1. Laukut

Paperikassit

Korkealaatuiset paperikassit ovat erinomaisia mainostuotteita, koska useimmiten vastaanottaja säilyttää kassin ja käyttää sitä uudelleen. Alta löydät Axon Profilin valikoiman paperikasseja joihin on saatavilla painatus.

tuotetta
Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Paperikassit painatuksella

Axon Profilin paperikassit painatuksella valmistetaan kokonaan tilauksesta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit suunnitella paperikassin itse alusta loppuun. Avuksesi olemme liittäneet PDF-mallin jokaisen paperikassin tuotesivulle. Painatuksen voi tehdä joko kolmella värillä Pantone-mittakaavasta tai neljällä värillä CMYK-mittakaavasta. Pyynnöstä voimme myös käyttää neljää tai useampaa Pantone-väriä. Saat valita myös itse paperikassien kahvojen värin monista eri värivaihtoehdoista.

Erilaiset paperilaadut

Eri paperikassimallit valmistetaan eri paperilaaduista. Yksi suosituimmista malleista on valkoinen, kiiltävä laminoitu paperi, joka antaa kassille ylellisen ilmeen. Kiiltävä laminoitu paperi on kestävää ja se hylkii kosteutta tehokkaasti. Valkoinen paperi sopii erityisesti niille painatuksille, jotka sisältävät valkoista väriä. Näin painatukseen ei tarvitse lisätä valkoista väriä, vaan sen voi korvata paperin omalla värillä. Musta kassi voidaan painattaa ainoastaan valkoisella tekstillä, mikä on myös edullisin tapa painattaa paperikassi. Toinen yleinen paperilaatu on käsittelemätön ruskea paperi. Tämä antaa paperikassille maalaismaisen ulkonäön ja se on myös erinomainen vaihtoehto sinulle, jos etsit ympäristöystävällistä paperipussia painatuksella.

EU:n sisäinen tuotanto

Axon Profilin paperikassit valmistetaan EU:ssa. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota suhteellisen pienet tuotteiden vähimmäismäärät ja nopean toimituksen. Monien muiden mainoslahjayritysten tuotanto tapahtuu Aasiassa, mikä tarkoittaa sitä, että tilausten toimitusajat ovat pitkät. Toinen etu tuotantomme Euroopassa sijaitsemisesta on, että voimme varmistaa tuotteiden laadun ja olla varma, että tuotanto-olosuhteet ovat hyvät.

 • Lajittele
  • Suosio
  • Hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Suosio
  Hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus