• Ilmainen toimitus
  • Henkilökohtaista palvelua
  • Aina luonnos ja tarjous

Taskumatit

Taskumatti kaiverruksella on perinteinen mainoslahja, josta jälleen on tullut suosikki. Taskumatit ovat varsin suosittuja opiskelijoiden piirteissä ja muissa seuroissa. Axon Profilin taskumatit toimitetaan laserkaiverruksella ja pienemmän määrän tilaukset ovat mahdollisia.

kpl
Järjestä:

Olet ehkä kiinnostunut myös näistä?

Olutlasit
Olutlasit

Laadukkaat olutlasit ja tuopit painatuksella. Paljon eri kokoja ja malleja.

Ruoanlaitto & Keittiö
Ruoanlaitto & Keittiö

Täältä löydät laajan valikoiman keittiötarvikkeita eri hintaluokissa.

Korkkiruuvit
Korkkiruuvit

Korkkiruuvit painatuksella tai laserkaiverruksella.

Sytyttimet
Sytyttimet

Edulliset sytyttimet omalla painatuksella.

Metallimukit
Metallimukit

Metalliset mukit ja terästermokset painatuksella tai laserkaiverruksella.

Taskumatit omalla logolla

Jos etsit ajatonta liikelahjaa, jonka voi kustomoida kaiverruksella, metallinen taskumatti on mitä mainioin vaihtoehto juuri sinulle. Sillä on monia käyttötarkoituksia ja se kestää käyttöä vuosikymmenien ajan. Alta voit lukea lisää valikoimamme taskumateista.

Käyttötarkoitukset

Useimmat verkkokauppamme taskumatit ovat muodoltaan hieman taivutettuja, minkä ansiosta ne istuvat mukavasti myös housujen taskuun ja reittä vasten. Ennen tilauksen tekoa kannattaa ottaa huomioon, että pullon tilavuus vaihtelee eri mallien välillä. Osa malleista on pakattu lahjapakkaukseen, ja niissä on mukana myös pienet mukit tai snapsilasit. Ylellisimmissä taskumateissa voi olla nahka- tai puupinta, johon laserkaiverrus tehdään. Koska hintahaitari on melko laaja, on joka käyttötarkoitukseen helppo löytää sopiva taskumatti. Jos mainoslahjoja jaetaan suurelle joukolle, esimerkiksi työntekijöille joululahjana, yksinkertaiset metallimallit ovat edullisia. Mikäli taskumatti tulee lahjaksi ansioituneelle työntekijälle tai arvostetulle yhteistyökumppanille, suosittelemme valitsemaan ylellisen lahjasetin, sillä sen näyttää tyylikkäältä ja arvokkaalta kaiverruksen kanssa. Olipa taskumatti millainen tahansa, se on arvotettu lahja, joka kestää käytössä vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Kaiverrettu logo ei koskaan kulu pois, joten saat pienellä rahalla mainoksen todella pitkäksi aikaa.

Miten merkkaus tehdään?

Taskumatteihimme saa logomerkkauksen laserkaiverruksena tai debossing-kuviona. Laserkaiverrus on ylellisen ja tyylikkään näköinen merkkausmenetelmä, joka ei koskaan kulu pois. Kaiverrus näkyy metallipinnasta hieman erisävyisenä kuin tuotteen pinta, eli se on usein melko hienovarainen merkkaus. Useimpiin nahkapintaisiin taskumatteihin saa debossing-merkkauksen, eli kuvio upotetaan nahkaan. Tällä metodilla lopputulos näyttää todella elegantilta. Kumman tahansa merkkauksen valitsetkaan, saat aina digivedoksen hyväksyttäväksesi ennen tilauksen vahvistusta.

Osta kokeneelta myyjältä

Mainostuotteet ja liikelahjat kannattaa ostaa toimijalta, joka on ollut alalla jo vuosia. Axon Profilin nettikauppa on ollut avoinna vuodesta 2006 lähtien, ja nykyisin olemme yksi Suomen suurimmista mainoslahjojen myyjistä. Ostaessasi meiltä voit olla varma, että haluamme ylittää odotuksesi. Nettikauppamme on helppokäyttöinen ja turvallinen, ja asiakaspalvelumme auttaa kaikkien kysymyksiesi kanssa.

Asiakas-palvelu