1. Etusivu
 2. Laukut
 3. Paperikassit

Paperikassit painatuksella

Axon Profililta voit ostaa kaikenlaisia ​​paperikasseja logolla. Meillä on kaikkea yksinkertaisista edullisista paperikasseista ylellisiin narukahvaisiin kasseihin. Mitä tarvitsetkin, voimme auttaa sinua. Vähimmäistilausmäärä on vain 300. Tarvitsetko apua paperipussin suunnittelussa? Ei hätää! Autamme mielellämme, lähetä vain logosi niin teemme vedoksen. Osta paperikassit painatuksella Axon Profililta.

24 tuotetta
Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Paperikassit painatuksella - mitä niistä tulisi tietää?

Axon Profilin paperikassit painatuksella valmistetaan kokonaan tilauksesta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit suunnitella paperikassin itse alusta loppuun. Avuksesi olemme liittäneet PDF-mallin jokaisen paperikassin tuotesivulle. Painatus tehdään yleensä Pantone- värikartan väreillä, mutta myös CMYK-värit onnistuvat, toivomastasi painatuksesta riippuen. Suosittelemme aina painotiedostoosi parhaiten sopivaa painatusmenetelmää. Saat valita myös itse paperikassien kahvojen värin monista eri värivaihtoehdoista.

Erilaiset paperilaadut

Eri paperikassimallit valmistetaan eri paperilaaduista. Yksi suosituimmista malleista on valkoinen, kiiltävä laminoitu paperi, joka antaa kassille ylellisen ilmeen. Kiiltävä laminoitu paperi on kestävää ja se hylkii kosteutta tehokkaasti. Valkoinen paperi sopii erityisesti niille painatuksille, jotka sisältävät valkoista väriä. Näin painatukseen ei tarvitse lisätä valkoista väriä, vaan sen voi korvata paperin omalla värillä. Musta kassi voidaan painattaa ainoastaan valkoisella tekstillä, mikä on myös edullisin tapa painattaa paperikassi. Toinen yleinen paperilaatu on käsittelemätön ruskea paperi. Tämä antaa paperikassille maalaismaisen ulkonäön ja se on myös erinomainen vaihtoehto sinulle, jos etsit ympäristöystävällistä paperipussia painatuksella.

EU:n sisäinen tuotanto

Axon Profilin paperikassit painatuksella valmistetaan EU:ssa. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota suhteellisen pienet tuotteiden vähimmäismäärät ja nopean toimituksen. Monien muiden mainoslahjayritysten tuotanto tapahtuu Aasiassa, mikä tarkoittaa sitä, että tilausten toimitusajat ovat pitkät. Toinen etu tuotantomme Euroopassa sijaitsemisesta on, että voimme varmistaa tuotteiden laadun ja olla varma, että tuotanto-olosuhteet ovat hyvät.

Kierretyt vai litteät kahvat?

Narukahvat ovat oikea valinta hieman ylellisempiin paperikasseihin, joissa on oma painatus. Mutta mitä kannattaa valita, kun on kyse hieman yksinkertaisemmista paperikasseista? Pitäisikö valita kierretyt vai litteät kahvat? Se on täysin makuasia. Tällä hetkellä kierrepaperikahvat ovat jonkin verran suositumpia kustomoitujen paperikassien ostajien keskuudessa. Kierretyt kahvat antavat hieman eksklusiivisemman tunteen, kun taas litteät kahvat antavat maalaismaisemman tunnelman.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus