1. Etusivu
 2. Messut
 3. Ilmapallot

Ilmapallot painatuksella

Ajattele sanaa juhla ja luultavasti ajattelet ilmapalloja! Riippumatta siitä, onko kyseessä yrityksesi lanseeraustapahtuma vai juhlitteko vuosipäivää, ilmapallot ovat välttämättömiä. Miksi et tekisi siis vähän ylimääräistä mainontaa yrityksellesi käyttämällä mainospalloja? Axon Profililta saat ilmapallot painatuksella kaikissa sateenkaaren väreissä.

9 tuotetta
Vinkki!

Ilmapallot painatuksella ovat loistava keino mainostaa.

Ilmapallot painatuksella näkyvät kauas, ovat usein värikkäitä ja keräävät katseita. Mainosviestisi pääsee lisäksi usein iloisten lasten kuljetettavaksi.

Ilmapallomme painetaan yleensä screenprint-painatuksena. Se tarkoittaa, että painovärit painetaan kehykseen pingoitetun kankaan läpi. Kangas päästää väriä vain juuri niihin kohtiin, kuin on tarkoitettu, eli painatuksen laatu on ensiluokkainen. Ilmapallot painetaan aina täyteenpuhallettuina.

Jos haluat painaa palloihin valokuvan tai monivärisen kuvion, suosittelemme tuotetta Solid Photo. Siinä painatus tehdään CMYK-väreillä, mikä mahdollistaa monimutkaiset kuviot, valokuvat ja liukuvärit.

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Lisätietoa Axon Profilin ilmapalloista

Axon Profil tarjoaa laadukkaita ja edullisia ilmapalloja painatuksella ja nopealla toimitusajalla. Normaali toimitusaika on noin 2 viikkoa, mutta jos toimituksella on kova kiire, voimme toimittaa tilauksen pikatoimituksella 5-7 päivässä. Painatamme ilmapallot laadukkaalla painatusmenetelmällä pitkän ilmapallopainatuskokemuksemme ansiosta. Ilmapallojen painatus on nimittäin erityisiä taitoja vaativaa taidetta, eikä laadukkaan tuloksen saavuttaminen ole helppoa. Minimitilausmäärä on 1000 kappaletta ja painatus voidaan tehdä enintään 2 värillä. Jos tilaat 3000 kappaletta, painatus voidaan tehdä enintään 5 värillä. Ilmapallot voidaan täyttää halutessa myös heliumilla. Helium vuotaa ulos melko nopeasti, mikä tarkoittaa, että ilmapallojen muoto häviää jo lähes 1 päivän jälkeen. Siksi suosittelemme käyttämään normaalia ilmaa. Meiltä löydät myös valikoiman käytännöllisiä ilmapallojen lisävarusteita, kuten ilmapallotikkuja ja ilmapallopumppuja.

Ilmapallot markkinointikeinona

Ilmapallot painatuksella ovat juhlavia mainostuotteita, jotka sopivat täydellisesti messuille, asuntonäyttöihin ja yritystapahtumiin. Niitä on edullista ostaa isokin määrä, ja palloilla saa helposti paljon näkyvyyttä. Väriskaala on laaja, ja samaan tilaukseen voi yhdistää ilman lisämaksua eri värejä, kunhan itse painatus on kaikissa juuri samanlainen ja samalla värillä. Värikkäät ilmapallot omalla painatuksella luovat pirteän tunnelman esimerkiksi messuosastolle. Kaikista hauskinta on kuitenkin jakaa ilmapalloja lapsille, sillä lapset rakastavat etenkin heliumpalloja! Saat pienellä rahalla paljon uusia asiakkaita sekä iloista mieltä.

Ilmapallot valokuvapainatuksella

Jos haluat ilmapalloihisi vaativamman logon tai kuvion, kannattaa valita malli, johon saa valokuvapainatuksen. Silloin saamme tehtyä värikkään kuvion tai jopa valokuvan palloihin. Valokuvapainatus maksaa enemmän kuin tavallinen painokuvio, mutta sen lopputulos on fantastinen. Voit siis päästää mielikuvituksesi valloilleen, ja suunnitella palloihin esimerkiksi kuvan firmanne maskotista, tai ehkäpä valokuvan henkilökunnasta. Aina ennen tilauksen vahvistamista saat meiltä digitaalisen luonnoksen tuotteista, jotta näet miltä valitsemasi kuvio näyttää lopullisessa tuotteessa. Jos muokata kuvaa, teemme muutokset ja lähetämme sinulle uuden luonnoksen. Meille on tärkeää, että olet varmasti tyytyväinen tilaukseesi!

Autamme sinua mielellämme!

Jos sinulla herää kysymyksiä ilmapalloistamme tai niiden painatusmahdollisuuksista, ota vain yhteyttä meihin. Vastaamme kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla, ja autamme valitsemaan parhaan mainostuotteen juuri sinulle. Lähetämme myös ilmaisia tuotenäytteitä, jos haluat nähdä tuotteen ja sen värin ennen tilaamista. Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä asiakapalveluumme, niin autamme sinua henkilökohtaisesti!

Ilmapallot tapahtumiin

Riippumatta siitä, onko yritykselläsi ensi-ilta, vuosipäivä tai messut, ilmapallot painatuksella tekevät aina vaikutuksen. Ne ovat helppo tapa erottua joukosta tai korostaa omaa brändiä. Meillä on paljon erilaisia palloja ja hienoja painatusvaihtoehtoja. Älä missaa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja!

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus
 • Kustomointi
  • Painatus
  • 4-värinen kuvapainatus
  Painatus
  4-värinen kuvapainatus
 • Eco
  • Eco
 • Express
  • Express