• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Lyijykynät painatuksella

Mieti sanaa lyijykynä. Eikö ajatuksesi yhdistykin koulumaailmaan? Ei olekaan sattumaa, että suurin osa Axon Profilin kynistä tilataan kouluihin. Asiakkaamme ovat kouluja, yliopistoja ja opiskelijayhdistyksiä, mutta myös hotellit ja koulutusyritykset tilaavat meiltä suuriä määriä kyniä.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Penaalit
Penaalit

Kaikenlaiset penaalit. Monipuolinen ja käytännöllinen mainoslahja.

Erikoiskynät
Erikoiskynät

Etsitkö jotain vieläkin mieleenpainuvampaa? Tutustu valikoimaamme kekseliäitä ja yllättäviä erikoiskyniä!

Kynäsetit
Kynäsetit

Kätevät kynäsetit kaikissa hintaluokissa ja materiaaleissa.

Lyijytäytekynät
Lyijytäytekynät

Lyijytäytekynät eri hintaluokissa, useita eri malleja ja värejä.

Mainoskynät
Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Pyyhekumit
Pyyhekumit

Edulliset pyyhekumit painatuksella.

Paperiklipsit
Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Viivoittimet
Viivoittimet

Puusta tai muovista tehdyt viivoittimet omalla painatuksella.

Ajaton mainostuote

Lyijykynä omalla painatuksella on klassinen mainostuote, ja ajaton suursuosikki myös liikelahjojen saralla. Kustomoitujen kyniemme suurkuluttajiin kuuluu niin kouluja, yliopistoja ja opiskelijayhdistyksiä, kuin myös hotelleja ja koulutusyrityksiäkin. Lyijykynä on mainostuotteena hyvin edullinen, ja sopiva etenkin silloin, kun haluat saavuttaa mahdollisimman suuria joukkoja kerralla. Axon Profilin valikoimista löydät suuren määrän erilaisia lyijykyniä: saatavilla on sekä lyhyitä että pitkiä malleja, pyyhekumilla tai ilman - ja paljon muuta.

Lyijykynä tai lyijytäytekynä?

Lyijytäytekynä on osittain korvannut lyijykynän kirjoitusvälineenä. Lyijykynässä on kuitenkin paljon etuja jotka saatetaan unohtaa. Ensinäkin hinta. Peruskynä on edullisempi kun lyijytäytekynä. Tilauksen volyymista riippuen hinta voi olla jopa yksi kolmasosa edullisempi kun lyijytäytekynän hinta. Jos hinnasta on kyse, on lyijykynä ylivoimaisesti paras valinta. Elämme ajassa, jossa luonnollisuutta kunnioitetaan, luomu ja luonto ovat keskeisiä aiheita, ja siltä kannalta ympäristöystävällisyys on tärkeä ominaisuus yritykselle. Saatavilla on mm. luontoystävällisiä lyijykyniä kierrätetystä paperista, kokomustia lyijykyniä, pieniä lyijykyniä ja pimeässä loistavia lyijykyniä.

Timpurinkynä

Timpurinkynä on erikoiskynä, joka on leveämpi ja siinä on vahvempi lyijy. Se on kehitetty käytettäväksi puulla, kipsillä ja muilla pehmeillä materiaaleilla. Timpurinkynät painatuksella ovat mainio liikelahja ja mainostuote rakennusliikkeille ja puusepille. Tuotteella on paljon käyttöä sekä asiakkaalle että omalle henkilökunnalle.

Lyijykynä mainostuotteena

Lyijykyniä käytetään usein mainostuotteina erilaisten aktiviteettien yhteydessä. Esimerkiksi markkinatutkimuksissa, kiinnostuslomakkeen täyttämisessä tai tietokilpailuissa. Kiitoksena osaanottajat saavat pitää kynän. Nykyään lyijykynä ei ole yhtä yleinen kuin mustekynä ja siitä syystä käyttäjä haluaa mielellään pitää tämän itsellään. Koska lyijykynä on niin edullinen mainostuote sitä voi jakaa suurissa määrissä liikelahjana huomion saavuttamiseksi.

Pyyhekumilla vai ilman?

Monissa lyijykynissä on päässä pyyhekumi. Se on kätevä pieni yksityiskohta, joka nostaa kynän käyttöarvoa. Useimmat asiakkaat haluavat sen lyijykyniin, ja monet mallit on varustettu pienellä pyyhekumilla. Saatavilla on kuitenkin myös malleja ilman sitä, sillä silloin yleisvaikutelma on sirompi. Jos kynän tulee olla tyylikkään ja ajattoman näköinen, on kumiton lyijykynä hyvä valinta.

Asiakas-palvelu