• Ilmainen toimitus
  • Suomen parhaat profiilituotteet
  • Aina luonnos ja tarjous

Lyijykynät painatuksella

Mieti sanaa lyijykynä. Eikö ajatuksesi yhdistykin koulumaailmaan? Ei olekaan sattumaa, että suurin osa Axon Profilin kynistä tilataan kouluihin. Asiakkaamme ovat kouluja, yliopistoja ja opiskelijayhdistyksiä, mutta myös hotellit ja koulutusyritykset tilaavat meiltä suuriä määriä kyniä.

Värit
Ympäristöystävällinen
kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Penaalit

Penaalit

Kaikenlaiset penaalit. Monipuolinen ja käytännöllinen mainoslahja.

Erikoiskynät

Erikoiskynät

Etsitkö jotain vieläkin mieleenpainuvampaa? Tutustu valikoimaamme kekseliäitä ja yllättäviä erikoiskyniä!

Kynäsetit

Kynäsetit

Kätevät kynäsetit kaikissa hintaluokissa ja materiaaleissa.

Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Mainoskynät

Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Pyyhekumit

Pyyhekumit

Edulliset pyyhekumit painatuksella.

Paperiklipsit

Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Viivoittimet

Viivoittimet

Puusta tai muovista tehdyt viivoittimet omalla painatuksella.

Lyijykynä painatuksella - ajaton mainostuote

Lyijykynä omalla painatuksella on klassinen mainostuote, ja ajaton suursuosikki myös liikelahjojen saralla. Kustomoitujen kyniemme suurkuluttajiin kuuluu niin kouluja, yliopistoja ja opiskelijayhdistyksiä, kuin myös hotelleja ja koulutusyrityksiäkin. Lyijykynä on mainostuotteena hyvin edullinen, ja sopiva etenkin silloin, kun haluat saavuttaa mahdollisimman suuria joukkoja kerralla. Axon Profilin valikoimista löydät suuren määrän erilaisia lyijykyniä: saatavilla on sekä lyhyitä että pitkiä malleja, pyyhekumilla tai ilman - ja paljon muuta.

Lyijykynä tai lyijytäytekynä?

Lyijytäytekynä, lyijykynän nuorempi serkku, on osittain korvannut lyijykynän kirjoitusvälineenä. Lyijykynässä on kuitenkin paljon etuja jotka saatetaan unohtaa. Ensinäkin hinta. Lyijykynä on ehdottomasti edullisempi kun lyijytäytekynä. Tilauksen volyymista riippuen hinta voi olla jopa yksi kolmasosa edullisempi kun lyijytäytekynän hinta. Jos hinnasta on kyse on lyijykynä ylivoimaisesti paras valinta. Elämme ajassa, jossa luonnollisuutta kunnioitetaan, luomu ja luonto ovat keskeisiä aiheita, ja siltä kannalta ympäristöystävällisyys on tärkeä ominaisuus yritykselle. Saatavilla on mm. luontoystävällisiä lyijykyniä kierrätetystä paperista, kokomustia lyijykyniä, pieniä lyijykyniä ja pimeässä loistavia lyijykyniä.

Timpurinkynä

Timpurinkynä on erikoiskynä, joka on leveämpi ja siinä on vahvempi lyijy. Se on kehitetty käytettäväksi puulla, kipsillä ja muilla pehmeillä materiaaleilla. Timpurinkynät painatuksella ovat mainio liikelahja ja mainostuote rakennusliikkeille ja puusepille. Tuotteella on paljon käyttöä sekä asiakkaalle että omalle henkilökunnalle.

Lyijykynä mainostuotteena

Lyijykyniä käytetään usein mainostuotteina erilaisten aktiviteettien yhteydessä. Esimerkiksi markkinatutkimuksissa, kiinnostuslomakkeen täyttämisessä tai tietokilpailuissa. Kiitoksena osaanottajat saavat pitää kynän. Nykyään lyijykynä ei ole yhtä yleinen kuin mustekynä ja siitä syystä käyttäjä haluaa mielellään pitää tämän itsellään. Koska lyijykynä on niin edullinen mainostuote sitä voi jakaa suurissa määrissä liikelahjana huomion saavuttamiseksi.

Asiakas-palvelu