• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kosketusnäyttökynät

Kosketusnäyttökynän avulla surffaat mobiililaitteellasi entistä nopeammin ja kätevämmin. Kynä toimii myös tavallisena kuulakärkikynänä. Meiltä löydät laajan valikoiman kustomoitavia touch-kyniä eri hintaluokissa - kaikkiin tuotteisiin on saatavana painatus tai laserkaiverrus.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Matkapuhelimen lisätarvikkeet
Matkapuhelimen lisätarvikkeet

Matkapuhelimen lisätarvikkeet kaikissa hintaluokissa. Meiltä löydät kaikkea puhelimellesi!

Puhdistusliinat
Puhdistusliinat

Puhdistusliinat mikrokuidusta kännyköiden, tietokeneiden näytön ja silmälasien puhdistamiseen.

Erikoiskynät
Erikoiskynät

Etsitkö jotain vieläkin mieleenpainuvampaa? Tutustu valikoimaamme kekseliäitä ja yllättäviä erikoiskyniä!

Mainoskynät
Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Laserosoittimet
Laserosoittimet

Lasersoittimet ja laserkynät painatuksella.

Vahvista tuotemerkkiäsi logopainettujen kosketusnäyttökynien avulla

Kosketusnäyttökynien jakaminen vierailijoille messuilla ja tapahtumissa on loistava keino saada mainoksesi mahdollisimman monelle potentiaaliselle asiakkaalle. Jos kynä on persoonallinen ja erottuu joukosta, saat sille vielä enemmän huomiota. Messuilta kynä kulkeutuu kotiin tai työpaikalle, ja pääsee mahdollisesti jakamaan brändisi sanomaa vielä suuremmalle yleisölle. Siksi kannattaakin satsata kestäviin ja laadukkaisiin mainoskyniin, sillä ne toimivat yrityksesi käyntikorttina. Niitä voi olla myös tarjolla yrityksen vastaanotossa pienessä kulhossa tai kyniä voi laittaa jokaisen tavaralähetyksen mukaan asiakkaille pienenä lisämainoksena. Logokyniä kannattaa kantaa myös mukana asiakaskäynneille ja jättää ne sinne vierailun päätteeksi. Erona tavallisiin mainoskyniin kosketusnäyttökyniä voi käyttää myös älypuhelimien ja tablettien kosketusnäytöllä. Vaikka monet palvelut ovat jo siirtyneet sähköisiksi, emme vielä elä täysin paperittomassa yhteiskunnassa. Siksi on loistava ratkaisu valita mustekynä, jonka toisessa päässä on kosketusnäyttökumi. Monikäyttöinen mainoslahja on asiakkaiden suosikki! Saatavilla on myös malleja, joissa on pelkkä kosketusnäyttötoiminto. Ne ovat tavallista mustekynää pienempiä, ja kulkevat kätevästi taskussa. Talvipakkasilla pieni stylus-kynä pelastaa sormet paleltumiselta, sillä sen avulla voi käyttää älypuhelinta hanskat kädessä.

Vinkkejä tuotteen valintaan

Ennen mainoskynän valitsemista kannattaa miettiä mikä on sen tärkein ominaisuus. Onko se hinta, ulkonäkö vai materiaali. Mikä on kosketusnäyttökynien päällimmäinen käyttötarkoitus? Koska valikoimaa on niin paljon, kannattaa etsiä sellainen kosketusnäyttökynä, joka sopii yrityksenne profiiliin värien ja ulkonäön osalta. Vaihtoehtoisesti kynän materiaali voi kuvastaa työtänne ja arvojanne. Hintahaitarimme ylettyy edullisista peruskynistä ylellisiin metallikyniin. Edulliset muovikynät ovat mainioita messuilla tai yleisötapahtumissa. Jämerät metallikynät kaiverruksella ovat puolestaan ihanteellisia konttorille työkäyttöön, tai liikelahjana tärkeimmille asiakkaille. Kannattaa muistaa, että kosketusnäyttökynät toimivat osaltaan myös käyntikorttina, joten laatuun kannattaa satsata. Siksi me suosittelemme satsaamaan kynään, josta tulee vastaanottajan uusi suosikki, ja joka kestää vuosia. Myös mainoskynien lukumäärä kannattaa laskea käyttökohteen mukaisesti. Isommissa tapahtumissa, jossa mainostavaraa jaetaan paljon, on hyvä perusmäärä 500 kappaletta tai enemmän. Muihin käyttötarkoituksiin kannattaa huomioida kynien käyttöikä, sillä perushintaiset kuulakärkikynät voivat kuivua 2-3 vuoden jälkeen. Siksi konttorille kannattaa tilata n. 1,5 vuoden varasto kyniä kerralla.

Kosketusnäyttökynä - hyödyllinen mainostuote

Kosketusnäyttölynä on suosittu ja käytännöllinen mainoslahja, sillä se sopii kenelle tahansa, saajan iästä ja sukupuolesta riippumatta. Jos yrityksenne on usein esillä messuilla, kannattaa varastoon tilata kunnon satsi laadukkaita mutta edullisia logokyniä, joita voitte jakaa pienenä mainoksena ja käyntikorttina. Laadukas kynä kestää käytössä kauan, ja mainoksesi saa enemmän näkyvyyttä. Logo, slogan tai nettiosoite kynässä muistuttaa vastaanottajaa aina yrityksestäsi.

Meiltä saat apua

Jos tarvitset apua oikean mainostuotteen valinnassa, ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme myyneet mainoskyniä ja kosketusnäyttökyniä netissä jo vuosia, ja annamme mielellämme vinkkejä tuotteiden suhteen sekä painatuksen kanssa. Mikäli haluat nähdä kynästä mallikappaleen ennen tilaamista, sekin onnistuu. Laita meille sähköpostia tai soita, olemme täällä sinua varten!

Asiakas-palvelu