Lyijykynät painatuksella

Mieti sanaa lyijykynä. Eikö ajatuksesi yhdistykin koulumaailmaan? Ei olekaan sattumaa, että suurin osa Axon Profilin kynistä tilataan kouluihin. Asiakkaamme ovat kouluja, yliopistoja ja opiskelijayhdistyksiä, mutta myös hotellit ja koulutusyritykset tilaavat meiltä suuriä määriä kyniä.

Värit

Lyijykynä painatuksella

Lyijykynä omalla painatuksella on klassinen mainostuote, ja ajaton suursuosikki myös liikelahjojen saralla. Kustomoitujen kyniemme suurkuluttajiin kuuluu niin kouluja, yliopistoja ja opiskelijayhdistyksiä, kuin myös hotelleja ja koulutusyrityksiäkin. Lyijykynä on mainostuotteena hyvin edullinen, ja sopiva etenkin silloin, kun haluat saavuttaa mahdollisimman suuria joukkoja kerralla. Axon Profilin valikoimista löydät suuren määrän erilaisia lyijykyniä: saatavilla on sekä lyhyitä että pitkiä malleja, pyyhekumilla tai ilman - ja paljon muuta.

Lyijykynä tai lyijytäytekynä?

Lyijytäytekynä, lyijykynän nuorempi serkku, on osittain korvannut lyijykynän kirjoitusvälineenä. Lyijykynässä on kuitenkin paljon etuja jotka saatetaan unohtaa. Ensinäkin hinta. Lyijykynä on ehdottomasti edullisempi kun lyijytäytekynä. Tilauksen volyymista riippuen hinta voi olla jopa yksi kolmasosa edullisempi kun lyijytäytekynän hinta. Jos hinnasta on kyse on kyijykynä ylivoimaisesti paras valinta. Ulkopuoliset saattavat myös koeta yrityksen luontoystävällisempänä valitsemalla lyijykynän, lyijytäytekynän sijasta. Elämme ajoissa joissa luonnollisuutta kunnioitetaan, luomu ja luonto ovat keskeisiä aiheita, ja siltä kannalta luontoystävällisyys on tärkeä ominaisuus yritykselle. Lisäksi saadaan lyijykyniä monissa varianteissa. Esimerkiksi luontoystävällisiä lyijykyniä kierrätetystä paperista, kokomustia lyijykyniä, pieniä lyijykyniä, fluoresoivia lyijykyniä jne. Lyijytäytekynässä on tietenkin myös monia etuja, esimerkiksi se sopii vapaalla kädellä piirtämiseen ja on monien piirtäjien valinta, mutta ei sitä löydy lainkaan yhtä monissa varianteissa.

Timpurinkynä - erikois variantti

Timpurinkynä on erikoinen lyijykynä. Timpurinkynä on leveämpi lyijykynä vakaalla ja vahvemmalla lyijyterällä. Kehitetty esimerkiksi kirjoitukseen puulla, kipsillä ja muilla pehmeillä materiaaleilla. Timpurinkynät painatuksella ovat mainio liikelahja ja mainostuote rakennusliikkeelle ja puusepälle. Tuotteella on paljon käyttöä seka asiakkaalle että omalle henkilökunnalle. Hyvä käyttötapa on antaa henkilökunnan käyttää timpurinkynää asiakkaalla ja unohtaa asiakkaan haltuun se. Timpurinkynä on aina iloinen lisä harrastaja puusepän työkalulaukussa.

Lyijykynä mainostuotteena

Lyijykyniä käytetään mainostuotteina tai liikelahjoina yleensä jonkin toisen toiminnan yhteydessä. Esimerkiksi markkinatutkimuksen yhteydessä, kiinostuslomakkeen täyttämisessä tai tietokilpailuissa. Kiitoksena osaanottajat saavat pitää kynän. Nykyään lyijykynä ei ole yhtä yleinen kuin mustekynä ja siitä syystä käyttäjä haluaa mielellään pitää tämän itsellään. Lyijykynää voi myös käyttää piirtämiseen, joka on monen intoilian vapaa-ajan mielipuuhaa. Koska lyijykynä on niin edullinen mainostuote sitä voi jakaa suurissa määrissä liikelahjana huomion saavuttamiseksi, näkyvästi sekä tehokkaasti. Lisäksi käytetään lyijykyniä painatuksella usein myös eksklusiivisten vaatteiden markkinointiin. Elegantin ulkonäkönsä varten ovat erityisesti kokomustat lyjykynät olleet suosikkeja vaateteollisuudella.

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Penaalit

Penaalit

Kaikenlaiset penaalit. Monipuolinen ja käytännöllinen mainoslahja.

Erikoiskynät

Erikoiskynät

Etsitkö jotain vieläkin mieleenpainuvampaa? Tutustu valikoimaamme kekseliäitä ja yllättäviä erikoiskyniä!

Kynäsetit

Kynäsetit

Kätevät kynäsetit kaikissa hintaluokissa ja materiaaleissa.

Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Mainoskynät

Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Pyyhekumit

Pyyhekumit

Edulliset pyyhekumit painatuksella.

Paperiklipsit

Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Viivoittimet

Viivoittimet

Puusta tai muovista tehdyt viivoittimet omalla painatuksella.