• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Lyijykynät painatuksella

Lyijytäytekynät tuovat ehkä monelle mieleen opiskeluajat, mutta koulujen, yliopistojen ja muiden oppilaitosten lisäksi ne ovat suosittu logotuote mm. erilaisten yhdistysten, seurojen ja esimerkiksi hotelliasiakkaidemme keskuudessa. Etsit sitten laadukasta liikelahjaa tai edullista giveaway-kynää jaettavaksi vaikkapa messuilla, laajasta valikoimastamme löydät taatusti tarpeitasi vastaavat tuotteet. Valittavanasi on niin ympäristöystävällisiä, kierrätysmateriaaleista valmistettuja ekomalleja kuin myös huippulaadukkaita metallisia kyniä, unohtamatta tietenkään edullisia budjettimallejamme. Kaikki lyijytäytekynämme ovat kustomoitavissa toiveittesi mukaan, joko painatuksella tai kaiverruksella.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Penaalit
Penaalit

Kaikenlaiset penaalit. Monipuolinen ja käytännöllinen mainoslahja.

Merkkauskynät
Merkkauskynät

Merkkaus- ja korostuskyniä joka lähtöön.

Lyijykynät
Lyijykynät

Laaja valikoima lyijykyniä kustomoidulla painatuksella.

Mainoskynät
Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Muistilehtiöt
Muistilehtiöt

Itsekiinnittyvät muistilaput painatuksella.

Pyyhekumit
Pyyhekumit

Edulliset pyyhekumit painatuksella.

Paperiklipsit
Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Kirjoituslehtiöt
Kirjoituslehtiöt

Kustomoitavat kokouskansiot, -lehtiöt ja kierrelehtiöt.

Lisätietoa lyijytäytekynistä

Lyijytäytekynät ovat moderneja versioita lyijykynistä. Ne ovat erityisen suosittuja koululaisten ja opiskelijoiden parissa muistiinpanojen kirjoittamisessa. Logopainetut lyijytäytekynät ovat edullisia ostaa, mutta ne ovat myös monipuolisia ja käytännöllisiä mainoslahjoja. Kynillä on pitkä käyttöikä, jonka ansiosta myös mainoksesi saa paljon näkyvyyttä.

Lyijytäytekynän valitseminen

Laajasta valikoimastamme löytyy paljon erilaisia lyijytäytekyniä eri hintaluokista. Ennen kynän valintaa kannattaa miettiä yritksenne tarpeita ja budjettia. Edullisimmat mallit sopivat hyvin yrityksille, jotka haluavat jakaa niitä laajalle asiakaskunnalle ja tavoittaa mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita esimerkiksi messuilla. Jos kynät sen sijaan tulevat yrityksen omaan käyttöön, kannattaa valita hieman hinnakkaampi malli, joka kestää käytössä pitkään. Joissakin tapauksissa laadukas metallinen lyijytäytekynä on paras valinta. Esimerkiksi asianajotoimistolle suosittelisimme arvokkaan näköistä ja tuntuista metallikynää. Kun perusraamit ostokselle ovat tiedossa, voi tilauksen teossa keskittyä yksityiskohtiin. Minkä värinen itse lyijytäytekynän tulisi olla, ja millä väreillä logo halutaan painaa siihen. Metallikyniin saa monissa tapauksissa myös laserkaiverruksen, joka nostaa sen statusta vielä asteen verran ylellisemmäksi. Painatuksen värit voi valita todella kattavasta Pantone-värikartasta, jolloin ne vastaavat mahdollisimman hyvin yrityksesi logon virallista sävyä. Myös merkkauksen paikan voi valita monissa malleissa itse. Toiset haluavat logon klipsiin, toiset kynän runkoon, ja osa taas haluaa molempiin. Jos kyniin tulee laittaa sekä logo että slogan, voitte hyödyntää molemmat painoalueet.

Kuinka valitsen mainoslyijykynän?

Axon Profilin verkkokaupasta löydät helposti sellaisen mainoskynän, joka sopii tarpeisiisi. Meillä on lyijykyniä laidasta laitaan, ja kätevän filtteritoiminnon avulla voit erotella joukosta juuri sinulle sopivat mallit. Voit valita filtterillä mm. kynän värin ja painatuksen tyypin. Mikäli tarvitset lisävinkkejä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua tuotteen valinnan sekä painatuksen kanssa.

Lyijytäytekynän edut

Lyijytäytekynän etuna tavalliseen lyijykynään on se, ettei sitä tarvitse teroittaa. Se ei siis kulu, ja siksi se kestää käytössä paljon pidempään kuin tavallinen lyijykynä, mistä on hyötyä mainoksesi kannalta. Ottaen huomioon erittäin edullisen sisäänostohinnan, saat siis pitkäaikaisen mainoksen logollesi pikkurahalla. Logopainettuja lyijytäytekyniä voi ostaa kerralla varastoon isonkin erän, sillä ne eivät kärsi pitkästä varastoinnista lainkaan, toisin kuin esimerkiksi mustekynät.

Autamme tilauksen kanssa

Jos valinnanvaikeus iskee, ja tarvitset apua lyijytäytekynän valintaan, soita ihmeessä asiakaspalveluumme. Meillä on vuosien kokemus mainoslyijykynien myynnistä, ja annamme mielellämme vinkkejä kynien sekä painatuksen suhteen. Kerro vain minkälaiseen käyttöön tuote tulee ja millainen budjetti teillä on, niin saat asiantuntijan vinkkejä.

Asiakas-palvelu