1. Etusivu
 2. Messut
 3. Siirtotatuoinnit

Siirtotatuoinnit

Siirtotatuointi omalla designilla on liikelahja, joka on aina yhtä suosittu. Tuotetta arvostavat lapset ja nuoret, mutta myös aikuiset. Siirtotatuoinnit painatuksella sopivat täydellisesti myös yritysjuhliin! Axon Profilin verkkokaupassa voit valita suuresta joukosta eri kokoja ja muotoja. Vähimmäistilausmäärä on vain 1000 kpl. Haluatko luonnoksen? Saat sen meiltä!

Tarvitsetko apua?
Me autamme mielellämme.
09 - 251 663 62
Ma - pe 08.30 - 17.00
Chat
Aloita chat niin autamme sinua.

Siirtotatuoinnit omalla painatuksella

Axon Profil tarjoaa laadukkaita kustomoitavia kertakäyttötatuointeja, eli siirtotatuointeja. Ne ovat lasten keskuudessa oikea hitti, mutta niitä voi hyödyntää aivan yhtä hyvin myös aikuisille kohdennetussa markkinoinnissa. Tatuoinnit ovat edullisia, eivät vie turhan paljon varastotilaa ja niitä on helppo jakaa isoillekin yleisömäärille. Toisin sanoen siirtotatuoinnit ovat loistavia mainostuotteita!

Useita eri kokoja

Axon Profilin verkkokaupasta löydät erikokoisia kertakäyttötatuointeja, jotka ovat täysin kustomoitavissa. Suosituimmat koot ovat 50 x 50 mm ja 63 x 38 mm. Saatavilla on kuitenkin myös isoja kokoja, jos tatuoinnin on tarkoitus herättää erityisen paljon huomiota. Kaikki tatuoinnit toteutetaan CMYK-väreissä digipainatuksena, eli värien määrä ei ole rajoitettu. Voimme teettää jopa valokuvatasoisia kuvioita siirtotatuointeihin. Myös liukuvärit onnistuvat tällä painotekniikalla. Myös tavalliset yksiväriset ja kaksiväriset logot toimivat loistavasti kertakäyttötatuoinneissa, eli suunnittelussa on rajana vain mielikuvitus! Painotiedostoa ei tarvitse luoda peilikuvana, vaan designstudiomme huolehtii, että lopullisessa tuotteessa kuvio on peilikuvana ja se siirtyy iholle oikein päin. Saat meiltä lisäksi digivedoksen ennen kuin tilauksesta tulee sitova. Kaikki siirtokuvamme täyttävät EU:n turvallisuusasetukset ja -määräykset.

Kenelle siirtotatuoinnit painatuksella sopivat?

Miten ja kenelle mainostatuointeja kannattaa jakaa? Yleisin kohderyhmä ovat lapset ja nuoret, joille niitä jaetaan mm. kouluvierailujen, konserttien ja urheilutapahtumien yhteydessä. Matalan hintansa ja kätevän kokonsa ansiosta niitä lähetetään paljon myös postitse erilaisten mainoskampanjoiden jakotavarana. Siirtotatuoinnit painatuksella ovat leikkisiä ja nuorekkaita mainoslahjoja, mutta niitä ostetaan paljon myös aikuisille jaettavaksi. Esimerkiksi konserteissa ja festareilla mainostatuoinnit tekevät varmasti kauppansa, etenkin jos niiden ulkonäkö on suunniteltu tarkasti teemaan sopivaksi.

Miten siirtotatuoinnit toimivat?

Ajattelimme kirjoittaa tatuointien käyttöohjeet ylös, jos sivuillemme päätyy ensikertalaisia mainostatuointien ostajia. Ensimmäiseksi tulee irroittaa tatuoinnin läpinäkyvä suojakalvo. Sen jälkeen kuvio asetetaan haluttuun kohtaan puhtaalle iholle kuvapuoli alaspäin. Kun tatuoinnin taustapaperin kostuttaa käsipyyhepaperilla tai pesusienellä, kuvio siirtyy iholle. Muista, että kuva tulee pitää täysin paikallaan ja kostuttaa n. 30 sekunnin ajan. Tämän jälkeen taustapaperi irtoaa vaivatta. Siinä kaikki! Helppoa, vai mitä? Hieman paikasta riippuen siirtokuva pysyy iholla n. 3 päivän ajan. Jos kuva on kohdassa, jota pestään usein, se kuluu pois nopeammin. Siirtotatuointi on helppo poistaa saippuan ja veden avulla ja hankaamalla sitä kostutetulla pyyhkeen kulmalla.

Asiakaspalvelumme auttaa

Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai niiden kustomoinnista. Olemme myyneet mainostuotteita jo pitkään, ja annamme mielellämme asiantuntija-apua ennen ostopäätöksen tekemistä.

Täydellinen ulkoilmatuote

Vuosi 2024 on vuosi, jolloin yhä useammat ihmiset viettävät aikaa ulkona. Mikä voisi olla parempi mainoslahja, kuin siirtotatuoinnit painatuksella? Koska tatuoinnit kiinnitetään näkyvään paikkaan iholle, ne sopivat erinomaisesti ulkokampanjoihin. Ne ovat edullisia ostaa isoinakin määrinä, ja ilahduttavat erityisesti lapsia. Kertakäyttöisen siirtotatuoinnin voi kiinnittää käsivarteen tai käteen, miksei myös jalkaankin. Jos yrityksesi ei ole aiemmin käyttänyt kertakäyttötatuointeja markkinoinnissa, tämä vuosi on täydellinen tilaisuus siihen.

 • Järjestä
  • Paras tulos
  • Suosio
  • Alhaisin hinta
  • Korkein hinta
  • Toimitusaika
  • Määrä
  • Nimi
  • Uutuus
  • Toimittaja
  Paras tulos
  Suosio
  Alhaisin hinta
  Korkein hinta
  Toimitusaika
  Määrä
  Nimi
  Uutuus