• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kynäsetit

"Kaksin aina kaunihimpi" - tämä vanha viisaus koskee tietenkin myös Axon Profilin kahden kynän kynäsettejä. Ja toki valikoimastamme löytyy myös useamman kynän pakkauksia heille, jotka eivät sananlaskuista piittaa. Meiltä voit tilata kaikki markkinointitarpeitasi vastaavat kynäsetit omalla logollasi tai iskulauseellasi varustettuina, etsit sitten klassisia kahden kynän kuulakärki- ja mustekynäsettejä liikelahjaksi, värikynälajitelmia giveaway-tuotteeksi lapsille tai vaikkapa ekologista bambupenaalia lyijykynineen ja pyyhekumeineen koulun varainkeruutuotteeksi. Kaikki kynäsetit ovat kustomoitavissa omalla logo- tai tekstikaiverruksellasi tai suunnittelemallasi painatuksella.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Kosketusnäyttökynät
Kosketusnäyttökynät

Valtava valikoima kosketusnäyttökyniä. Paljon eri malleja ja hintatasoja.

Merkkauskynät
Merkkauskynät

Merkkaus- ja korostuskyniä joka lähtöön.

Lyijykynät
Lyijykynät

Laaja valikoima lyijykyniä kustomoidulla painatuksella.

Lyijytäytekynät
Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Metallikynät
Metallikynät

Tyylikkäät ja laadukkaat metallikynät.

Mainoskynät
Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Post-it
Post-it

Suositut Post-it-laput painatuksella edulliseen hintaan.

Kirjoituslehtiöt
Kirjoituslehtiöt

Kustomoitavat kokouskansiot, -lehtiöt ja kierrelehtiöt.

Kynäsetit logopainatuksella

Tuo tavaramerkkisi ihmisten tietouteen jakamalla kynäsettejä, joissa on yrityksesi logopainatus. Lähes jokainen arvostaa käytännöllista lahjaa, ja niitä voi jakaa myös yrityksen henkilökunnan käyttöön. Muste- ja lyijykynille on aina käyttöä, ja mikäs sen parempaa kuin saada molemmat kynät samassa pakkauksessa. Painattamalla logon kynäsetteihin saat arvokkaan mainoksen, joka kestää käytössä vuosia.

Oikean mallin valinta

Lähes kaikki yritykset ostavat logotuotteita, ja kynät ovat kaikkein suosituin tuoteryhmämme. Meiltä löydät sopivat kynäsetit joka tarpeeseen, eli etsitpä sitten kustomoitavia kyniä konttorille tai mainoskyniä koulujen alkua ajatellen, saat sen meiltä. Valtavasta valikoimastamme voit poimia joko edullisemmat budjettimallit tai ylelliset luksussetit. Meillä on myös paljon ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, jotka on valmistettu esimerkiksi kierrätyspaperista tai -muovista. Koska kynäsettejä on niin paljon, voit rajata hakua käyttämällä sivun ylälaidan filtteriä ja valita vaikkapa toivomasi värin sekä merkkausmenetelmän.

Painatus vai laserkaiverrus

Kynäsetteihimme voi valita mallista riippuen joko painatuksen, laserkaiverruksen tai molemmat. Laserkaiverrus tarkoittaa logoa, joka kaiverretaan kynän pintaan niin, että itse materiaalin väri paljastuu pinnan alta. Laserkaiverrus on hieman hinnakaampi, mutta sitäkin tyylikkäämpi valinta. Se on hieman ylellisemmän oloinen kuin painatus. Jos kuviosi on yksityiskohtainen tai monivärinen, kannattaa kuitenkin valita painatus, sillä laserkaiverruksella voi toteuttaa vain yksinkertaisia kuvioita tai tekstejä, kun merkkausala on näin pieni. Painatuksen toteutamme Pantone-värikartan väreillä, ja voit valita juuri yrityksesi logoon sopivat sävyt.

Oikean kynäsetin valinta on helppoa

Olemme laittaneet nettikauppaan kätevän filtterin, jolla voit rajata tuloksia oman mielesi mukaan. Valitse vain sivun ylälaidasta toivomasi väri ja merkkausmenetelmä ja järjestä tulokset joko hinnan, suosion tai minimitilausmäärän mukaisesti. Kynien muste kestää n. vuoden verran varastointia ennen kuin se rupeaa kuivumaan. Ei siis kannata tilata monen vuoden varastoa kerralla, koska riskinä on että muste kuivahtaa liikaa ja kynä ei toimi parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Asiakas-palvelu