• Ilmainen toimitus
  • Suomen parhaat profiilituotteet
  • Aina luonnos ja tarjous

Lyijykynät painatuksella

Lyijytäytekynät tuovat ehkä monelle mieleen opiskeluajat, mutta koulujen, yliopistojen ja muiden oppilaitosten lisäksi ne ovat suosittu logotuote mm. erilaisten yhdistysten, seurojen ja esimerkiksi hotelliasiakkaidemme keskuudessa. Etsit sitten laadukasta liikelahjaa tai edullista giveaway-kynää jaettavaksi vaikkapa messuilla, laajasta valikoimastamme löydät taatusti tarpeitasi vastaavat tuotteet. Valittavanasi on niin ympäristöystävällisiä, kierrätysmateriaaleista valmistettuja ekomalleja kuin myös huippulaadukkaita metallisia kyniä, unohtamatta tietenkään edullisia budjettimallejamme. Kaikki lyijytäytekynämme ovat kustomoitavissa toiveittesi mukaan, joko painatuksella tai kaiverruksella.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Penaalit

Penaalit

Kaikenlaiset penaalit. Monipuolinen ja käytännöllinen mainoslahja.

Merkkauskynät

Merkkauskynät

Merkkaus- ja korostuskyniä joka lähtöön.

Lyijykynät

Lyijykynät

Laaja valikoima lyijykyniä kustomoidulla painatuksella.

Mainoskynät

Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Muistilehtiöt

Muistilehtiöt

Itsekiinnittyvät muistilaput painatuksella.

Pyyhekumit

Pyyhekumit

Edulliset pyyhekumit painatuksella.

Paperiklipsit

Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Lehtiöt

Lehtiöt

Kustomoitavat kokouskansiot, -lehtiöt ja kierrelehtiöt.

Lisätietoa lyijytäytekynistä

Lyijytäytekynät ovat moderneja versioita lyijykynistä. Ne ovat erityisen suosittuja koululaisten ja opiskelijoiden parissa muistiinpanojen kirjoittamisessa. Logopainetut lyijytäytekynät ovat edullisia ostaa, mutta ne ovat myös monipuolisia ja käytännöllisiä mainoslahjoja. Kynillä on pitkä käyttöikä, jonka ansiosta myös mainoksesi saa paljon näkyvyyttä.

Kuinka valitsen mainoslyijykynän?

Axon Profilin verkkokaupasta löydät helposti sellaisen mainoskynän, joka sopii tarpeisiisi. Meillä on lyijykyniä laidasta laitaan, ja kätevän filtteritoiminnon avulla voit erotella joukosta juuri sinulle sopivat mallit. Voit valita filtterillä mm. kynän värin ja painatuksen tyypin. Mikäli tarvitset lisävinkkejä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua tuotteen valinnan sekä painatuksen kanssa.

Lyijytäytekynän edut

Lyijytäytekynän etuna tavalliseen lyijykynään on se, ettei sitä tarvitse teroittaa. Se ei siis kulu, ja siksi se kestää käytössä paljon pidempään kuin tavallinen lyijykynä, mistä on hyötyä mainoksesi kannalta. Ottaen huomioon erittäin edullisen sisäänostohinnan, saat siis pitkäaikaisen mainoksen logollesi pikkurahalla. Logopainettuja lyijytäytekyniä voi ostaa kerralla varastoon isonkin erän, sillä ne eivät kärsi pitkästä varastoinnista lainkaan, toisin kuin esimerkiksi mustekynät.

Autamme tilauksen kanssa

Jos valinnanvaikeus iskee, ja tarvitset apua lyijytäytekynän valintaan, soita ihmeessä asiakaspalveluumme. Meillä on vuosien kokemus mainoslyijykynien myynnistä, ja annamme mielellämme vinkkejä kynien sekä painatuksen suhteen. Kerro vain minkälaiseen käyttöön tuote tulee ja millainen budjetti teillä on, niin saat asiantuntijan vinkkejä.

Asiakas-palvelu