• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Festivaalirannekkeet painatuksella

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia ja -paksuisia festarirannekkeita, yksinkertaisista tyvek-rannekkeista kestäviin muovisiin ja kankaisiin rannekkeisiin, joita festarikävijäsi käyttävät ilolla ja ylpeydellä kunnes ne mustuvat.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Olutlasit
Olutlasit

Laadukkaat olutlasit ja tuopit painatuksella. Paljon eri kokoja ja malleja.

Korvatulpat
Korvatulpat

Hyödyllinen ja hieno mainoslahja festivaaleille ja konsertteihin.

Karamellit
Karamellit

Laadukkaat mainosmakeiset kustomoitavissa kääreissä. Paljon maku- ja pakkausvaihtoehtoja, tutustu ja ylläty!

Aurinkolasit
Aurinkolasit

Aurinkolasit omalla painatuksella. Hauska mainoslahja juhliin.

Mainosnapit
Mainosnapit

Mainosnapit painatuksella, laaja valikoima eri kokoisia ja mallisia.

T-paidat
T-paidat

T-paidat tunnetuilta valmistajilta, mm. Fruit of the Loom, Hanes, Russell ja B&C.

Festariranneke logopainatuksella on statusmerkki!

Axon Profil tarjoaa laajan valikoiman festivaalirannekkeita, jotka voit kustomoida omaan tapahtumaasi sopivaksi. Festarirannekkeet ovat nuorison keskuudessa pieniä statussymboleita, ja niitä pidetään usein ranteessa vielä pitkään varsinaisen tapahtuman jälkeenkin. Siksi kannattaa panostaa hienoihin rannekkeisiin, sillä ne kulkevat tapahtumasi mainoksena yllättävän kauan!

Vinkkejä festivaalirannekkeen valintaan

Verkkokaupassamme on erilaisia vaihtoehtoja kustomoitavien rannekkeiden etsijöille. Kevyemmät mallit on tarkoitettu yhden päivän tapahtumiin, kun taas kestävämmät materiaalit mahdollistavat rannekkeen käytön usean päivän ajan. Tyvek-rannekkeet ovat sitkeitä paperirannekkeita, joilla on erittäin edullinen hinta. Ne on tarkoitettu kertakäyttöisiksi, vaikka materiaali kestää tarvittaessa parikin päivää. Vinyylirannekket kestävät rajumpaakin menoa, ja ne pysyvät helposti ehjänä useita päiviä, kunnes ne leikataan irti. Materiaalin etuna on sen vedenkestävyys. Kaikista pitkäikäisin vaihtoehto on kangasranneke, johon kuvio painetaan tai kudotaan. Ne kestävät joskus jopa kuukausien käyttöä. Painatuksella voi toteuttaa yksityiskohtaisempia kuvioita kuin kudontatekniikalla. Tyvek- ja vinyylirannekkeita voi ottaa tilaukseen erivärisinä, jos haluatte esimerkiksi erottaa VIP-vieraat jo rannekkeen värin perusteella.

Kangasranneke omalla designilla

Kudotut tapahtumarannekkeet valmistetaan alusta alkaen toiveidesi mukaisesti, eli saat tuotteesta juuri brändiisi tai tapahtumaasi sopivan. Hinta on kalliimpi kuin paperi- tai vinyylirannekkeissa, mutta lopputulos on myös erittäin ylellinen ja tyylikäs. Kudottu ranneke on oikeastaan enemmän matkamuisto kuin pääsylippu, koska sitä voi käyttää niin kauan. Minimimäärä on kuitenkin sen verran iso, että niitä kannattaa tilata hieman isomman yleisömäärän tapahtumiin.

Nopeat toimitusajat ja pienet minimitilausmäärät

Axon Profil tarjoaa festarirannekkeita nopealla toimituksella. Normaali toimitusaika tyvek- ja vinyylirannekkeille on n. 2 viikkoa ja kangasrannekkeille n. 2-4 viikkoa. Ota meihin yhteyttä ja kerro toimituksen deadline, niin tarkistamme tämänhetkiset tuotantoajat. Tuotteissamme on pienet minimierät; monia malleja voi tilata 300 kappaleen erissä. Mitä isompi tilausmäärä on, sitä edullisempi on myös kappalehinta.

Meiltä saat apua!

Jos tilauksen teko tuntuu vaikealta nettikaupan kautta, tai jos et osaa päättää minkä tuotteen valitsisit, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Annamme käytännön vinkkejä niin tuotteiden kuin painatuksenkin suhteen, jotta olet varmasti tyytyväinen ostokseesi.

Asiakas-palvelu