• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Jalkapallot

Jalkapallo on yksi maailman suurimmista urheilulajeista ja sitä pelataan suoraan sanottuna ihan kaikkialla. Jalkapallokentällä, välitunnilla, puistossa ja kotipihassa. Jalkapallo painatuksella on suosittu ja arvostettu profiilituote, joka myös kestää ja näkyy. Axon Profil tarjoaa kaikkea yksinkertaisemmista mainosjalkapalloista vähän hienompiin malleihin. Meiltä löytyy sopiva jalkapallo kaikille!

Värit
Muuta
kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Frisbeet
Frisbeet

Frisbeet omalla painatuksella.

Pallot
Pallot

Kaikenlaiset pallot omalla painatuksella.

Shortsit
Shortsit

Laaja valikoima shortseja omalla painatuksella.

Heijastinliivit
Heijastinliivit

Fiksu tuote, joka pelastaa henkiä liikenteessä.

Pinssit
Pinssit

Suunnitele oma pinssi! Valikoimamme sisältää kaikenlaisia pinssejä.

Energia
Energia

Pastillit ja energiapatukat kustomoitavissa kääreissä.

Jumppapussit
Jumppapussit

Kustomoitavat naruolkaimiset jumppapussit ja kuntosalikassit painatuksella. Laaja valikoima eri värejä ja malleja.

Urheilupullot
Urheilupullot

Kustomoitavat juoma- ja urheilupullot painatuksella tai laserkaiverruksella.

Jalkapallot painatuksella

Jalkapallo on todennäköisesti maailman suosituin urheilulaji, sillä sitä pelataan maapallon jokaisessa valtiossa. Jalkapalloa pelataan puistoissa, koulujen kentillä, kotipihoilla ja stadioneilla. Siksi logopainatuksella kustomoitu jalkapallo on varma hitti, joka tuo iloa saajalleen pitkäksi aikaa. Sekä aikuiset että lapset arvostavat jalkapalloa mainoslahjana, ja logopainatuksella varustettuna tavaramerkkisi yhdistyy ihmisten mielissä ilonhetkiin. Mainostuotteena se on mainio, koska käyttöikä on pitkä, ja yrityksesi saa arvokasta mainosta.

Kenelle kustomoitu jalkapallo sopii?

Koska mainosjalkapallot ovat hieman hintavampia markkinointituotteita, niitä yleensä jaetaan tärkeimmille asiakkaille, eikä isoille väkijoukoille. Jalkapallot voi myös yhdistää hauskaan kesäkampanjaan tai niitä voi jakaa urheilutapahtuman yhteydessä vaikkapa kisapalkintona. Lahja ei ole ikään sidottu, vaan se sopii kaikenikäisille. Etenkin hyvinvoinnin ja urheilun parissa toimivien yrityksien kannattaa hyödyntää jalkapalloja markkinoinnissaan.

Suuri valikoima

Axon Profilin verkkokaupassa on iso kirjo erilaisia jalkapalloja. Edullisemmat peruspallot sopivat isompiin kampanjoihin ja kalliimmat erikoispallot taas liikelahjaksi asiakkaille. Hintahaitarin kalliimmassa päässä olevissa palloissa on laadukkaampi materiaali ja ylellisempiä yksityiskohtia.

Asiakas-palvelu