaalista, muovista tai kankaasta.

Tikkarit
Tikkarit

Herkulliset tikkarit kustomoiduissa kääreissä.

Pastilliaskit
Pastilliaskit

Kustomoitavat pastillirasiat.

Karamellit
Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Suklaa
Suklaa

Herkulliset suklaapalat kustomoiduissa kääreissä.

Heijastimet
Heijastimet

Heijastimet painatuksella sinulle, joka etsit huolehtivaista mainostuotetta.

Mainoskynät
Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Lisätietoa Axon Profilin ilmapalloista

Axon Profil tarjoaa laadukkaita ja edullisia ilmapalloja painatuksella ja nopealla toimitusajalla. Normaali toimitusaika on noin 2 viikkoa, mutta jos toimituksella on kova kiire, voimme toimittaa tilauksen pikatoimituksella 5-7 päivässä. Painatamme ilmapallot laadukkaalla painatusmenetelmällä pitkän ilmapallopainatuskokemuksemme ansiosta. Ilmapallojen painatus on nimittäin erityisiä taitoja vaativaa taidetta, eikä laadukkaan tuloksen saavuttaminen ole helppoa. Minimitilausmäärä on 1000 kappaletta ja painatus voidaan tehdä enintään 2 värillä. Jos tilaat 3000 kappaletta, painatus voidaan tehdä enintään 5 värillä. Ilmapallot voidaan täyttää halutessa myös heliumilla. Helium vuotaa ulos melko nopeasti, mikä tarkoittaa, että ilmapallojen muoto häviää jo lähes 1 päivän jälkeen. Siksi suosittelemme käyttämään normaalia ilmaa. Meiltä löydät myös valikoiman käytännöllisiä ilmapallojen lisävarusteita, kuten ilmapallotikkuja ja ilmapallopumppuja.

Ilmapallot markkinointikeinona

Painetut ilmapallot ovat juhlavia mainostuotteita, jotka sopivat täydellisesti messuille, asuntonäyttöihin ja yritystapahtumiin. Niitä on edullista ostaa isokin määrä, ja palloilla saa helposti paljon näkyvyyttä. Väriskaala on laaja, ja samaan tilaukseen voi yhdistää ilman lisämaksua eri värejä, kunhan itse painatus on kaikissa juuri samanlainen ja samalla värillä. Värikkäät ilmapallot luovat pirteän tunnelman esimerkiksi messuosastolle. Kaikista hauskinta on kuitenkin jakaa ilmapalloja lapsille, sillä lapset rakastavat etenkin heliumpalloja! Saat pienellä rahalla paljon uusia asiakkaita sekä iloista mieltä.

Ilmapallot valokuvapainatuksella

Jos haluat ilmapalloihisi vaativamman logon tai kuvion, kannattaa valita malli, johon saa valokuvapainatuksen. Silloin saamme tehtyä värikkään kuvion tai jopa valokuvan palloihin. Valokuvapainatus maksaa enemmän kuin tavallinen painokuvio, mutta sen lopputulos on fantastinen. Voit siis päästää mielikuvituksesi valloilleen, ja suunnitella palloihin esimerkiksi kuvan firmanne maskotista, tai ehkäpä valokuvan henkilökunnasta. Aina ennen tilauksen vahvistamista saat meiltä digitaalisen luonnoksen tuotteista, jotta näet miltä valitsemasi kuvio näyttää lopullisessa tuotteessa. Jos muokata kuvaa, teemme muutokset ja lähetämme sinulle uuden luonnoksen. Meille on tärkeää, että olet varmasti tyytyväinen tilaukseesi!

Autamme sinua mielellämme!

Jos sinulla herää kysymyksiä ilmapalloistamme tai niiden painatusmahdollisuuksista, ota vain yhteyttä meihin. Vastaamme kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla, ja autamme valitsemaan parhaan mainostuotteen juuri sinulle. Lähetämme myös ilmaisia tuotenäytteitä, jos haluat nähdä tuotteen ja sen värin ennen tilaamista. Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä asiakapalveluumme, niin autamme sinua henkilökohtaisesti!

Asiakas-palvelu