• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Paperiliput

Painetut paperiliput ovat suosittuja ja edullisia PR-tuotteita, jotka auttavat nostattamaan tunnelmaa esimerkiksi avajaisissa, messuilla tai yritysjuhlissa. Valikoimistamme löydät sekä suuret paperiliput muovitikuilla, että pienet cocktailliput, jotka ovat kustomoitavissa jopa valokuvatasoisella painatuksella. Toki meiltä löytyy myös esimerkiksi Suomen ja muiden maiden lippuja valmiiksi varastosta, nopealla toimituksella.

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Paperihatut
Paperihatut

Hauskat kustomoitavat paperihatut painatuksella.

Paperimuki
Paperimuki

Erikokoiset pahvimukit painatuksella, kannella tai ilman - pienet vähimmäistilausmäärät, alk. 1 000 kpl / erä.

Paperiliput omalla logopainatuksella

Paperiliput ovat helppo keino markkinoida yritystäsi. Käyttökohteita on monia; voit tilata lippuja tiettyyn tapahtumaan luomaan juhlatunnelmaa, tai käyttää niitä jokapäiväisessä markkinoinnissa esimerkiksi ruoka-annoksien yhteydessä. Cocktaillippu on edullinen ja hauska logotuote, jolla loihdit tavallisesta ruoasta hieman spesiaalimman annoksen.

Lisätietoja valikoimastamme

Paperilippuja löytyy eri kokoisina ja eri tarkoituksiin. Useimmat voi kustomoida omalla painatuksella molemmin puolin, mutta meillä on myös varastotavarana eri maiden lippuja, jotka toimitamme ilman muita painatuksia. Niitä hyödynnetään useimmiten urheilutapahtumissa sekä kansainvälisten vierailujen kunniaksi. Kustomoitavia lippuja löytyy pitkällä varrella, jolloin lipun voi laittaa hampurilaisen läpi, sekä lyhyinä cocktaillippuina. Cocktaillippuja voi käyttää mm. cocktailpalojen ja hedelmäpalojen tarjoiluun, tai niillä voi koristella kakun.

Lisätietoja yrityksestämme

Axon Profil on perustettu vuonna 2006, ja olemme näiden vuosien aikana auttaneet tuhansia yrityksiä mainostuotteiden sekä liikelahjojen kanssa. Meiltä ostaminen on turvallista ja helppoa. Saat aina henkilökohtaista palvelua, eli ota vain yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin annamme tuotevinkkejä sekä neuvoja painatuksen suhteen.

Asiakas-palvelu