• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Kansiot painatuksella

Kokouskansiot painatuksella luovat ammattimaisuutta ja mainostavat yritystäsi tehokkaasti. Painettu kansio, jonka olet itse suunnitellut, on täydellinen mainostuote asiakirjoja esittäessä. Axon Profililta löydät useampia hintansa arvoisia malleja. Pienin tilausmäärä on ainoastaan 200 kappaletta.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Mainoskynät
Mainoskynät

Todennäköisesti markkinoiden suurin valikoima mainoskyniä.

Muovikansiot
Muovikansiot

Muovikansiot painatuksella eri hintaluokissa.

Paperiklipsit
Paperiklipsit

Hyödylliset paperiklipsit toimistoon.

Esitekansiot omalla painatuksella

Kustomoituja esitekansioita voi hyödyntää monin eri tavoin. Asiakkaille annettavat dokumentit pysyvät helposti tallessa pahvikansiossa, ja samalla annat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Kokouksissa ja konferensseissa jaat helposti tilaisuuteen liittyvän materiaalin osallistujille, kun ne on niputettu valmiiksi omiin kansioihinsa. Usein yritykset tilaavat kansioita myös omaan konttoriinsa työntekijöiden käyttöön.

Useita erilaisia malleja

Axon Profilin verkkokaupassa on useita erilaisia vaihtoehtoja esitekansioiden etsijöille. Minimitilausmäärä on tuotteesta riippuen joko 100 tai 200 kappaletta. K Standardikoko on kaikissa kansioissa A4, eli sinun tulee vain päättää haluisitko terävät vai pyöristetyt kulmat, paksun vai ohuen mapin, sekä tavallisen vai ympäristöystävällisen mallin.

Kustomointivaihtoehdot

Esitekansiot voi painattaa eri tavoilla yrityksesi profiiliin sopiviksi. Useimmissa tuotteissa painoalaa on sekä etu- että takakannessa, ja joissakin malleissa painoala ylettyy myös kansion sisäpuolelle. Näissä tuotteissa on mahtava mainospotentiaali, sillä valokuvapainatuksen avulla niistä voi luoda todella tyylikkään näköisiä. Usein kannen voi valita joko kiiltävänä tai mattapintaisena, mikä antaa hienon loppusilauksen designille. Kokouskansioon voi painattaa tapahtuman tai konferenssin tiedot, jolloin sen omistaja tietää heti kansion nähtyään mitä se sisältää ja mistä tapahtumasta se on saatu.

Kysy lisätietoja meiltä

Jos haluat asiantuntijan vinkkejä sopivanlaisen kansion valintaan, tai esimerkiksi ehdotuksia painatuksen suhteen, ota toki yhteyttä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät sekä puhelimella että sähköpostitse, ja autamme mielellämme tilauksesi kanssa.

Asiakas-palvelu